Skocz do zawartości

Nowości serialowe

Featured Replies

Opublikowano

podziwiam Cie Masorz ze potrafisz odnalezc sie w tylu serialach, ja nie moge sledzic regularnie wiecej niz 2 na raz bo mi sie (pipi).olo wątki i klimaty.

z nowych seriali wsiąkłem w Hello Ladies, dobre śmiechy.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 136,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• mocno polecam "sleepy hollow", z nowych propozycji wielkiej trójki to chyba najciekawsza pozycja bo "hostages" i "blacklist" nie porywają jak do tej pory. niezły gotycki klimacik, fajna czekoladka w r

• Pierwszy zwiastun Gotham.   https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI

Opublikowano

Jakos tak mi sie te odrebne swiaty utrwalaja w glowie, no co poradze.

Chociaz raz mi sie konkretnie poyebalo, mordercow z Luthera przenioslem w pamieci do Sherlocka XD

Dzis 3ci odcinek AH, jaram sie w opor.

Opublikowano

Dobre Blacklist dzisiaj, chociaz zaczalem sie juz nudzic tym serialem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem że kilka osób oglądało, a nie każdy wie. Nowy sezon "Young Doctor's Notebook" z Radcliffem i Hammem się rozpoczął :D. Są już dwa odcinki.

Opublikowano
  • Autor

kuuuu.rwa odcinek jak amputuje xD. wciągaj masorz krótkie i dobry czarny humor tylko don draper nadal nie ogarnia brytyjskiego akcentu.

Opublikowano

Polecam 1 i 2 sezon ! Taka mieszanka czarnego humoru i świetnej historii to chyba rzadkość w obecnej TV.

Opublikowano

To biorę, dzięki.

LOL, nawet w HD nie ma.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

oczywiscie , ze jest

Opublikowano

Marvel szykuje serialowego Daredevil'a:

comics-daredevil-1-variant.jpg

Marvel has confirmed that director Drew Goddard ("Cabin In The Woods"), screenwriter of "World War Z", will write and direct the Marvel Television and Netflix television production "Daredevil" based on the Marvel Comics superhero. Goddard will write and direct the first episode of 'Daredevil', setting the tone and look for the show, while also serving as series Showrunner and Executive Producer for 13 episodes premiering on Netflix in 2015.

Opublikowano

Myslalem ze Almost Human bedzie mialo jakis glowny watek ale cisza, zwykly procedural.

Opublikowano

No niestety, a wszystkie podobne motywy to ja już widziałem w innych serialach.

Sprawę ratują dobre teksty i wzajemne dogryzanie sobie Johna i Doriana. Śmieszne to jest.

Narazie 6+/10.

Opublikowano
  • Autor

z każdym kolejnym serialem sygnowanym nazwiskiem abramsa traci ono coraz bardziej na znaczeniu

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
  • Autor

jestem na czwartym odcinku

Opublikowano

Start był dobry, główny wątek jakiś nakreślili w pilocie, a potem go olali całkowicie. No i myślałem że z głównego bohatera będzie większy degenerat.

Opublikowano

No jak na razie w miarę przyjemnie się go ogląda. Może będzie jak z pierwszym sezonem Fringe. Każdy odcinek to osobna sprawa, a gdzieś w tle układa się po kawałku jakaś większa fabuła. Chociaż po 4 odcinkach nie wiemy praktycznie nic.

Opublikowano
  • Autor

podobał mi się czwarty odcinek bo było w nim dużo tego szczurka naukowca

Opublikowano

No niestety Masorz ale na razie jestem po 4. Nie mam czasu zbytnio na oglądanie seriali :/

Opublikowano
  • Autor

nowy serial o czterech muszkieterach od bbc one:

peter capaldi jako kardynał richelieu.

• 2 tygodnie później...