Skocz do zawartości

Nowości serialowe

Featured Replies

Opublikowano

Możliwe, że chodzi właśnie o 'Krypton' od sy-fy. Pewnie będę oglądał bo jestem totalną dziwką na superbohaterskie rzeczy :lapka:

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 137 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• mocno polecam "sleepy hollow", z nowych propozycji wielkiej trójki to chyba najciekawsza pozycja bo "hostages" i "blacklist" nie porywają jak do tej pory. niezły gotycki klimacik, fajna czekoladka w r

• Pierwszy zwiastun Gotham.   https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI

Opublikowano

No średnio trochę.

Pewnie raz na sezon gdzieś tam w oddali zobaczymy przelatującego Supka albo Lanterna.

Opublikowano

Obsada kozacka.

Nie wiem co się odyebało w tym trailerze, ale będę oglądał :antonio:

Opublikowano

https://youtu.be/PaIHAlsc6no

Drugi trailer lepszy. Fajnie, że są nawiązania do ...hmm... bardziej nietypowych przeciwników jak np. Starro. W ogóle podobno ma być od groma smaczków i nawiązań do uniwersum DC Comics. Potwierdzili też brak jakichkolwiek powiązań z filmami i serialami. To samo komiksowe uniwersum tylko inna Ziemia. 

Opublikowano

O 20.10 pierwszy odcinek Six na hbo. Na hbo go juz jest.

Opublikowano

serial o początkach soulu i rapu w USA w super oprawie i bardzo dobrą muzyką poleeeeeeeeeeeecam

Opublikowano

Po pierwszym odcinku jest nieźle, ale bez większych rewelacji. Typowy serial na weekendowe wieczory. Cliffhanger zachęcił mnie do dalszego oglądania. Może w kolejnych odcinkach będzie lepiej.

Dotyczy to serialu Six.

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano

Spodziewalem sie czegos lepszego po Six a wyszło takie meh 5/10 i powtorka z The Unit

Czyli mialcy aktorzy, slabe cgi i efekty techniczne.

Opublikowano

Nakręciłem się ostro na serial i po 1szym odcinku moje odczucia są jakoś takie no średnie. 

Został mi ostatni odc to obejrzenia i podoba mi się ten serial. Nie ma co się nastawiać na niewiadomoco ale jaki kino familijne do herbatki wieczorem jak znalazł.

Opublikowano

Spodziewalem sie czegos lepszego po Six a wyszło takie meh 5/10 i powtorka z The Unit

Czyli mialcy aktorzy, slabe cgi i efekty techniczne.

Podpisuje się pod tym. Na razie po pierwszym odcinku jest bardzo słabiutko. Oby coś się dalej poprawiło.

Opublikowano

Mogliby Constantina ożywić.

Ożywią. JUPI! Jako animowany serial. Meh. 10 minut bodajże na odcinek. Lipa. Choc w sumie chyba lepsze to niż nic.

Opublikowano

Za 5 dni premiera Riverdale. Bardzo jestem tego ciekaw, Archie może być ciekawy w serialowej adaptacji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gurwa to już jutro? Najlepszy serial o gliniarzach od czasu The Shield? TAK SĄDZE

Fałszywy mesjasz :/

maxresdefault.jpg

Edytowane przez KOŁD

Opublikowano

jest pierwszy odcinek 24

az boje sie wracac do chaty, murzyn mnie przeraza

Opublikowano

Ej no, nie jest tak źle z 24. Też hejtowałem zamianę Bauera na Mudżina, ale jest to co zawsze się w 24 sprawdzało - dobre tempo, widmo zagrożenia terrorystycznego, machlojki w CTU, niezła muza, no i zegar ;)

Opublikowano

Jestem po drugim odcinku. O jezusie jakie to jest marne. Pierwszy odcinek to byla kopalnia miernych dialogow i jakichs absurdow, w drugim jest jeszcze gorzej i nawet nie chodzi juz o glownego bohatera. Za serial sa odpowiedzialni scenarzysci polskich kabaretow, takie to jest slabe.

R.I.P. 24