MaZZeo 14 241 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października W listopadzie będę w Miami i tak się złożyło że akurat wtedy bedzie mecz NHL Colorado Avalanche vs Florida Panthers, kupiłem bilety z takim widokiem ale sie jaram 3 1 Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada On 10/24/2024 at 2:40 PM, MaZZeo said: W listopadzie będę w Miami i tak się złożyło że akurat wtedy bedzie mecz NHL Colorado Avalanche vs Florida Panthers, kupiłem bilety z takim widokiem ale sie jaram Przygotuj sie na pelne energii trybuny i widowisko, czesto sie wstaje i klaszcze Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Tak jak pisałem wyżej, byłem na meczu Colorado Avalanche - Florida Panthers. Hala nie jest w Miami a mieście Sunrise. Spełniłem swoje małe marzenie, co prawda pare lat temu byłem na Global Series w Sztokholmie ale tutaj wrażenia były o wiele lepsze. Lepszy klimat, ktoś by powiedział że "piknikowy" ale mi się taki bardzo podoba, amerykanie umieją to robić klimat. Miałem koszulkę Colorado na sobie i ludzie mnie zaczepiali i zagadywali ale w bardzo przyjazny sposób moja dziewczyna do tej pory nie zainteresowana hokejem była zachwycona. Cheerleaderki i zabawy w przerwie, piwo i nawet drinki z wódą normalnie dostępne, oczywiście bardzo drogie (jakieś 12-15$ za browar pół litra, zwykły burger za ponad 20$). Merch również obłędnie drogi, lepiej kupić coś przez stronę shop.nhl.com a sam mecz miał wszystko, dużo goli, dużo agresji, trochę kontrowersji i wygrana Colorado. Gdybym mieszkał w Denver to bym kupił karnet na cały sezon. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi