luck1985 37 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 Jak zdobyc acziwa za 50 zgonow w kampanii z pistoletu maszynowego ? Chodzi mi dokladnie ktorej broni uzyc. Tylko to mi brakuje do wszystkiego w singlu. A za zebranie bronii nic nie ma Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 14 marca 2010 Autor Opublikowano 14 marca 2010 Dzieki , zrobione. Pozostaje live. Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 Czy byłby ktoś chętny do zrobienia achiva za zniszczenie 2.0 w Bad Company 2 - potrzebne jest przynajmniej 6 osób by zrobić to na drużynowej gorączce. Można by to zrobić w weekend w godzinach wieczornych bo wtedy przeważnie każdy ma czas. Narazie jest 2 chętnych ja i NiconPL. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 Potrzebujesz jednej osoby i robisz to na deathmatchu, łatwo tam być w różnych drużynach, potem tylko rozwalacie małe budynki C4 i wbiegacie w nie kiedy się walą. Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 Czy byłby ktoś chętny do zrobienia achiva za zniszczenie 2.0 Siema ja był bym chętny brakuje mi jeszcze 7 osób do zabicia Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 Siema, no to jest nas już pięciu, to powinno nam wystarczyć. Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 Patrze ze sporo nas się nazbierało niech teraz ktoś napisze w jakich godzinach jest dostępny, i możemy zaczynać. Ja mogę o każdej porze. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 (edytowane) U mnie strasznie randomowo. Kloc podpięty jest pod monitor brata, a on okropnie często na nim pracuje. Głównie to wolne mam najwięcej w wieczory, dzień bez znaczenia. EDIT: Podajcie może swoje gamertagi, to byśmy się wszyscy przed tym pododawali. U mnie taki jak w sygnaturze, czyli pankracyk. Edytowane 2 lipca 2010 przez Ruther Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 u mnie tak samo, widoczne wszystko, jak ktos bedzie zapraszał do przyjaciół pisac w wiadomosci Achievements BC2 i forum psx Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Wysyłajcie mi zaproszenia do znajomych na XBL, jutro możemy się ustawić. Znalazłem nawet całkiem dobry sposób: robimy teamów tyle ile ludzi, wbijamy do przeciwnych drużyn na Rushu, mapa Port Arica. Po dwukrotnym wysadzeniu objectivów zostajemy tam gdzie jest takie jakby miasteczko (dużo budynków do zawalenia). Dla pewności jedna osoba z teamu stoi w miejscu i inni się na niej respawnują, reszta zaś granatnik w dłoń, wyburza i łapie kille. Achievement powinien wpaść stosunkowo szybko. Jak macie lepsze pomysły to dawajcie. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 Ewentualnie można spróbować Białej Przełęczy, tam w końcu też jest dużo budynków. Przy okazji chciałbym nabić "Et tu Brute?" Pomożecie? Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 (edytowane) Ok, dodałem wszystkich do friendlisty. Oczekujcie zaproszenia <: Tak się prezentuje skład (gamertagi): - Ruther (pankracyk) - Jakuza (JakuzaPL) - Nicon PL - Fiolek (mateuszfiolek) - sniadr (adrian wojtkowk) - skwara (Skwara PL) - InFiDeL (Fiko PL) - qb3k (Qb3k) Jeśli kogoś pominąłem to dać znać, poprawię. Aktualnie mam konsolę wolną do wtorku włącznie, godzina bez znaczenia. Edytowane 4 lipca 2010 przez Ruther Cytuj
Whistler_QD 0 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 (edytowane) To kiedy gramy? Edytowane 5 lipca 2010 przez Whistler_QD Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 (edytowane) Jak coś to też jestem chętny na achiva GT : sosnaa i wtorek o 21 może być. Edytowane 5 lipca 2010 przez sosnaa Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Mi by pasowało nawet trochę wcześniej, ale chyba dam radę na 21. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi