Kalel 3 634 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) http://hatak.pl/artykuly/jack-bauer-powraca-fox-zamawia-limitowana-serie-24-godzin Oł jea. Doczekałem się powrotu najlepszego serialu akcji ever Cieszy też skrócenie liczby odcinków z 24 do 12. Zapowiada to wyrzucenie zapchajdziur i skupienie się na akcji. Edytowane 13 Maja 2013 przez Kymel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WCdHiZsSPjg http://www.youtube.com/watch?v=UcDsEN-PQXc&feature=player_embedded Mam nadzieję że Almost Human wypali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gryzłam sie w keks 3 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Pod koniec tego roku działalność rozpocznie El Rey Network - stacja kablowa, której założycielem jest Robert Rodriguez. Twórca "Maczety" ogłosił, że jednym z pierwszych projektów kanału będzie serialowa wersja "Od zmierzchu do świtu Edytowane 15 Maja 2013 przez gryzłam sie w keks Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 under the dome - pierwszy odcinek nie powala, ale jako, żę to mini-seria to chyba wsiąknę całość. Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 "Under The Dome" - wprowadzenie całkiem niezłe, dużo zmian w stosunku do książki, mam nadzieję, że z czasem wprowadzą większą ilość bohaterów Kinga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) under the dome - pierwszy odcinek nie powala, ale jako, żę to mini-seria to chyba wsiąknę całość. To nie jest mini-seria, ale bardziej luźno powiązany z książką normalny serial. Na dodatek pierwszy odcinek zanotował świetną oglądalność. Edytowane 25 Czerwca 2013 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Oglądał już ktoś Ray Donovan? Dopiero wystartował, warto się wkręcić? Słyszałem pozytywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ja wrecz odwrotnie, slyszalem od kumpla ze straszna bieda, a mamy dosc podobne gusta jesli chodzi o seriale, nawet sie nie zabieram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Po 5 odcinkach zdecydowanie mi się podoba, polecam. Edytowane 31 Lipca 2013 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ray Donovan bardzo klimatyczna produkcja, gra aktorska głównego bohatera mnie bardzo zaskoczyła, ogólnie zapowiada się mocna produkcja i gwarantowany 2 sezon. A Under the Dome już dostał drugi sezon. Takiej podjary jak na wieść o kontynuacji 24 (!!!!!!!!) czy Hanniballa (!!!!!!!!!!111111111111111) nie było, ale fajnie się to ogląda (scenariusz do pilota drugiego sezonu ma napisać sam King!). Bridge - mam mieszane uczucia co do tego serialu. Fajna fabuła, meksykański detektyw jest bardzo fajny ale ta amerykańska dupa Sonja jest tak masakrycznie wku.rwiająca, że dupa boli. Żona Hanka 2.0 Z tych nowych seriali to mnie jedynie Blacklist interesuje, no i może ten o tych androidach, bo ten murzyn mi się podobał w Common Law czy jak ta action-comedy się nazywało. Sleepy Hollow to kupsko się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Under the Dome - wciaga, czekam co tydzien prawie jak na Hit the Floor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Trzeba książkę ogarnąć po sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kv3mLRo8Xaw Nowość od Darabonta premiera w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Kurde, kupili mnie tym trailerem. No i Shane z TWD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) I lol'd i niby to ze od tworcy serialu TWD to ma byc dobra rekomendacja? Przeciez w porownaniu z materialem zrodlowym, to ten serial skopali. Jest ok, mozna obejrzec, ale bez szalu. lolz Te Mob City pewnie obadam, ale obawiam sie ze tez szalu nie zrobi - pierwsze skojarzenie po obejrzeniu trailera, to Prison Break [typowy, glupi, napakowany bajerami serial pod publiczke - mam nadzieje ze sie myle]. Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Yabollek007 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 na pewno z prison brejkiem mało będzie miał wspólnego bo to zamknięta mini-seria a nie tasiemiec. poza tym to nie dużo mówiący teaser więc trudno na razie oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Niby nie mowiacy duzo, ale mowiacy jedynie o rozpierd.olu. Jesli w trailerze jedyne co widac to strzelanie do siebie nawzajem, zabijanie, chaos i akcje, no to nie nastawia mnie to raczej na cos ambitniejszego, a jedynie serialik / filmik ktory mozna ewentualnie sobie obejrzec. Pokazuje to na co jest kladzony nacisk. No ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) The White Queen. Anglia 1464. Walka o tron. W stylu got, spartacusa, vikingow, etc, ale baby graja pierwsze skrzypce i to do nich glownie adresowany jest serial (na podstawie ksiazki swoja droga), ale facet tez bedzie sie niezle bawil. Na uwage zasluguje niezla gra aktorska i swietne ujecia. Na minus (dla niektorych bedzie to pewnie zaleta) zbyt czeste zwroty akcji. Pewnie dlatego, ze serial zostal zaplanowany jako miniseria i miniseria pozostanie. Lyknalem 6 epow w jedna noc. 8+/10. Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez Jaczes Cytuj Odnośnik do komentarza
kurczakov 34 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jesli ktos lubi duzo absurdu, to polecam Axe Cop. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Under the Dome - wciaga, czekam co tydzien prawie jak na Hit the Floor. Podbijam, zaliczyłem aktualnie dostępne 9 epów i narazie daję 7+/10. Głupot i nielogiczności w sumie fura, ale najważniejsze, że dobrze się ogląda i człowiek czeka co dalej będzie. Z aktorów Dean Norris oczywiście najlepszy \ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Oglądał już ktoś Ray Donovan? Dopiero wystartował, warto się wkręcić? Słyszałem pozytywne opinie. Ja wrecz odwrotnie, slyszalem od kumpla ze straszna bieda, a mamy dosc podobne gusta jesli chodzi o seriale, nawet sie nie zabieram. Po 5 odcinkach zdecydowanie mi się podoba, polecam. Ray Donovan bardzo klimatyczna produkcja, gra aktorska głównego bohatera mnie bardzo zaskoczyła, ogólnie zapowiada się mocna produkcja i gwarantowany 2 sezon. Ja oglądam i jestem zachwycony. Może dlatego, że lubię Liev'a. Niemniej jednak bardzo solidna produkcja, scenariusz trzyma się kupy i praktycznie każda postać wnosi coś do serialu. Voight gra oskarowo (chciałbym mieć takiego dziadka ), bohater grany przez Schrieber'a ma charakter, nawet zazwyczaj irytujące dzieci mają tutaj swoje miejsce. A Avi (w tej roli Steven Bauer) to najlepiej napisana postać drugoplanowa ostatnich lat. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Shankor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 kalendarz jesiennych premier: http://www.imdb.com/falltv/?ref_=nb_tv_6_ftp co ciekawsze z nowości wg.mnie: http://www.youtube.com/watch?v=ykwxg534yAw http://www.youtube.com/watch?v=k9_qgX7pTlc http://www.youtube.com/watch?v=DXU07GEwmFE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 "true detective" z harrelsonem i mcconaugheyem wystartuje w styczniu. pierwszy trailer przed niedzielną premierą "boardwalk empire". Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Finał Under The Dome taki se. Pierwszy sezon jako całość oceniam na 6+/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi