Skocz do zawartości

NHL

Gość Frostbite

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie oglądasz za dużo hokeja, prawda? Poza tym takie bronienie to jest styl Fleury'ego.

Opublikowano
8 minut temu, Rozi napisał:

Nie oglądasz za dużo hokeja, prawda? Poza tym takie bronienie to jest styl Fleury'ego.

niestety pora 2 w nocy gdy zaiwaniasz 10 60 minutowych masazy jakos dziwnie mi nie odpowiada.

Opublikowano

Ale Ci się trafia to Avalanche, szczęściarz. Jeszcze w tym roku grają pięknie, to tym bardziej zajebiście.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Liczba fanów hokeja w USA jest na bardzo wysokim poziomie, tylko hale nie są z gumy.

Opublikowano

no ale jak to bedzie tak dalej wygladac to beda musieli powaznie pomyslec o zwiekszeniu miejsc siedzacych w tych halach. Sama liga NHL ma juz 31 zespolow a jeszcze w latach 90tych bylo ich chyba 28.

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Próbowałem oglądać o tej drugiej w nocy wczoraj i dzisiaj, ale za każdym razem odlatywałem jeszcze przed meczem. Za to dzisiaj o 21 meczyk wleci aż miło. Szkoda jedynie, że z obiegu wypadłem i z zawodników obu drużyn tylko jedno nazwisko mi coś mówi, a kiedyś co roku w NHL pykałem i się kojarzyło tych gości. 

Opublikowano
On 9/13/2020 at 10:30 PM, Rozi said:

O kur.wa, jaki mecz :pawel:

nie ogladalem ostatniego meczu, ale Islanders znow sie przyłożyli ;] Szkoda ze zaczynaja grac na odpowiednich obrotach dopiero wtedy gdy maja noz na gardle.