Farmer 3 281 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 (edytowane) Renesans komiksowych bohaterów trwa w najlepsze, a tymczasem Geoff Johns zapowiedział na twitterze, że Tytani ruszają z pilotem w przyszłym roku. Edytowane 10 grudnia 2014 przez Farmer. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 grudnia 2014 Autor Opublikowano 11 grudnia 2014 (edytowane) szkoda, że na TNT, a nie the CW... Edytowane 11 grudnia 2014 przez tk___tk Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Geoff Johns jest producentem wykonawczym uniwersum the CW, Teen Titan i z tego co wiem to "Supergirl". CBS i TNT podlega pod Warner, więc istnieje szansa na na crossover . Poza tym w Teen Titans liderem ma być Nightwing, a Bludhaven było ciągle w Arrow wspominane Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 I wciąż zachowana by była równowaga. W Arrow bez super ludzi spokojnie wypadłby Nightwing, a nawet w porywach Cyborg zaś w Flashu Bestia, Raven i Starfire. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Geoff Johns jest producentem wykonawczym uniwersum the CW, Teen Titan i z tego co wiem to "Supergirl". CBS i TNT podlega pod Warner, więc istnieje szansa na na crossover . Poza tym w Teen Titans liderem ma być Nightwing, a Bludhaven było ciągle w Arrow wspominane No to chociaż tyle, bo jeżeli chodzi o Metropolis i Gotham, to dla seriali The Flash i Arrow te miasta są off the limits Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Marco Polo od netflixu przybył do zatoki, trailer wygląda spoczko a, że lubię takie klimaty to na pewno sprawdzę. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Nowy odcinek Black Mirror sie miał ukazać we wtorek. Świąteczny bonus. Zatoka nie działa, to nie idzie zdobyć tak łatwo, no ale warto wspomnieć bo to must-watch. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 No mam zamiar obejrzeć niedługo, a wszystko co było na zatoce z seriali to dostaniesz na isohunt. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 grudnia 2014 Autor Opublikowano 18 grudnia 2014 (edytowane) warto nadmienić, że gra w nim don draper. Edytowane 18 grudnia 2014 przez tk___tk Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 No mam zamiar obejrzeć niedługo, a wszystko co było na zatoce z seriali to dostaniesz na isohunt. Już wyłączony. Skąd teraz zdobyć serial? Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 kickass.so Tutaj jest wszystko to co było na zatoce. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 http://kickass.so/ albo założyć konto na prywatnym trackerze, http://torrenting.com/-otwarta rejestracja i można nabijać ratio na czitach bez obawy o bana. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 Przeciez TPB ponownie smiga, polecam sprobowac koncowke .cr Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 Tak, ale to nie jest ta sama ekipa. Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 Oldpiratebay se wpiszta. Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 Black Mirror: White Christmas. Co to był za odcinek. Z miejsca staje się moim ulubionym epizodem BM. Idea blokowania ludzi poprzez wybranie jednej opcji świetna. No nic tylko oglądać. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 Wiemy już, że obok Daredevila szykowane są też inne seriale jak i crossover wszystkich. Oprócz obsady serialu o alter ego Matta Murdocka wiadomo też kto zagra Jessicę Jones. Ten zaszczyt przypadł Krysten Ritter Teraz natomiast ujawniono, że w rolę Luke'a Cage'a wcieli się Mike Colter (Halo:Nightfall) "Mike embodies the strength, edge and depth of Luke Cage. We’re excited to have him bring this iconic Marvel character to life." "Fans have longed to see Luke Cage and in Mike we’ve found the perfect actor. Viewers will get to meet Luke Cage in Marvel’s A.K.A. Jessica Jones, and experience why he is such an important super hero in the Marvel mythos.” Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Til6Nt2ps9s jest już pilot, opinie bardzo dobre, sprawdze dla alice z luthera:) a ja dla dżimiego z the wire i tego gościa z jeziora marzeń. pielęgniarka z ostrego dyżuru też spoko. btw ten serial to największa premiera w historii showtajmu. Obejrzałem dzisiaj 4 odcinki na 10 i trochę zawiedziony jestem. Za bardzo to rozwodnione, w zasadzie od samego początku wiemy, iż 1.Noah zdradzi żonę z Alison. 2. Alison straciła synka, który miał 4 lata i przez to 'skrywa w sobie mrok' No i przez te 4 odcinki ja się właściwie niczego nowego nie dowiedziałem. Na pewno na plus narracja rodem z True Detective, ale także tam chyba robią co mogą aby prawie nic nie zdradzić widzowi o co cała Afera. Grają bardzo dobrze a sam klimat Montauk mnie przywodzi skojarzenia z doskonałym Broadchurch. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Wspomniałeś masorz o doskonałym Broadchurch. Za 2 dni drugi sezon "Co w 2. sezonie "Broadchurch"? Twórca serialu Chris Chibnall powiedział w rozmowie z "Radio Timesem", że 2. sezon będzie miał trochę inny ton od pierwszego, bo żałoba nie będzie tym razem jednym z głównych wątków. Akcja rozpocznie się tuż po tym, co się stało w finale 1. sezonu, zobaczymy pogrzeb Danny'ego i skutki tego, co wydarzyło się w finale. "Obiecuję, że nie zaczniemy od znalezienia kolejnego ciała pod klifem" - zapewnia Chibnall. Nowa seria ma być inna, zobaczymy inny rodzaj zła. O sprawie sezonu nie wiemy na razie nic, nie wiemy nawet, czy w Broadchurch wydarzy się kolejne morderstwo. Chibnall tylko tajemniczo obiecuje, że serial nie zamieni się w "Midsomer in Broadchurch"." Wracając do The Affair, to co dałeś w spoiler (nr.1) masorz to wiadomo z opisu na filmwebach itp. Serial pokazuje najpierw droge która doprowadzi do wiadomo czego a potem konsekwencje Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 No nie mogę się doczekać a ciężki spoiler z końcówki pierwszego sezonu Ci schowałem. Ciekawe jak to kręcili, skoro Tennant miał czas grać w wersji US i drugiej serii UK. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 (edytowane) Ja nie wiem, czy to wpiszę się w forumkowe gusta, ale pierwsze dwa odcinki Galavant (ABC) naprawdę mnie rozbawiły i pozytywnie zaskoczyły. Serial jest absolutnie głupkowaty, momentami w iście Monty Pythonowski sposób, niby grzeczny (w końcu ABC), ale pełen seksualnych aluzji, no i przede wszystkim zaskakująco dobrze zrealizowany (kostiumy, lokacje). No i scena pojedynku z drugiego odcinka to najzabawniejsza rzecz, jaka powstała na potrzeby tv od czasów Monty Pythona. Aha, to musical. Edytowane 5 stycznia 2015 przez Hejas Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 stycznia 2015 (edytowane) całkiem zjadliwe i chyba będę oglądał bo od czasu flight of the conchords nie było chyba takiego telewizyjnego musicalu komediowego, ale to porówania do monthy pythona chyba lekko na wyrost. końcowa piosenka z drugiego odcinka zaje.bista. . Edytowane 6 stycznia 2015 przez tk___tk Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Poster Daredevila, premiera 10.04. http://www.imdb.com/media/rm2608004864/tt3322312 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 stycznia 2015 oh shit, szybciej niż się spodziewałem. stawiałem na jesień/zimę, a tu proszę taka niespodzianka. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Śmierdzi Nolanem na kilometry ten plakat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi