Shankor 1 595 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 JON FAVREAU TO EXECUTIVE PRODUCE AND WRITE LIVE-ACTION STAR WARS SERIES THE DIRECTOR OF IRON MAN AND THE JUNGLE BOOKWILL HELM THE SERIES FOR DISNEY’S NEW DIRECT-TO-CONSUMER PLATFORM. Lucasfilm is excited to announce that Emmy-nominated producer and actor Jon Favreau has signed on to executive produce and write a live-action Star Wars series for Disney’s new direct-to-consumer platform. Favreau is no stranger to the Star Wars galaxy having played roles in both the Star Wars: The Clone Wars animated series and in the upcoming Solo: A Star Wars Story. http://www.starwars.com/news/jon-favreau-to-executive-produce-write-live-action-star-wars-series Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Serial "Władca Pierścieni" będzie mieć największy budżet w historii telewizji. 500 MLN dolarów za dwa sezony. Większy budżet niż w kinowych filmach Najdroższy do tej pory był "The Crown" - 130 mln dolarów za sezon i "Pacyfik" - 200mln dolarów za 10 odcinków. Tutaj wychodzi 250 mln dolarów za jeden sezon. https://naekranie.pl/aktualnosci/serial-wladca-pierscieni-ma-rekordowy-budzet-wiekszy-niz-kinowe-filmy-3023890 Edytowane 16 Marca 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Sci-fi horror George R.R. Martina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Aż mi się przypomniał Event Horizon z Samem Neillem Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Cobra Kai dostaje pełny trailer Johnny sprzedaje podeszwy gówniarzom i zostaje senseiem, Daniel wciąż z lekkim ad-hd, a Miyagi-san i tak tłukł by ich obu bo przez ponad 30 lat nic się nie nauczyli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Nowy miniserial "Sharp Objects" z Amy Adams, poniżej zwiastun: "Sharp Objects to adaptacja powieści Gillian Flynn (Mroczny zakątek, Zaginiona dziewczyna), która została u nas wydana pt. Ostre przedmioty. Serial opowie o Camille Preaker, która po pobycie w szpitalu psychiatrycznym wraca do pracy reporterki. Jednak jej śledztwo w sprawie zabójstw dwóch małych dziewczynek prowadzi donikąd. Kobieta musi zająć się nie tylko pracą, ale również stoczyć walkę z własnymi demonami." Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Kevin Costner i Taylor Sheridan(Sicario, Hell or High Water) Może być sztosik. 10 epów - 20 czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Piąty sezon Arrested Development na Netflixie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Nathan już nie w garniaku ale wciąż rządzi nim baba. Cytat “Starting over isn’t easy, especially for small-town guy John Nolan who, after a life-altering incident, is pursuing his dream of being an LAPD officer. As the force’s oldest rookie, he’s met with skepticism from some higher-ups who see him as just a walking midlife crisis. If he can’t keep up with the young cops and the criminals, he’ll be risking lives including his own. But if he can use his life experience, determination and sense of humor to give him an edge, he may just become a success in this new chapter of his life.” Wygląda na to, że serial będzie nieco poważniejszy niż Castle. Zobaczymy co się z tego urodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Silver 167 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Wstrząsy wracają Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Nie. Nie wracają. Gdybyś poczytał dokładnie wiedziałbyś, że zrobili tylko pilota i ten trailer, a i tak SYFY nie będzie emitował serialu. Jedyną szansą jest przejęcie pomysłu przez inną stację ale to i tak mało prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Magnum wraca, stacja CBS zamówiła cały sezon Sorry panie Hernandez ale Thomas Magnum jest tylko jeden Edytowane 14 Maja 2018 przez Timmy Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 CBS Szybka kasacja po 1 sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Co nastepne? Gliniarz i prokurator czy Brygada Acapulco? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 16 godzin temu, Shen napisał: Co nastepne? Gliniarz i prokurator czy Brygada Acapulco? Czekam na to 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Liczy się tylko "Żar tropików". 