Opublikowano 20 lutego 20178 l Nie zauważyłem, że wrzucili premierowy odcinek online tydzień wcześniej. No nic, przynajmniej nie było trzeba czekać 2 tyg na nowy epizod.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Wczoraj do mielonych włączyłem TVN a tam ten serial Bella Epoqque czy coś, co reklamują wszędzie w radiu i internetach. Niezła sraka xDDD Edytowane 20 lutego 20178 l przez gekon
Opublikowano 20 lutego 20178 l To co bije po oczach to ta sterylność zdjęć, scenografii oraz kostiumów. Trochę słabo patrząc na The Knick albo Peaky Blindres.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Bella Epoque To uczucie kiedy wypożyczysz kostiumy z teatru i chcesz zrobić dobry serial kostiumowy, ale przypominasz sobie o kaucji za stroje i nie możesz ich pobrudzić. Edytowane 21 lutego 20178 l przez gekon
Opublikowano 28 lutego 20178 l Przeglądam rarbg w poszukiwaniu jakiegos nowego releasu serialu a tam Taken s01e01 lol
Opublikowano 5 marca 20178 l Wydaje mi sie, że to dla tych którym podoba się The Man in High Castle warte sprawdzenia. Mnie się podoba.
Opublikowano 24 marca 20178 l Nowi X-Meni się już kręcą Jeśli dostarczą taki sam poziom zarąbistości (ale na swój sposób) jak Legion to piękna jesień będzie. Plus Root wśród mutantów Edytowane 24 marca 20178 l przez Farmer
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Właśnie zdebiutował 1szy odcinek 3ego sezonu "Ricky & Morty". Out of nowhere!
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Właśnie oglądam sobie serial Snatch. Gangstersko-komediowy serial z rudym z Harrego Pottera. Całkiem niezły.https://www.youtube.com/watch?v=BXBdOOMTvqo
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Właśnie oglądam sobie serial Snatch. Gangstersko-komediowy serial z rudym z Harrego Pottera. Całkiem niezły. https://www.youtube.com/watch?v=BXBdOOMTvqo
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l 'SyFy', czyli nawet pół cycka nie będzie a 'prick' najmocniejszym przekleństwem.