Opublikowano 26 listopada 201212 l Autor Peep_Show.8x01.720p_HDTV_x264-FOV ! ! ! XD Edytowane 26 listopada 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 26 listopada 201212 l DOSTAJESZ AWANS SKUR.WYSYNU Dzieki za info - od dawna juz czekalem na nowy sezon no i w koncu wyszedl (ale 2 lata przerwy to troche przeginka). Edytowane 26 listopada 201212 l przez Yabollek007
Opublikowano 30 listopada 201212 l Autor "under the dome" stephena kinga wyląduje na cbs jako 13-odcinkowa mini-seria w lecie 2013.
Opublikowano 30 listopada 201212 l dwa nowe, swietnie zapowiadajace sie seriale od STARZ http://hatak.pl/news/23043/Starz_zamawia_dwa_ciekawe_projekty_od_tworcow_Spartakusa/
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Oglądnąłem właśnie dwa odcinki. Dobra gra głównej pary, słodko-gorzki klimat, momentami wymuszony humor. Bardzo dobrze się to ogląda.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l @up To! Jutro nowy odcinek. Aż chyba zainteresuję się książkowym oryginałem jak znajdę więcej czasu.
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Autor scena amputacji nogi o_O. przyzwoity czarny humor. trochę koślawa realizacja - widać, że to niskobudżetowa produkcja brytyjska.
Opublikowano 14 stycznia 201312 l z deka przypomina Justified, ale liczę na więcej, na razie ciężko coś konkretnego powiedzieć
Opublikowano 24 stycznia 201312 l Coś nikt nic nie pisze o pilocie The Following. Jak dla mnie zapowiada się świetny serial.
Opublikowano 24 stycznia 201312 l Widziałam już kilka odcinków Elementary i w sumie polecam. Mimo ogromu tego typu serialów (tropienie zbrodniarza itede), dla mnie całkiem świeży. http://www.youtube.com/watch?v=qUJeWvpat-M Edytowane 24 stycznia 201312 l przez assassine
Opublikowano 1 lutego 201312 l Oglądacie Following? W pilocie w(pipi)iało irytujące aktorstwo ale ponoć wy,(pipi)ali tą brzydką bladz to może będę dalej ogldał
Opublikowano 1 lutego 201312 l Oglądacie Following? W pilocie w(pipi)iało irytujące aktorstwo ale ponoć wy,(pipi)ali tą brzydką bladz to może będę dalej ogldał Drugi odcinek mi się podobał, już mniej więcej wiadomo o co chodzi i zrobiło się interesująco. Ale z nowości Banshee wymiata, odcinek nr 3 oglądałem z zapartym tchem
Opublikowano 1 lutego 201312 l Oba dają radę. Ale gdy widzę "szeryfa" z Banshee jak wykrzywia każdy mięsień swojej twarzy w randomowe grymasy to mi się śmiać chce. xD Zaraz też się zaczyna House of Cards, murowany hicior, więc jest się czym jarać na początku tego roku.
Opublikowano 1 lutego 201312 l Oba dają radę. Ale gdy widzę "szeryfa" z Banshee jak wykrzywia każdy mięsień swojej twarzy w randomowe grymasy to mi się śmiać chce. xD Przestało mi to przeszkadzać już w drugim odcinku, jest dziwny w tych grymasach, taka jego specyfika i ja to przyjmuję a całą resztę chłonę w całości
Opublikowano 3 lutego 201312 l Dzięki alterze. Jakby kogoś to dziwiło, że od razu tyle odcinków, to śpieszę wytłumaczyć, że netflix zdecydował się na kontrowersyjne rozwiązanie, wrzucając do sieci wszystkie 13 epów do obejrzenia od razu.
Opublikowano 3 lutego 201312 l Czytałem, że w Banshee są obrzydliwe sceny seksu i dlatego ściągam pilota.
Opublikowano 3 lutego 201312 l Obrzydliwe? O.o Są świetne laski, ale jak na serial, który jest mocno przerysowany, to sceny seksu są bardzo normalne.
Opublikowano 3 lutego 201312 l No tak czytałem i nawet sporo ludzi się tym oburzało Obczaję i zdam relację.