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 4 godziny temu, Masorz napisał: Czekam na to o tym tez myslalem, Hogan jeszcze na chodzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Byle nikt nie tykał Miami Vice. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Zrobili bodajże film. Wystarczy. Mojego Lucka skasowali. Oby ktoś przejął licencje bo nie lubie cliffhangerów. Tak samo miłoby było gdyby ktoś wziął Ash vs Evil Dead. Netflix pliz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) Jedyny Higgins, którego akceptuje https://www.pinterest.com.mx/pin/698198748454968541/ Dobrze, że aktor już nie żyje bo pewnie by umarł gdyby zobaczył trailer. Edytowane 19 Maja 2018 przez Mani Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Perdita jeszcze ujdzie bo przynajmniej stara się być dystyngowana ale bezpłciowego Thomasa nie zdzierżę. Ale to i tak bez różnicy bo nie mam zamiaru tego tworu oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Zacząłem wczoraj wieczorem, skończyłem po pierwszej w nocy. Niesamowita nostalgiczna podróż w dzieciństwo lat 90. Rywalizacja Daniela i Johnny'ego nie skończyła się po turnieju. Kilkadziesiąt lat później Johnny robi za ciecia-złotą rączkę i ledwo wiąże koniec z końcem. Mieszka w chlewie, pije i ma kompleks Daniela, który jest bogatym właścicielem salonu samochodowego. Do sąsiedztwa wprowadza się dzieciak, którego nękają w szkole, i Johnny niechcący staje w jego obronie. Reszty można się domyślić, Johnny przywraca do życia Cobra Kai, powracają stare demony Daniela, w to wszystko wpleciony jest jeszcze wątek relacji Daniela ze swoimi dzieciakami, syn Johnny'ego i typowo współczesna high-schoolowa drama. Pierwsza niespodzianka - serial skupia się na Johnnym i pokazuje go z zupełnie innej strony. Fakt, że w pierwszym filmie jego postać została potraktowana po łebkach (antagonista, typowy szkolny osiłek, który ma być tłem dla głównego bohatera) daje możliwość dopowiedzenia jego historii. A ta okazuje się dużo ciekawsza niż historia Daniela. Johnny wciąż żyje przeszłością, jego nauki nie zmieniły się (strike first, strike hard, no mercy!) ale role się odwracają, teraz to on uczy nerdów jak kopać tyłki. William Zabka gra koncertowo, nie wiem czy to nie jest rola życia. Nieźle wypada też dzieciak grający jego ucznia, nie irytuje jak większość młodych aktorów. W ogóle cała szkolna ekipa wypada nieźle. Ralph Macchio jest tym razem tłem dla Johna. Druga niespodzianka - produkcja youtube to kontynuacja Karate Kid więc dostajemy mnóstwo fleszbeków ale nie są one wplecione na siłę, nie jest to odcinanie kuponów. Każda retrospekcja ma sens i uderza w nostalgię mocno. Jest też mnóstwo nawiązań do pierwszego filmu, chociażby całkiem śmieszne sceny treningu ("Is there any particular way you want me to wash these windows? No, I don't give i shit. Whatever's easiest") czy chociażby to Spoiler Scena jak Daniel zakłada opaskę na czoło i wykonuje kata a w tle leci znany motyw wywołała u mnie gęsią skórkę. Wszystko to polane klasycznym rockiem daje łącznie bardzo fajny feel tych lat, oglądałem i miałem wrażenie, że znowu mam 10 lat i siedzę w salonie oglądając na VHS jak Daniel wykonuje kopnięcie żurawia. Chyba się robię sentymentalny z wiekiem bo kilka razy miałem gulę w gardle. Dla fanów pozycja obowiązkowa, polecam bardzo. Na youtube są dostępne dwa odcinki, reszta odpłatnie. Drugi sezon już zapowiedziany na przyszły rok. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Pierwszy zwiastun serialu od Refna. Normalnie byłbym ostrożny, ale scenariusz pisał Ed Brubaker, więc... no trochę się jaram. Oficjalny opis robi smaka: Cytat Historia opowiada o policjancie, który jeszcze nie otrząsnął się po śmierci partnera. Bohater trafia do podziemnego świata przestępczego, gdzie spotka mężczyznę, który zabił jego partnera, a także żołnierzy Yakuzy, lokalnych płatnych morderców, asasynów przysłanych przez meksykańskie kartele, kapitanów rosyjskiej mafii oraz młodocianych gangsterów. Edytowane 23 Maja 2018 przez Cedric 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi