Skocz do zawartości

Nickelback

Featured Replies

• Odpowiedzi 45
  • Wyświetleń 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

8383_8311.jpeg

co się tutaj odpierdala? atomówki na ten temat i na łodź przymusowo

Opublikowano

tatu ?

Opublikowano

A to pamiętacie? Dobre czasy!

Opublikowano

Jeśli Nickelback gra grunge, to znaczy, że grunge umarł.

Ale tak serio, to durnowata metka. Zwłaszcza to, co nazywają grunge'em ludzie niewiedzący nic o grunge'u. Dobre tylko do parodii.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

wiadomka już dawno temu bilety kupione

Opublikowano

wiadomka już dawno temu bilety kupione

Ale mam nadzieję, że 0Jf2mLf.jpg

Liczę na to, że ten golden circle to złoty deszcz zafundowany przez Czada i kolegów najzagorzalszym fanom podczas śpiewania refrenu

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bylem na 2 koncertach Nickelback (Amsterdam i Chicago) i napisze ze chlopaki graja zaj.ebiste koncerty. Szkoda tylko ze z czasem graja podczas koncertu swoje "hity" z radia a nie co lepsze kawalki z ich plyt.... Nie zmienia faktu ze troche zazdroszcze, uslyszec Million Miles Per Hour na zywo to bedzie pewnie rewelka ;) No i ps:

Chad oblal mnie piwem z recznej wyrzutni browarow w Chicago  :i_am_so_happy:

Opublikowano

Bylem na 2 koncertach Nickelback (Amsterdam i Chicago) i napisze ze chlopaki graja zaj.ebiste koncerty. Szkoda tylko ze z czasem graja podczas koncertu swoje "hity" z radia a nie co lepsze kawalki z ich plyt.... Nie zmienia faktu ze troche zazdroszcze, uslyszec Million Miles Per Hour na zywo to bedzie pewnie rewelka ;) No i ps:

Chad oblal mnie piwem z recznej wyrzutni browarow w Chicago  :i_am_so_happy:

:pawel::lapka:

Opublikowano

No co, duzo kawalkow z ktorych nie ma singli mi sie po prostu podoba a koncerty jak na swoj gatunek maja dobre :P Tak przy okazji:

https://www.youtube.com/watch?v=jEydXIyHDDo

x]

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Po 3 latach milczenia:

Pierwszy utwór jaki  C I Ę Ż A R  o_O'

Jak tam Tokar, jaranko obecne?