Skocz do zawartości

Nowości serialowe

Featured Replies

Opublikowano

Drwal, a ksywkę ma, uwaga, Lumberjack xD

Czarny Olsen, teraz ten clown no ale może ten serial jednak będzie przyzwoity.

I oby nie był kopią Smallville.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 136,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• mocno polecam "sleepy hollow", z nowych propozycji wielkiej trójki to chyba najciekawsza pozycja bo "hostages" i "blacklist" nie porywają jak do tej pory. niezły gotycki klimacik, fajna czekoladka w r

• Pierwszy zwiastun Gotham.   https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI

Opublikowano
  • Autor

jak juz przy dc rozsianym po różnych stacjach jesteśmy to poznaliśmy line up teen titans od tnt, w pierwszym odcinku zobaczymy:

dicka greysona (najpierw jako robin, potem nightwing)

4368867-banner1.jpg

barbarę gordon (jako oracle czyli na wózku inwalidzkim i w roli wsparcia)

4368870-baner2.jpg

hawk & dove

4368875-banner3.jpg

reven :wub:

4368882-banner4.jpg

i starfire

4368884-banner4s.jpg

niestety na liście nie ma beast boya :(

Jvpknv6svCtV.jpg

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

chodzą słuchy, że Beast Boy ma razem z Cyborgiem dołączyć później. 

Jaram się Raven. Tak w ogóle nie rozumiem kto wpadł na pomysł tej wersji bojowej z New 52. Ostatnia postać z Tytanów, która potrzebowała jakiegokolwiek liftingu. Rozumiem, że chcieli podkreślić jej demoniczną naturę ale mogli to sobie zostawić na epizody gdzie traciła nad sobą kontrolę i byłoby ok. Oby nie przenosili tego do serialu.

Opublikowano

No kurwa

best postać ever. April z Park & Rec idealnie by pasowała jak Raven

Opublikowano
  • Autor

wyje.bane mam na tą jessikę jones, ale stawiam, że jednak 2016. z ciekawszych wieści od netflixa: pracują nad serialem the legend of zelda o_O.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
  • Autor

adaptacja najnowszego komiksu roberta kirkmana (tego od walking dead) oficjalnie z pełnym sezonem na cinemaxie:

23043731.jpg

o egzorcystach.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
  • Autor

Getting On (HBO) renewed for a 3rd and final season, which will again run just 6 episodes.

:obama:

myślałem, że skończy się na dwóch...

Opublikowano

Zapomniałem o tym serialu, obejrzałem 2 odcinki i wyleciał mi z głowy. Warto wrócić?

Opublikowano

Nowe, ciekawe materiały z Powers

Jak dobrze widziałem to przewinie się kilkoro fajnych aktorów. M.in. chyba obecny jest też Christopher Heyerdahl znany z roli Szweda z Hell on Wheels czy jednego z rezydentów Arkaham Asylum z serialu Gotham.

Opublikowano
  • Autor

man-in-the-high-castle-1.jpg?resize=700%

od amazonu dostało zielone światło na pełen sezon.

Opublikowano

Obstawiono również postacie przybranej siostry Supergirl, Alexandry "Alex" Danvers i pierwszego większego villiana czyli Hanka Henshawa

Siostrę Kary zagra Chyler Leigh zaś Cyborga Supermana David Harewood.

david_harewood_chyler_leigh.jpg

Z innych wieści to do Adlera i Berlanti'ego dołącza Andrew Kreisberg jako scenarzysta i producent. Coraz większe są szanse na crossover z Flashem i Arrowem.

Opublikowano

No i jeszcze montują serial z ATOMem, Firestormem, Captain Coldem oraz, uwaga pierwszą Canary.

Ładnie się porobiło.

Opublikowano

Przed chwilą wciągnąłem 1wszy odcinek 12 Monkeys. Całkiem ok sie zapowiada, bez rewolucji, ale taki przyjemniaczek.

Opublikowano

Jak już Masorz wspominał kuzyn Supergirl pojawi się w serialu jednak sprawa nabiera rumieńców przy informacji o kolejnych aktorach, którzy dołączają do obsady.

Dean Cain

dean-cain-superman.jpg

i Helen Slayter

slater.jpg

dołączają do ekipy w jeszcze nieznanych rolach. 

Sprawa jest ciekawa i internety szumią czy Cain ponownie wcieli się w Supermana. Choć raczej obstawia się, że oboje mają zagrać przybranych (ziemskich) rodziców Kary Zor-El.

Opublikowano
  • Autor

fajny był odcinek comic book men w którym dean cain wpadł do sklepiku smitha:

comic-book-men-premiere-preview-amc.jpg