Gość _Be_ Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Wlasnie wszedłem do tematu żeby zarzucić ten trailer xd bo mi się przypomniało, ale może byc elegancko hehe Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Stało się to czego się obawiałem. Szykowany Titans zmieni się w Teen Titans. A wiadomo to ponieważ obsadzono już jedną postać. Córkę Trigona, Raven zagra Teagan Croft Nie wiem ile ma lat ale podobno to gówniarz (Deadline podaje 13 lat) więc pewnikiem Robin, Beast Boy i inni będą jej rówieśnikami czyli kolejni gówniarze. Martwi mnie to bo liczyłem na dojrzałą produkcję z wyrośniętymi Nightwingiem, Raven, Starfire, itd. Chociaż wciąż są teorie, że Dick Grayson będzie mentorem ekipy więc pewnie w wersji Robina zobaczymy Damiana Wayna. Za produkcję odpowiadać ma Akiva Goldsman, a za scenariusz odpowiadać mają Geoff Johns i Greg Berlanti. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Opublikowano 11 sierpnia 2017 jestem w połowie sezonu i muszę przyznać że świetnie to zrobili. beka z komunizmu, beka komunistów z kapitalizmu i zachodu, przerysowane przywary, tanie/oklepane punchline'y a do tego sporo dobrych gości użyczających głosy. dobrze się to ogląda. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Ruszyło się w sprawie serialowego Judge Dredda. Ostatnio dowiedzieliśmy się, że trwają rozmowy z Karlem Urbanem by ten znów wcielił się w sędziego. Pokazano też concept arty Niestety podobno serial ma pojawić się prawdopodobnie dopiero za dwa lata. Cytuj
Rudiok 3 365 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Na Urbana jako Dredd nawet 3 lata poczekam. Cytuj
rado 5 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Opublikowano 17 sierpnia 2017 The Sinner. Polecam sprawdzic pierwszy odcinek. Najlepiej bez trailerow itd. Bedzie "mila" niespodzianka... Zamiast zwiastuna i spojlerow, muzyczka. Jakby co, sa juz trzy odcinki, co srode kolejny. Cytuj
sprite 1 786 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=S_WKZSy1mDQ Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Wygląda to zaiście interesująco. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Trailer na YT zablokowany, Co to bylo? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 https://en.wikipedia.org/wiki/Philip_K._Dick%27s_Electric_Dreams z tego co zdążyłem zauważyć. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Black Mirror w klimacie sci-fi i jeszcze taka obsada? O mamciu. Cytuj
sprite 1 786 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 (edytowane) Wrzucam jeszcze raz. Oglądać póki jest https://www.youtube.com/watch?v=KSCF4V0qK8w Edytowane 21 sierpnia 2017 przez sprite 2 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Co to za sieć? Musi być jakaś nowa bo pierwszy raz widzę i tu jeszcze taki duży projekt z miejsca. Ale zwiastunik klasa, klimat gęsty. Może być sleeper hit. Cytuj
sprite 1 786 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Opublikowano 22 sierpnia 2017 (edytowane) No przecież Chanel 4 stworzyło Black Mirror, a Amazon The Man in The High Castle. Będzie sztos Edytowane 22 sierpnia 2017 przez sprite Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 Stało się to czego się obawiałem. Szykowany Titans zmieni się w Teen Titans. A wiadomo to ponieważ obsadzono już jedną postać. Córkę Trigona, Raven zagra Teagan Croft Nie wiem ile ma lat ale podobno to gówniarz (Deadline podaje 13 lat) więc pewnikiem Robin, Beast Boy i inni będą jej rówieśnikami czyli kolejni gówniarze. Martwi mnie to bo liczyłem na dojrzałą produkcję z wyrośniętymi Nightwingiem, Raven, Starfire, itd. Chociaż wciąż są teorie, że Dick Grayson będzie mentorem ekipy więc pewnie w wersji Robina zobaczymy Damiana Wayna. Za produkcję odpowiadać ma Akiva Goldsman, a za scenariusz odpowiadać mają Geoff Johns i Greg Berlanti. Większość obsady już pokazano i dorzucili do pieca z częścią ekipy: Starfire zagra Anna Diop Nie wiem jak ma się to do ognistowłosej kosmitki ale nie ma sensu szukać... sensu. Nightwinga zagra Brenton Thwaites Padło na najsłabszy element (obok Sparrowa) ostatnich Piratów z Karaibów. Słabo to wygląda. Ostatnimi są duet Hawk & Dove A