Skocz do zawartości

Nowości serialowe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podziwiam Cie Masorz ze potrafisz odnalezc sie w tylu serialach, ja nie moge sledzic regularnie wiecej niz 2 na raz bo mi sie (pipi).olo wątki i klimaty.

z nowych seriali wsiąkłem w Hello Ladies, dobre śmiechy.

• Plusik 1
Opublikowano

Jakos tak mi sie te odrebne swiaty utrwalaja w glowie, no co poradze.

Chociaz raz mi sie konkretnie poyebalo, mordercow z Luthera przenioslem w pamieci do Sherlocka XD

Dzis 3ci odcinek AH, jaram sie w opor.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Marvel szykuje serialowego Daredevil'a:

comics-daredevil-1-variant.jpg

Marvel has confirmed that director Drew Goddard ("Cabin In The Woods"), screenwriter of "World War Z", will write and direct the Marvel Television and Netflix television production "Daredevil" based on the Marvel Comics superhero. Goddard will write and direct the first episode of 'Daredevil', setting the tone and look for the show, while also serving as series Showrunner and Executive Producer for 13 episodes premiering on Netflix in 2015.

Opublikowano (edytowane)

z każdym kolejnym serialem sygnowanym nazwiskiem abramsa traci ono coraz bardziej na znaczeniu

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Start był dobry, główny wątek jakiś nakreślili w pilocie, a potem go olali całkowicie. No i myślałem że z głównego bohatera będzie większy degenerat.

Opublikowano

No jak na razie w miarę przyjemnie się go ogląda. Może będzie jak z pierwszym sezonem Fringe. Każdy odcinek to osobna sprawa, a gdzieś w tle układa się po kawałku jakaś większa fabuła. Chociaż po 4 odcinkach nie wiemy praktycznie nic.

• 2 tygodnie później...