Skocz do zawartości

Nowości serialowe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W przyszłym roku nowy serial HBO od Scorsese i jednego z twórców The Sopranos i Boardwalk Empire.

W planach na przyszły rok HBO ma m.in. rockowy serial "Vinyl", za którym stoją Martin Scorsese i Mick Jagger. Zobaczcie pierwszy zwiastun.

W 2016 roku w HBO zadebiutuje serial dramatyczny o muzykach rockowych. Martin Scorsese, Mick Jagger i Terence Winter zabiorą nas do Nowego Jorku z lat 70., w którym króluje seks, dragi i nowe style muzyczne, jak punk, disco czy hip-hop.

Bobby Cannavale wcieli się w szefa wytwórni muzycznej, Richiego Finestrę, który stara się ocalić swoją firmę i własną duszę, nie niszcząc przy tym wszystkich i wszystkiego po drodze. W stałej obsadzie znajdują się ponadto Olivia Wilde (która zagra żonę Richiego, Devon, byłą aktorkę i modelkę), Ray Romano, Juno Temple, Jack Quaid, Birgitte Hjort Sørensen, Ato Essandoh, Max Casella, P.J. Byrne, James Jagger i Paul Ben-Victor.

- To nie jest historia Rolling Stonesów ani Micka Jaggera, choć zobaczycie w serialu kogoś, kto będzie bardzo podobny do Micka - powiedział dziennikarzom Michael Lombardo, dyrektor programowy HBO, podczas TCA Press Tour.

Serial pojawi się w 2016 roku, pierwszy sezon będzie liczył 10 odcinków. Poniżej możecie obejrzeć pierwszy trailer, a także zdjęcia Bobby'ego Cannavale i Olivii Wilde.

https://www.youtube.com/watch?v=n2irZnQMovI

http://www.serialowa.pl/104100/vinyl-trailer-rockowego-serialu-micka-jaggera/

Opublikowano

edit

a nie, jednak nie zignorują the final break, ale podobno mają dobre wyjaśnienie dlaczego żyje

zobaczymy

dobre wyjasnienie ? tylko nanomaszyny aby to się trzymało kupy

Sara wróciła z obciętą głową sezon pozniej i jakoś nikomu się nie chciało tłumaczyć ... a nie chciało, zle spojrzeli do pudełka, a tak była podobna głowa

Opublikowano

podobno serial inspirowany RDR i bioshockiem - takie słowa mocno kuszą i budzą zaciekawienie

jednak sam teaser za krótki by coś więcej stwierdzić. narazie mnie nie porwał, ale mam nadzieje że to tylko wina tego że jest krótki a nie tego że całość będzie średnia

Opublikowano

podobno serial inspirowany RDR i bioshockiem - takie słowa mocno kuszą i budzą zaciekawienie

jednak sam teaser za krótki by coś więcej stwierdzić. narazie mnie nie porwał, ale mam nadzieje że to tylko wina tego że jest krótki a nie tego że całość będzie średnia

serial jest inspirowany książka Michaela crichtona na podstawie której powstaje, a nie jakimiś gierkami wideo.

Opublikowano

Widać nie grałeś w Bio, skoro łapiesz się na takie farmazony Yanku. @tk ma rację, to adaptacja, i to nie pierwsza. W latach siedemdziesiątych powstał film. 

Ciekawe, czy tutaj skupią się tylko na dzikim zachodzie, czy będą również średniowiecze i starożytny Rzym. 

Opublikowano (edytowane)

Zapowiedź nowego serialu Star Wars :D

trololololo  :kaz:

Musiałem to wrzucić, świetną robotę ktoś wykonał łącząc motyw z True Detective 1 sezon z SW  :banderas:  :banderas: 

Edytowane przez Malibu
Opublikowano (edytowane)

Premiera 17 Stycznia

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

Jeżeli (a mam nadzieje ze tak) FOX kupi choćby 1szy sezon. Mam nadzieje, że każdy odcinek to bedzie inna historia a nie combo Lucek i sztywna policjantka the ultimate crime fighters.

Shen pisał wyżej, że to będzie tzw. procedural.

Opublikowano

Jeżeli (a mam nadzieje ze tak) FOX kupi choćby 1szy sezon. Mam nadzieje, że każdy odcinek to bedzie inna historia a nie combo Lucek i sztywna policjantka the ultimate crime fighters.

Przeciez FoX zamowil pierwszy sezon :facepalmz: Ale nie oszukujmy sie,serial raczej bedzie anulowany po pierwszym sezonie. A nie bede zdziwiony gdy anuluja go po kilku odcinkach.

Opublikowano

To zależy. Komiksowym geekom może się nie podobać ale wystarczy, że randomy będą się jarać i będzie spora oglądalność to przeciśnie dalej. Teraz jest przecież moda na seriale typu laska (gliniarz) i cywil-ekscentryk (Castle, Mentalista, Jeździec bez głowy itd.)