Harbuz 953 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Blog 27 albo Rozi z Tokio Hotel Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 co się tutaj odpierdala? atomówki na ten temat i na łodź przymusowo Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 pamietamy. A jak się nazywał ten zespół z dwoma łysymi lesbijkami? Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Nie, polski. Co miał ten teledysk w kobiecym więzieniu chyba. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 A to pamiętacie? Dobre czasy! Cytuj
Paolo de Vesir 9 092 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Chłopaki zapomnieli, że grandż umar w latach 90. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Jeśli Nickelback gra grunge, to znaczy, że grunge umarł. Ale tak serio, to durnowata metka. Zwłaszcza to, co nazywają grunge'em ludzie niewiedzący nic o grunge'u. Dobre tylko do parodii. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 wiadomka już dawno temu bilety kupione Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 wiadomka już dawno temu bilety kupione Ale mam nadzieję, że Liczę na to, że ten golden circle to złoty deszcz zafundowany przez Czada i kolegów najzagorzalszym fanom podczas śpiewania refrenu Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Bylem na 2 koncertach Nickelback (Amsterdam i Chicago) i napisze ze chlopaki graja zaj.ebiste koncerty. Szkoda tylko ze z czasem graja podczas koncertu swoje "hity" z radia a nie co lepsze kawalki z ich plyt.... Nie zmienia faktu ze troche zazdroszcze, uslyszec Million Miles Per Hour na zywo to bedzie pewnie rewelka No i ps: Chad oblal mnie piwem z recznej wyrzutni browarow w Chicago Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Bylem na 2 koncertach Nickelback (Amsterdam i Chicago) i napisze ze chlopaki graja zaj.ebiste koncerty. Szkoda tylko ze z czasem graja podczas koncertu swoje "hity" z radia a nie co lepsze kawalki z ich plyt.... Nie zmienia faktu ze troche zazdroszcze, uslyszec Million Miles Per Hour na zywo to bedzie pewnie rewelka No i ps: Chad oblal mnie piwem z recznej wyrzutni browarow w Chicago Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 No co, duzo kawalkow z ktorych nie ma singli mi sie po prostu podoba a koncerty jak na swoj gatunek maja dobre Tak przy okazji: https://www.youtube.com/watch?v=jEydXIyHDDo x] Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 Po 3 latach milczenia: Pierwszy utwór jaki C I Ę Ż A R o_O' Jak tam Tokar, jaranko obecne? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi