Banny 2 656 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Sprawa jest prosta - W Bazylei , w Fundation Beleyer odbywa sie wystawa prac Jean-Michel Basquiat 'a (mojego bożyszcza) do Września. Są wakacje, więc muszę jechać. Problem w tym ,ze nigdy nie podróżowałem za granice, a kasy na samoloty też nie mam. Autobus w jedna stronę kosztuję prawie 300 zł, więc też niemało Nocleg tam to jakoś bym przetrwał, karimate i pod gołym niebem ( , byleby tylko sie dostać. Myslalem też, ze może stopem pojechać, jednakze samemu trochę się boje. Poki co wiec zostaje mi autobus, (20h) Co ludziki możecie polecić, jakieś rady?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Poscok 10 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 (edytowane) A co Ci można polecić? Chwyć sie pracy i zarób sobie na przelot,przejazd,zamiast kupować entą parę butów lub dżinsów. Moze tez być rower, lepiej się będzie wspominać,ale jak nie masz odpowiedniego sprzętu to lepiej idź do pracy i jedz busem. Edytowane 18 Maja 2010 przez Poscok Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 opcja jeszcze może bylaby taka, ze znajomy by Tirem moze mial jakiś transport i by podrzucił xD, tyle , ze pozniej wracac hehe szkoda , ze ryanair nie leci gdzies blisko, bo tak to sprawa by byla o wiele tansza :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 (edytowane) Jedź stopem, ja też planuje podróż stopem gdzieś w europe, póki co znajomi się boją :)Noclegu możesz poszukać na couchsurfing.com. Kiedy dokładnie chciałbyś tam jechać? Edytowane 18 Maja 2010 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 połowa lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 To się jeszcze zgadamy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 jasne, ja zbieram na busa : p Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Bylem ostatnio na tydzien w Wengen. Piekna mala miejscowka. Nastepne miejsce bedzie w cieplejszych klimatach.. Zdjecia robione iPhone 7 Plus: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi