Skocz do zawartości

Nowości serialowe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oprócz pewniaków typu Detektywi czy Fargo to ostrzę sobie ząbki na Westorld. Ale Daredevila czy Preachera też będę oglądał. 12 Małp ma potencjał. Liczę na Herosów jeszcze w tym roku jak i dobry start Supergirl i Titans (co umocni serialową "ligę") bo kinowe DC Universe powoli zaczyna pachnieć kupą i mam obawy czy Zack nie s(pipi)i sprawy. Nie sądzę też żeby Krypton jakoś zawojował sceną. Wątpię by konwencja się przyjęła choć mogę się mylić.

Opublikowano

Pisałem z rok temu jakie seriale oglądam.

Polskich nie tykam bo to nawet nie są seriale tylko GUWNO.

Jak chcesz to mogę Ci zrobić zupdate'owaną listę wszystkich seriali jakie obecnie oglądam, ale będziesz musiał dać plusa za ten wysiłek.

Opublikowano

I piszemy o sezonie serialu, który był rok temu... Żeby to jeszcze był nie wiadomo jaki spoiler. Już sam fakt, że napisałem o RE4 wcześniej jest większym spoilerem.

Opublikowano

No dobra, poniosło mnie może trochę przy Helix, ale odnosiłem się przecież Tekson do Twoich wcześniejszych spoili.

Już nie wspominając jak na fejsie wstawiałeś zdjęcia zabitych osób z The Walkind Dead :P

Także nie dziw się, że jestem przeczulony na tym punkcie.

Opublikowano

Mam za sobą półtora odcinka i bardzo mi się podoba.

Jednak się różni sporo od filmu. Na wielki plus dobrze obsadzone role, mrocznie ukazana

przyszłość po zdziesiątkowaniu przez 'plagę'

oraz naprawdę wyróżniająca się muzyka.

Jest dobrze.

• Plusik 1