sprite 1 783 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ogląda ktoś Mob City? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 @Square Niezle poskladany fake Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ogląda ktoś Mob City? Warto? Jak lubisz klimat noire to warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 pierwsze zdjęcie z from dusk till dawn: It is seeing something that you’ve never seen before, this Mesoamerican mythology of demon culture and these vampires that are not your traditional vampires. It’s a mix of this crime saga with these supernatural elements that will make this different from anything else on television. krążą też fotosy z nowych produkcji fx na ten rok (fargo z martinem freemanem i billym bobem thorntonem i the strain - ekranizacji komiksu/powieści o wampirach autorstwa guillermo del toro), ale nie chce mi się szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Hasełko mają dobre, a pewnie skończy się tylko na dobrym supernatural proceduralu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dracula już mnie znudził, Almost Human też, czekałem aż coś ruszą ten główny wątek ale nie doczekałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wyman idzie z Almost Human w kierunku pierwszych sezonów Fringe gdzie jeden odcinek to jedna historia ale dziwi brak jakichkolwiek odniesień co do głównej osi fabularnej (właściwie to nie wiadomo czy takowa w ogóle istnieje sądząc po tych kilku odcinkach). We Fringe co chwilę przewijali się czy to Obserwatorzy czy nawiązania do przeszłości bohaterów. Tu jak na razie nic. Serial fajny, ciekawe odcinki, dobra obsada, klimatyczna muzyka ale chciałoby się coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Chyba 'pierwszego' sezonu Fringe o to zresztą niecałego, może do połowy. Ja tam jestem jeszcze pozytywnie nastawiony, bo jak pisałem, nawet bez tego wątku głównego serial daje radę. No i przyszłość fajnie pokazana, nie taka nachalna, tylko na ile się dało to realistyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Może wrócę, dajcie znać jak się zabiorą za przeszłość Johna, liczę też na jakiś odcinek gdzie pokażą szajbe Dorianów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 W siódmym odcinku Dorian miał lekkie odchyły bo był naładowany do połowy. Pierwsze co to przyp*erdolił temu fajfusowi Paul'owi. Nice Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 5th May - Jack Bauer wraca w dwu godzinnej premierze mini-series '24' Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 A jednak http://uk.ign.com/articles/2014/01/13/foxs-gotham-is-a-batman-origin-story-and-will-have-a-christopher-nolan-esque-tone 'Gotham' nie będzie skupiało się tylko na Gordonie tylko posłuży jako origin story dla Batmana. Już se założyli, że kostium nietoperza Bruce przywdzieje dopiero w samym odcinku finałowym. Czyli robią z tego drugie Smallville. Oby tylko im się nie poyebało w głowach i nie zrobili wcześniej z Batka jakiegoś alter hero jakim w SV był całkowicie fikcyjny Red-Blue Blur A potem Neo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 http://youtu.be/dXa9-OtopJs Ktos cos juz ogladal ? 3 odcinki wyszly . Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja się właśnie zabieram, już widzę, że w obsadzie sporo znajomych twarzy z seriali np Burmistrz z The Killing/Jordan Collier z 4400. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Obejrzałem blacklist po przerwie i tez odpada, z jesiennch nowosci ogladam juz tylko Sleepy Hollow ktore jest godnym nastepca Supernatural Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) ja jeszcze "brooklyn nine-nine", "the millers", "reign", "marvel's agents of S.H.I.E.L.D." i "@midnight". obejrzałem również "masters of sex" i "hello ladies" i jedynie te dwa tytuły mogę polecić. Edytowane 15 Stycznia 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Nie jest to chyba dobry sezon, jeśli w zasadzie na większości list typu "top 20 seriali roku" nie ma ani jednej jesiennej premiery. No chyba że liczyć "American Horror Story: Coven". Na pewno chcę zobaczyć "Master of Sex" z niezłymi opiniami i oczywiście Brooklyn, bo lubię Samberga, ale ogólnie nie widzę zbyt gorącego przyjęcia. Trza się najpierw zabrać za Hannibala i Americans w końcu. Edytowane 16 Stycznia 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) ostatni odcinek brooklyn nine-nine w którym peralta poszedł z santiago na randkę <3. a tak to średniak. więcej się spodziewałem po twórcy parks & rec. przede wszystkim brak dobrych postaci. jedynie terry crews i pan kapitan dają radę. no i santiago jest ładna. podsumowując zupełnie nie rozumiem decyzji o przyznaniu temu czemuś złotego globa po niespełna połowie słabego sezonu. Edytowane 16 Stycznia 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pierwszy odcinek Black Sail, serial zapowiada sie swietnie. Dla ludzi lubujacych w klimatach pirackich pozycja obowiazkowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No to zabieram sie za ogladanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 http://youtu.be/dXa9-OtopJs Ktos cos juz ogladal ? 3 odcinki wyszly . Obejrzaned. Narazie takie 6/10. Drewniane aktorstwo niektorych, dziwne motywacje/dzialania postaci i slabe CGI nie przyciagaja do ekranu. Za to sama stacja badawcza ma fajny klimat i dr Hatake w sumie intryguje. Tylko niech wyjda poza odgrywane milion razy klisze, i popracuja nad fatalnymi dialogami bo w przeciwnym razie szybko zakoncze przygode z tym serialem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Masorz Ty oglądasz wszystko, jak oceniasz The Musketeers? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No oglądam o jakieś 10 seriali za dużo, a i jeszcze zacząłem ostatnio True Detective, więc totalnie oleję teraz nowości. Zresztą szczerze - taka tematyka mnie kompletnie nie interesuje, chyba że to będzie jakiś naprawdę serial na co najmniej 8/10, to zakolejkuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 ostatni odcinek brooklyn nine-nine w którym peralta poszedł z santiago na randkę <3. a tak to średniak. więcej się spodziewałem po twórcy parks & rec. przede wszystkim brak dobrych postaci. jedynie terry crews i pan kapitan dają radę. no i santiago jest ładna. podsumowując zupełnie nie rozumiem decyzji o przyznaniu temu czemuś złotego globa po niespełna połowie słabego sezonu. +10 Crews z niczego zawsze coś wyciągnie, ale z łezką w oku wspominam jego fantastyczną rolę w Everybody's Hates Chris. Gorzej, że człowiek obejrzał 13 odcinków w oczekiwaniu na beke, a ona nie nadeszła. Zgodnie z nazewnictwem stosowanym przez Milana- dobry serial do prasowania, taki sympatyczno naiwny, ale bez jaj, że wygrał z AD i IASIP (które chyba w ogóle nie były nominowane). Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Przeczytałem wlasnie że HBO skasowało drugi sezon Hello Ladies. Szkoda, ten kilkuodcinkowy pierwszy sezon bylo bardzo ok ;/ Edytowane 30 Stycznia 2014 przez zduniacz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi