Opublikowano 1 lutego 201510 l Drwal, a ksywkę ma, uwaga, Lumberjack xD Czarny Olsen, teraz ten clown no ale może ten serial jednak będzie przyzwoity. I oby nie był kopią Smallville.
Opublikowano 3 lutego 201510 l Autor jak juz przy dc rozsianym po różnych stacjach jesteśmy to poznaliśmy line up teen titans od tnt, w pierwszym odcinku zobaczymy: dicka greysona (najpierw jako robin, potem nightwing) barbarę gordon (jako oracle czyli na wózku inwalidzkim i w roli wsparcia) hawk & dove reven i starfire niestety na liście nie ma beast boya Edytowane 3 lutego 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 3 lutego 201510 l chodzą słuchy, że Beast Boy ma razem z Cyborgiem dołączyć później. Jaram się Raven. Tak w ogóle nie rozumiem kto wpadł na pomysł tej wersji bojowej z New 52. Ostatnia postać z Tytanów, która potrzebowała jakiegokolwiek liftingu. Rozumiem, że chcieli podkreślić jej demoniczną naturę ale mogli to sobie zostawić na epizody gdzie traciła nad sobą kontrolę i byłoby ok. Oby nie przenosili tego do serialu.
Opublikowano 3 lutego 201510 l No kurwa best postać ever. April z Park & Rec idealnie by pasowała jak Raven
Opublikowano 6 lutego 201510 l Zdjęcia do A.K.A. Jessica Jones ruszyły co oznacza, że serialu możemy spodziewać się jeszcze w tym roku. https://twitter.com/SuperheroFeed/status/563475865145589761/photo/1
Opublikowano 7 lutego 201510 l Autor wyje.bane mam na tą jessikę jones, ale stawiam, że jednak 2016. z ciekawszych wieści od netflixa: pracują nad serialem the legend of zelda o_O. Edytowane 7 lutego 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 14 lutego 201510 l Autor adaptacja najnowszego komiksu roberta kirkmana (tego od walking dead) oficjalnie z pełnym sezonem na cinemaxie: o egzorcystach. Edytowane 14 lutego 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 15 lutego 201510 l Jakby jeszcze ktoś się martwił czy mu serial przeszedł, to w linku poniżej wyczerpująca lista, aktualizowana na bieżąco. http://www.metacritic.com/feature/tv-renewal-scorecard-2014-2015-season
Opublikowano 15 lutego 201510 l Autor Getting On (HBO) renewed for a 3rd and final season, which will again run just 6 episodes. myślałem, że skończy się na dwóch...
Opublikowano 15 lutego 201510 l Ależ pięknie obsadę wymienili i to jakimi nazwiskami zastąpili http://naekranie.pl/aktualnosci/extant-kiersey-clemons-zagra-nieprzewidywalnego-robota
Opublikowano 15 lutego 201510 l Zapomniałem o tym serialu, obejrzałem 2 odcinki i wyleciał mi z głowy. Warto wrócić?
Opublikowano 18 lutego 201510 l Nowe, ciekawe materiały z Powers Jak dobrze widziałem to przewinie się kilkoro fajnych aktorów. M.in. chyba obecny jest też Christopher Heyerdahl znany z roli Szweda z Hell on Wheels czy jednego z rezydentów Arkaham Asylum z serialu Gotham.
Opublikowano 26 lutego 201510 l http://comicbook.com/2015/02/24/supergirl-reportedly-casting-for-superman/ A jednak Superchłop pojawi się w serialu o jego kuzynce.
Opublikowano 27 lutego 201510 l Obstawiono również postacie przybranej siostry Supergirl, Alexandry "Alex" Danvers i pierwszego większego villiana czyli Hanka Henshawa Siostrę Kary zagra Chyler Leigh zaś Cyborga Supermana David Harewood. Z innych wieści to do Adlera i Berlanti'ego dołącza Andrew Kreisberg jako scenarzysta i producent. Coraz większe są szanse na crossover z Flashem i Arrowem.
Opublikowano 27 lutego 201510 l No i jeszcze montują serial z ATOMem, Firestormem, Captain Coldem oraz, uwaga pierwszą Canary. Ładnie się porobiło.
Opublikowano 27 lutego 201510 l Przed chwilą wciągnąłem 1wszy odcinek 12 Monkeys. Całkiem ok sie zapowiada, bez rewolucji, ale taki przyjemniaczek.
Opublikowano 27 lutego 201510 l Jak już Masorz wspominał kuzyn Supergirl pojawi się w serialu jednak sprawa nabiera rumieńców przy informacji o kolejnych aktorach, którzy dołączają do obsady. Dean Cain i Helen Slayter dołączają do ekipy w jeszcze nieznanych rolach. Sprawa jest ciekawa i internety szumią czy Cain ponownie wcieli się w Supermana. Choć raczej obstawia się, że oboje mają zagrać przybranych (ziemskich) rodziców Kary Zor-El.
Opublikowano 28 lutego 201510 l Autor fajny był odcinek comic book men w którym dean cain wpadł do sklepiku smitha: