Skocz do zawartości

Nowości serialowe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no, teraz juz wiem ze wy trollujecie na 100%, najpierw 24, potem shooter teraz macgyver, nie wierze wam, to jakies fanowskie filmiki z YT dla beki musza byc

Opublikowano

http://www.theguardian.com/tv-and-radio/tvandradioblog/2016/mar/15/xena-lesbian-warrior-princess-have-the-rules-of-tv-just-been-rewritten

In a recent Tumblr Q&A, the screenwriter and executive producer Javier Grillo-Marxuach, who is working with Rob Tapert and Sam “Spiderman” Raimi to bring Xena back to our screens, wrote: “There is no reason to bring back Xena if it is not there for the purpose of fully exploring a relationship that could only be shown subtextually in first-run syndication in the 1990s.”

Jak będą dobre pupy w rolach głównych się lizać na srebrnym ekranie to pilota obejrzę.

Opublikowano (edytowane)

Pamiętam że kilka osób interesowało się tym serialem dlatego przypominam że dzisiaj po prawie 4 latach przerwy zaczął się finałowy sezon brytyjskiego Wallandera. Standardowo 3 odcinki.

edit: Na torrentach już są dwa odcinki do zassania  :czesc:

Edytowane przez sprite
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

News z rodzimego poletka: ponoć na przyszły rok kroi się reboot Miodowych lat

http://aleseriale.pl/title,Miodowe-lata-Serial-prawdopodobnie-powroci-na-antene-juz-w-przyszlym-roku-Kto-dolaczy-do-obsady,wid,160040,wiadomosc.html?_ticrsn=3&ticaid=517277

Hmm, mam obawy, że będzie to odwalone na siłę, podobnie jak nowe sezony Świata według Kiepskich, choć je przestałem oglądać już dobrych parę lat temu.

Opublikowano

Już sam nie wiem co o tym myśleć. Niby SyFy teraz robi bardzo spoko seriale i mają większe

budżety niż kiedyś, ale i tak może z tego wyjść średniacka family drama z rozmazanymi kupami w tle.

• 3 tygodnie później...