Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Sztosem bym tego nie nazwał, do tego nazwisko Żulczyka nie jest gwarantem dobrego serialu, ale wygląda obiecująco.
Opublikowano 26 września 20186 l The Boys Ennisa Oby tym razem Rogen wyniósł lekcje z Preachera i tego nie spierdolił.
Opublikowano 26 września 20186 l Ołje. Też mam taką nadzieję, ale może być ciężko przynajmniej utrzymać poziom komiksu.
Opublikowano 13 listopada 20186 l Dzisiaj ruszył 2 sezon "Mars". Pamiętam, że kilka osób z forumka to oglądało.
Opublikowano 13 listopada 20186 l 7 godzin temu, sprite napisał: Dzisiaj ruszył 2 sezon "Mars". Pamiętam, że kilka osób z forumka to oglądało. Wow fajnie wygląda, gdzie to można obejrzeć? Jakiś czas temu oglądałem First od amazona o locie na Marsa, taki spokojny przegadany w sumie ale bardzo mi się podobał
Opublikowano 13 listopada 20186 l Na razie tylko w wypożyczalniach. Jak wyjdzie cały sezon to pewnie netflix(tak samo jak 1 sezon).
Opublikowano 21 listopada 20186 l Wskrzeszają kolejnego trupa. Tym razem "Przystanek Alaska" https://www.antyradio.pl/Film/Seriale/Przystanek-Alaska-wraca-po-23-latach-27322
Opublikowano 21 listopada 20186 l W przypadku Twin Peaks wskrzeszanie trupa wyszło znakomicie, ale to wyżej to był taki serial max 6/10. Może niech jeszcze zrobią kontynuację Doktor Quinn
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Nowy serial - Warrior na Cinemaxie. Za sterami Johanthan Tropper(współtwórca Banshee) i Justin Lin(Fast&Furious) "Based on the writings of Bruce Lee" 2019 - 10 odcinków edit: Będzie też Joe Taslim z "The Raid" Edytowane 14 grudnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Teaser 4 sezonu Billions Ależ ten sezon zaora. TOP 3 najbardziej wyczekiwanych nowych sezonów przeze mnie. Duet Axe&Chuck to będzie 17 marzec Edytowane 19 grudnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Coś Bagienny wygląda całkiem spoko na pierwszych screenach Podoba mi się stonowana kolorystyka Swamp Thing zawsze był charakterystyczną linią komiksów DC. Podobnie jak serial. Ach... głos Potwora :banderolli: i Kari Wuhrer :obemix:
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Dzisiaj ruszyło Deadly Class. 1 ep już w wypożyczalniach edit: 2 odcinek dopiero 23 stycznia Edytowane 31 grudnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Batwoman od The CW oficjalnie zamówione: https://naekranie.pl/aktualnosci/batwoman-the-cw-oficjalnie-zamowilo-pilot-serialu-za-kamera-rezyser-gry-o-tron-3899491