wcielą się w nich Alan Ritchson (Aquaman ze Smallville) i Minka Kelly. Gdybym nie był na bieżąco z komiksami zachodziłbym w głowę o co chodzi przy obsadzaniu aktorów. Wychodzi więc na to, że będzie to misz-masz z naciskiem na wersję postaci z Rebirth (starzy Starfire i Nightwing, młoda Raven). Osobiście średnio mi się to widzi ale zobaczymy co pokażą przy trailerze. Na razie czekamy na obsadzenie Robina, Kid Flasha i Beast Boy'a. Mógłbym założyć temat ale ostatnio co założę temat o serialu to wychodzi z niego kupa (Heroes Reborn i wygląda na to, że Inhumans też). A nie chciałbym żeby taki los spotkał Titans (choć nieciekawie to wygląda). Cytuj
Rudiok 3 365 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 Niestety, ale wali paździerzem chyba jeszcze gorzej niż Inhumans. Takie Fantastic 4 zmiksowane z Pierwszą miłością. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Mam nadzieję, że Beast Boy również się pojawi. Chyba każdemu ta postać kojarzy się z Tytanami, gdy byĺ jeszcze w tej samej drużynie z Graysonem, Starfire, czy tą "starszą" Raven. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Nie sądzę by wiekowo był na równi z Nightwingiem. Tak jak pisałem wygląda to na wzorowanie się serią Rebirth. W sumie wciąż nie pojmuję czemu to właśnie Raven i Beastboy'owi się dostało w komiksach i ich odmłodzono. Zawsze szanowałem starą ekipę, a teraz kiedy Wally wrócił liczyłem na zebranie się starej ekipy. Niestety, ale wali paździerzem chyba jeszcze gorzej niż Inhumans. Takie Fantastic 4 zmiksowane z Pierwszą miłością. No nie przesadzajmy. Oprócz kilku aktorów nic nie wiadomo nt serialu. Nawet zarysu fabuły nie ma. Trzepałbym mocno gdyby głównym przeciwnikiem okazał się Deathstroke i zagrał go Manu Bennett. Cytuj
Rudiok 3 365 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Ale przyznasz chyba, że w serialowych superhero zrobił się zastój, a nawet uwstecznienie. SHIELD czy Legendy to w sumie wyjątki, resztę można zaorać bo to tylko odcinanie kuponów i sztuczne wydłużanie sezonów. Inhumans to kolejny gwóźdź do trumny a na horyzoncie nie ma nic co mogłoby dać nadzieję na cokolwiek nowego niż teen drama pomieszana z biednym CGI. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 teen drama pomieszana z biednym CGI W punkt. No ale pośród zalewu guwna, parę perełek jeszcze jest. Już się boję oglądania 'Inhumans' Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Liczmy, że netflix nie spieprzy Punishera. Wszystko kiedyś się kończy. Bum na "superhero tv series" również się skończy. To co zapoczątkował Iron Man w 2008 trwa już prawie 10 lat co w tym przemyśle i tak jest cholernie długo. Problem z obecnymi serialowymi tasiemcami jest taki, że twórcy starają się sprzedać markę wszystkim grupom wiekowym i rasowym co nie zawsze wychodzi na dobre. Drugim problemem jest lekceważenie potencjału w tych serialach. Czasami mam wrażenie, że scenarzyści wychodzą z założenia, że skoro to serial o gościach w rajtuzach to fabuła jest tylko dodatkiem. Cytuj
Rudiok 3 365 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Brakuje jakiegoś mocnego przetasowania w całym gatunku. Wszystko jest kalką tej samej formuły, ktoś w rajtuzach plus masa dziwnych przeciwników i w tym wszystkim problemy rodem z Beverly Hills 90210. Tu by się przydał Dark Knight w wersji serialowej, coś mrocznego dla dojrzałego odbiorcy. Chyba najbliżej był Daredevil z pierwszym sezonem. A potem znów ten sam schemat, byle zapełnić kontrakt i liczbę odcinków. Cytuj
sprite 1 786 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 SyFy zamówiło serial science fiction Nightflyers na podstawie utworu George’a R.R. Martina pt. Żeglarze nocy. Żeglarze nocy to nowela łącząca elementy science fiction i grozy. Fabuła koncentruje się na załodze statku Nightflyer, która wyrusza z misją zbadania tajemniczego statku obcych. Bohaterowie mają nadzieję, że pomoże on uratować ludzkość po zniszczeniu Ziemi, ale wydarzenia idą w zupełnie innym kierunku. https://naekranie.pl/aktualnosci/syfy-zamawia-serial-nightflyers-podstawie-utworu-georgea-r-r-martina-2351241 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi