Skocz do zawartości

Nowości serialowe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://youtu.be/PaIHAlsc6no

Drugi trailer lepszy. Fajnie, że są nawiązania do ...hmm... bardziej nietypowych przeciwników jak np. Starro. W ogóle podobno ma być od groma smaczków i nawiązań do uniwersum DC Comics. Potwierdzili też brak jakichkolwiek powiązań z filmami i serialami. To samo komiksowe uniwersum tylko inna Ziemia. 

Opublikowano (edytowane)

Po pierwszym odcinku jest nieźle, ale bez większych rewelacji. Typowy serial na weekendowe wieczory. Cliffhanger zachęcił mnie do dalszego oglądania. Może w kolejnych odcinkach będzie lepiej.

Dotyczy to serialu Six.

Edytowane przez Solderowy123
Opublikowano

Nakręciłem się ostro na serial i po 1szym odcinku moje odczucia są jakoś takie no średnie. 

Został mi ostatni odc to obejrzenia i podoba mi się ten serial. Nie ma co się nastawiać na niewiadomoco ale jaki kino familijne do herbatki wieczorem jak znalazł.

Opublikowano

Spodziewalem sie czegos lepszego po Six a wyszło takie meh 5/10 i powtorka z The Unit

Czyli mialcy aktorzy, slabe cgi i efekty techniczne.

Podpisuje się pod tym. Na razie po pierwszym odcinku jest bardzo słabiutko. Oby coś się dalej poprawiło.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ej no, nie jest tak źle z 24. Też hejtowałem zamianę Bauera na Mudżina, ale jest to co zawsze się w 24 sprawdzało - dobre tempo, widmo zagrożenia terrorystycznego, machlojki w CTU, niezła muza, no i zegar ;)

Opublikowano

Jestem po drugim odcinku. O jezusie jakie to jest marne. Pierwszy odcinek to byla kopalnia miernych dialogow i jakichs absurdow, w drugim jest jeszcze gorzej i nawet nie chodzi juz o glownego bohatera. Za serial sa odpowiedzialni scenarzysci polskich kabaretow, takie to jest slabe.

R.I.P. 24