Gość Frostbite Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Jako jeden z najwiekszych kamikaze na tym forum (jezeli nie najwiekszy) zakladam temat o tym zespole (?). Z gatunku to cos ala rapcore, mozna bardziej powiedziec ze rap rock, da sie odczuc w ich bitach i tekstach ze chlopaki sa z ghetta a przy niektorych kawalkach chce sie tylko pochlastac (pomimo faktu ze reszta tekstow jest o alkoholu, dragach i dziw**ch) takie sa pozytywne.... Niektorzy maja ich za debiutantow roku, inni za najwieksza zenade na rynku, wydaje mi sie ze jedni i drudzy maja racje. Swojego zdania o nich nie wypowiadam, napisze tylko ze nie jestem ich fanem i jakos bardzo ich nie lubie, na dole link do jedynej jak narazie plytki (nie liczac b-side i albumu live) i do najbardziej wypromowanego w radiu singla Hollywood Undead - Undead (singiel) Hollywood Undead - Swan Songs (CD) Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Uwielbiam ich, maja kilka swietnych nutek ale i pare imo za bardzo szpanersko luzackich Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Chyba przeniose to do cafe kultura. Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 (edytowane) Nie mieszajcie z przenoszeniem tematu, biore to na siebie, pisalem ze jestem (pipi) kamikaze a po zalozeniu tego tematu mam w (pipi)e czy bede martwym kamikaze ;] Nie tyle co jestem ich fanem bo zalozylem temat czy cos ale spisuje sie na straty bo mialem jaja zalozyc ten temat xp Bardziej mam z nich polewe niz cokolwiek innego, to moje oficjalne oswiadczenie co do nich ;] Napewno pewnej grupie ludzi sie za(pipi)iscie spodoba, nie wiem tylko komu ;] Edytowane 10 maja 2010 przez Frostbite Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 No,. ale tu chodzi o to ,ze to nie pasuje do tego dzialu. Bardziej juz do hip-hopu, tam byl temat rapcore kiedys. Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Tutaj najbardziej pasuje, uwierz mi na slowo ;] Jak teledyski to jak juz cos takiego, ten nie jest juz az tak obciachowy, szkoda tylko ze ocenzurowali - http://www.youtube.com/watch?v=MonjqtoB_5g Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Nie wiem po co to pisze, nie wiem czy ktokolwiek sie interesuje ale wydali nowa plytke, nowy singiel: http://www.youtube.com/watch?v=4T7flv7yvpg Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Chyba wolałbym robić z Masarzem w gównach, niźli słuchać tych muzykantów. Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 2 nowe klipy jak by ktos sie interesowal: Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Te wczesniejsze plytki jeszcze sluchalem z przyjemnoscia, ale ostatnie meh Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Mają jedną spoko piosenkę. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 To jakiś cosplay papa roach i slipknota ? xD Pomijając już to gó/wno, które dociera do moich uszu, to ja się pytam na chu/j im 2 perkusistów ? xDDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi