Opublikowano 5 listopada 201410 l co się tutaj odpierdala? atomówki na ten temat i na łodź przymusowo
Opublikowano 5 listopada 201410 l Jeśli Nickelback gra grunge, to znaczy, że grunge umarł. Ale tak serio, to durnowata metka. Zwłaszcza to, co nazywają grunge'em ludzie niewiedzący nic o grunge'u. Dobre tylko do parodii.
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l wiadomka już dawno temu bilety kupione Ale mam nadzieję, że Liczę na to, że ten golden circle to złoty deszcz zafundowany przez Czada i kolegów najzagorzalszym fanom podczas śpiewania refrenu
Opublikowano 8 lipca 20159 l Bylem na 2 koncertach Nickelback (Amsterdam i Chicago) i napisze ze chlopaki graja zaj.ebiste koncerty. Szkoda tylko ze z czasem graja podczas koncertu swoje "hity" z radia a nie co lepsze kawalki z ich plyt.... Nie zmienia faktu ze troche zazdroszcze, uslyszec Million Miles Per Hour na zywo to bedzie pewnie rewelka No i ps: Chad oblal mnie piwem z recznej wyrzutni browarow w Chicago
Opublikowano 9 lipca 20159 l Bylem na 2 koncertach Nickelback (Amsterdam i Chicago) i napisze ze chlopaki graja zaj.ebiste koncerty. Szkoda tylko ze z czasem graja podczas koncertu swoje "hity" z radia a nie co lepsze kawalki z ich plyt.... Nie zmienia faktu ze troche zazdroszcze, uslyszec Million Miles Per Hour na zywo to bedzie pewnie rewelka No i ps: Chad oblal mnie piwem z recznej wyrzutni browarow w Chicago
Opublikowano 9 lipca 20159 l No co, duzo kawalkow z ktorych nie ma singli mi sie po prostu podoba a koncerty jak na swoj gatunek maja dobre Tak przy okazji: https://www.youtube.com/watch?v=jEydXIyHDDo x]
Opublikowano 16 maja 20177 l Po 3 latach milczenia: Pierwszy utwór jaki C I Ę Ż A R o_O' Jak tam Tokar, jaranko obecne?