Skocz do zawartości

Nowości serialowe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 136,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• mocno polecam "sleepy hollow", z nowych propozycji wielkiej trójki to chyba najciekawsza pozycja bo "hostages" i "blacklist" nie porywają jak do tej pory. niezły gotycki klimacik, fajna czekoladka w r

• Pierwszy zwiastun Gotham.   https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI

Opublikowano

Nie zauważyłem, że wrzucili premierowy odcinek online tydzień wcześniej. No nic, przynajmniej nie było trzeba czekać 2 tyg na nowy epizod.

Opublikowano

Wczoraj do mielonych włączyłem TVN a tam  ten serial Bella Epoqque czy coś, co reklamują wszędzie w radiu i internetach. Niezła sraka xDDD

Edytowane przez gekon

Opublikowano

To co bije po oczach to ta sterylność zdjęć, scenografii oraz kostiumów. Trochę słabo patrząc na The Knick albo Peaky Blindres. 

Opublikowano

Bella Epoque

To uczucie kiedy wypożyczysz kostiumy z teatru i chcesz zrobić dobry serial kostiumowy, ale przypominasz sobie o kaucji za stroje i nie możesz ich pobrudzić. 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Przeglądam rarbg w poszukiwaniu jakiegos nowego releasu serialu a tam Taken s01e01 lol

Opublikowano

No własnie nikogo. Są za to jacyc black ops komandosi z helikopeterami.

Opublikowano

Wydaje mi sie, że to dla tych którym podoba się The Man in High Castle

warte sprawdzenia. Mnie się podoba.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowi X-Meni się już kręcą 

Jeśli dostarczą taki sam poziom zarąbistości (ale na swój sposób) jak Legion to piękna jesień będzie.

Plus Root wśród mutantów :wub:

Edytowane przez Farmer

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie zdebiutował 1szy odcinek 3ego sezonu "Ricky & Morty". Out of nowhere!

Opublikowano

Kolejna profanacja marki, cos ala aktualny reboot macgyvera

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

2 sezon Outcast leci od 3 kwietnia / oczywiście na Fox

Opublikowano

'SyFy', czyli nawet pół cycka nie będzie a 'prick' najmocniejszym przekleństwem.