Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok kto mam mnie na XBL to zapraszać do grupy. Moglibyśmy to zrobić np. na Conqueście albo Team Deathmatchu na mapie Port Arica. W jakieś 8 osób poszłoby szybko.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jesli wczoraj graliscie,to sorki,ze mnie nie bylo. Wypadlo cos w rodzinie. Jesli chodzi o dzien dzisiejszy,to ja odpadam. Zbyt ciekawy mecz w TV leci,by go przegapic.

Opublikowano

No niestety, pojawiły się tylko trzy osoby, z czego jedna nie mogła grać. Razem z Qbkiem zrobiliśmy tylko Brutusa. Trzeba ustalić inny termin, taki żeby każdemu pasowało.

Opublikowano

Potrzeba ogólnie co najmniej 6 osób. Wchodzimy na team rush na obojętnie jakiej mapie, jest to mało uczęszczany tryb, więc można się łatwo zebrać. Potem to już wiadomo. Tylko liczba osób to 6 minimum. Kto chętny słać do mnie wiadomości tylko bez takiego umawiania się jak ostatnio, liczę na poważne podejście.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem ilu chętnych jest jeszcze na zniszczenie 2.0 w każdym razie dziś o 22:00 próbujemy coś zdziałać. Wysyłajcie mi friend requesty na GT: Robi 007 (pamiętajcie o spacji!) i może się uda.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

5 nozy to kwestia 3 minut ;) Te 20 zburzen troche bardziej uciazliwe - jak wiecej osob, to lepiej. Takie 10 sie wbije od razu i po 2 wysadzeniach acziw wpadnie ;]

Chyba - 20 osob czy 20 zburzen z osobami ? Chyba 20 osob ;]

Owiec - wez graj , sama wpadnie Ci wiekszosc - mnie przerazaly stracenia heli osoby i samego heli. Wpadlo samo jakos , nie wiedzialem kiedy. Jedyny acziw gdzie mi sie ktos podlozyl to wladnie te 5 nozy i 2 acziw z podkladka to te 20 zburzen.

Edytowane przez luck1985
Opublikowano (edytowane)

20 osob, teoretycznie szybko tylko jak na Playu robilismy, to nie jest kwestia ludzi - tylko tego ze sie budynki koncza po paru minutach ;D

E: Wiem, wiem na Playu nagralem sie w to paredziesiat godzin ;D

Edytowane przez Owiec