Kymel 786 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 The Expanse dostało drugi sezon Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 O, bardzo dobrze bo w pełni (jak dotąd) na to zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 The Expanse dostało drugi sezon Jak na razie serial do mnie nie przemawia, fani SF długo czekają na porządny serial i może stąd takie pozytywne oceny ?. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 Do mnie przemawia, ponieważ: -jest poważny, ale nie spina pośladów -widać, że mają wysoki budżet -postaci są charakterystyczne i nie są zbudowane jak kartka papieru -dialogi nie są powielanymi miliard razy kliszami (co też nie znaczy, że Szekspir c'nie) -JEST fabuła i zalążki nowych, intrygujących wątków -ciekawy fabularny background i dosyć realistyczna wizja przyszłości -Puniszer jest kozakiem i ma zajebistą fryzurę Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Po dłuuugiej ciszy włodarze stacji TNT ogłosili oficjalnie, że nie wyprodukują Titans. Serial miał być oparty na komiksach DC Comics o grupie młodych bohaterów, czyli Teen Titans. Szkoda bo liczyłem na ten serial. Raczej nie zobaczymy podobnego pomysłu na innej stacji nie mówiąc już o jakimś crossoverze z Arrow, The Flash czy Supergirl. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2016 ale za to będą reanimować "opowieści z krypty" . Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Azjata nawet umie kopać zaś mudżinmudżin... to nie jest Chris Tucker niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Nikomu to niepotrzebne a azjata coś mało skośny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Dlatego skończy się na góra pierwszym sezonie. Od razu było wiadomo, że to nie będzie poziom oryginalnej trylogii. Tuckera i Chana nie da się podrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 13 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2016 (edytowane) Wyczuwam gówienko, bardzo wyczuwam. Tak jak Farmer pisze, Trucker i Chan są jedynymi w swoim rodzaju ^_^ Polecam stand up Truckera na Netflixie (PL napisy ^_^) Edytowane 13 stycznia 2016 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 Fox zamawia pilot reboota 24 z nowym "Jackiem Bauerem"... http://tvline.com/2016/01/15/24-legacy-revival-fox-new-series-pilot-kiefer-sutherland/ Zamiast pociągnąć jeszcze dalej serię z Kieferem i raz a dobrze ją zakończyć to biorą się za jakieś gó.wna, cały Fox. Wskrzeszony Prison Break już oficjalnie: http://tvline.com/2016/01/15/prison-break-revival-fox-michael-lincoln-sara-t-bag/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 16 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2016 http://naekranie.pl/aktualnosci/the-punisher-netflix-i-marvel-tworza-kolejny-serial-769715 No i szykuje się nam serial z Punisherem ^_^ Czyli musiał wypaść bdb w Daredevilu S2 skoro robią z nim solowy serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Neil Patrick Harris (Barney z "Jak poznałem waszą matkę") zagra hrabiego Olafa w "Serii niefortunnych zdarzeń" ^_^ Bardzo ciekawy wybór. http://www.filmweb.pl/news/Neil+Patrick+Harris+zagra+hrabiego+Olafa+w+%22Serii+niefortunnych+zdarze%C5%84%22-115327 Serial robiony dla Netflixa, a poniżej fanowski zwiastun Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 o jenysiu ale klimatyczny trailer. wiadomo cos wiecej,data premiery itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EGCc_jtuz44 The Night Manager mini serial produkcji BBC oraz AMC, oparty na książce "Nocny Recepcjonista". Niezła obsada: Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Tom Hollander, Elizabeth Debicki i Olivia Colman Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Jaka obsada o_O' W ciemno biorę, to się musi udać. Ps. premiera 19 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 http://epicstream.com/news/The-Classic-Cyberpunk-Novel-Altered-Carbon-is-Getting-A-Netflix-Series Netflix zleca zrobienie serialu na podstawie powieści Sci-fi "Modyfikowany Węgiel". Narazie nic jeszcze nie wiadomo ale ja lubię wszelakie sci fi z checią poczekam co to będzie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Na torrentach od wczoraj są już 2 odcinki z 2giego sezonu Agentki Carter Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 http://epicstream.com/news/The-Classic-Cyberpunk-Novel-Altered-Carbon-is-Getting-A-Netflix-Series Netflix zleca zrobienie serialu na podstawie powieści Sci-fi "Modyfikowany Węgiel". Narazie nic jeszcze nie wiadomo ale ja lubię wszelakie sci fi z checią poczekam co to będzie. Przeczytałem ogólny opis wyjściowy fabuły Projekt jest ekranizacją powieści Richarda Morgana wydanej w Polsce pod tytułem "Modyfikowany węgiel". W dwudziestym szóstym wieku ludzkość rozprzestrzeniła się po galaktyce, zabierając ze sobą w zimny kosmos podziały rasowe i religijne. Pomimo napięć i wybuchających tu i ówdzie krwawych wojen, Protektorat NZ trzyma nowe światy żelazną ręką, wykorzystując do tego elitarne oddziały uderzeniowe: Korpus Emisariuszy. To, czego nie mogła zagwarantować religia, zapewniła technika. Teraz, gdy świadomość można zapisać w stosie korowym i w prosty sposób przenieść do nowego ciała, śmierć stała się zaledwie drobną niedogodnością. O ile tylko stać cię na nowe ciało... Były Emisariusz NZ, Takeshi Kovacs, zna smak umierania, to ryzyko zawodowe. Lecz ostatnia śmierć była szczególnie brutalna. Przetransferowany strunowo na odległość wielu lat świetlnych, upowłokowiony w nowym ciele w San Francisco na Starej Ziemi i rzucony w środek spisku bezwzględnego nawet jak na standardy społeczeństwa, które zapomniało o wartości ludzkiego życia, szybko uświadamia sobie, że pocisk, który wybił dziurę w jego piersi na Świecie Harlana, to dopiero początek problemów. i hajp skoczył mi na maksymalny poziom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 Black Sails S03E01 720p HDTV jezus marysiu w koncu nowy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 http://epicstream.com/news/The-Classic-Cyberpunk-Novel-Altered-Carbon-is-Getting-A-Netflix-Series Netflix zleca zrobienie serialu na podstawie powieści Sci-fi "Modyfikowany Węgiel". Narazie nic jeszcze nie wiadomo ale ja lubię wszelakie sci fi z checią poczekam co to będzie. Przeczytałem ogólny opis wyjściowy fabuły Projekt jest ekranizacją powieści Richarda Morgana wydanej w Polsce pod tytułem "Modyfikowany węgiel". W dwudziestym szóstym wieku ludzkość rozprzestrzeniła się po galaktyce, zabierając ze sobą w zimny kosmos podziały rasowe i religijne. Pomimo napięć i wybuchających tu i ówdzie krwawych wojen, Protektorat NZ trzyma nowe światy żelazną ręką, wykorzystując do tego elitarne oddziały uderzeniowe: Korpus Emisariuszy. To, czego nie mogła zagwarantować religia, zapewniła technika. Teraz, gdy świadomość można zapisać w stosie korowym i w prosty sposób przenieść do nowego ciała, śmierć stała się zaledwie drobną niedogodnością. O ile tylko stać cię na nowe ciało... Były Emisariusz NZ, Takeshi Kovacs, zna smak umierania, to ryzyko zawodowe. Lecz ostatnia śmierć była szczególnie brutalna. Przetransferowany strunowo na odległość wielu lat świetlnych, upowłokowiony w nowym ciele w San Francisco na Starej Ziemi i rzucony w środek spisku bezwzględnego nawet jak na standardy społeczeństwa, które zapomniało o wartości ludzkiego życia, szybko uświadamia sobie, że pocisk, który wybił dziurę w jego piersi na Świecie Harlana, to dopiero początek problemów. i hajp skoczył mi na maksymalny poziom. Trylogia Takeshiego Kovacsa dobry szajs, polecam przeczytać. Ciekawe, jak to sprawdzi się jakos serial, zapewne nie obędzie się bez poważnego oskalpowania z wielu wątków i smaczków, pewnego uproszczenia. Paradoksalnie, pierwsza część, "Modyfikowany węgiel", nadaje się chyba najsłabiej na serial, przynajmniej na typowy serial nastawiony na akcję. Dobry scenarzysta może wyciągnie z pierwowzoru cały "ekstrakt" i unikalny klimacik, ale słaby scenarzysta może ten pomysł zarznąć. Mimo wszsystko- jaram się Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 Spoko Dee, pewnie kiedyś przeczytam, bo bardzo mnie intryguje opis. Kurde, szukałem tematu o Prison Break i coś nie mogę znaleźć o_O' Niedawno wyszło info, że będzie tzw revival, czyli nowy sezon ze skróconą ilością odcinków: http://screenrant.com/prison-break-revival-event-series/ Ja tego serialu nigdy nie oglądałem, ale czytałem o nim cały temat i pamiętam, że co poniektórzy userzy dostarczali jak skurwisyn, tocząc ogromną bekę z dwóch ostatnich sezonów Mam nadzieję, że nowy sezon będzie równie chujowy jak 3 i 4 i będę mógł się z Wami pośmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 prison brejk xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 Jak można było nie oglądać Prison Break? No ja rozumiem, że po pierwszym sezonie im odyebało i że potem to już poziom Klanu został przebity, ale pierwszy sezon ma swoje zaszczytne miejsce w historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 Ja się przymierzałem w 2007, ale Pleju zaczął narzekać na drugi sezon a i jeszcze później ten cały cyrk na kółkach jaki się odwalił, to stwierdziłem, że oleję. Na topie wtedy były Lost i niedługo później Breaking Bad. Prawdopodobnie nigdy nie obejrzę tego serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi