Masorz 13 187 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nbc powoli wrzuca trailery nowych seriali na 2015/2016 Blindspot zapowiada sie ciekawie: Formuła tych mystery drama jest już tak zużyta, że poczekam chyba na cały sezon i jak wtedy będą super oceny to obejrzę. Chociaż Jaimie <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 https://www.youtube.com/watch?v=aVTdizy0Wds Aquarius od NBC. Premiera 28 Maja. Czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Wyskoczyły nowe fotki do Heroes Reborn “From original creator Tim Kring, the Supernatural phenomenon begins again with a fresh crop of inspiring heroes who take on the ultimate struggle between those with extraordinary abilities and those with nefarious motives to hunt and harness their powers. Epic adventures await these newly empowered allies as they cross paths with some of the original characters (such as the beloved “HRG” and fan-favorite time-traveler Hiro Nakamura), unlocking the mysterious fate of the universe and their place within it.” Pierwszy odcinek zatytułowany będzie "Awakening", a serial emisję będzie miał jesienią w czwartki o 8pm (czasu amerykańskiego) czyli u nas w piątki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Tam jakis krotki sezon ma byc co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Premiera nowego sezonu X-Files zapowiedziana na 24.01.2016 http://naekranie.pl/aktualnosci/z-archiwum-x-nowy-sezon-zadebiutuje-w-styczniu Edytowane 11 Maja 2015 przez Rudiok Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Cudowna wiadomość i jeszcze ostatnio czytałem, że będzie i trochę arcu i monster of the week. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 z ciekawszych nowości na ten sezon: zamówiono pełne sezony "lucyfera" i "raportu mniejszości". A oto trailery https://www.youtube.com/watch?v=eOPKNk3dvIk https://www.youtube.com/watch?v=cOdXff3t6dA Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 http://youtu.be/n-DZGwBcmf8 mapety na jesień wracają do telewizji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ermund 107 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 z ciekawszych nowości na ten sezon: zamówiono pełne sezony "lucyfera" i "raportu mniejszości". A oto trailery https://www.youtube.com/watch?v=eOPKNk3dvIk a ja, stary dureń, miałem nadzieję że tego nie spieprzą no to teraz pozostaje czekać na to, jaka abominacja wyjdzie z adaptacji Preachera Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 OMG what the hell is that? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) obejrzałem sobie pierwszy odcinek "wayward pines" od m. szalahamajana z Mattem dillonem i plejadą innych znanych mord i powiem wam, że całkiem niezłe. lubię takie podszyte paranoiczną atmosferą mystery drama typu "prisoner", a to dodatkowo dzieje się w pozornie idyllicznym amerykańskim miasteczku więc wiadomo jakie skojarzenia dodatkowo nasuwa . nie ma nic w podobnym klimacie obecnie no i zawsze fajnie popatrzeć na carlę gugino w letniej sukience więc chyba będę oglądał. Edytowane 16 Maja 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Jest pierwszy teaser Damiena, czyli serialu na motywach kultowego Omena W tytułowej roli Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Kolejne religijne bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 -duchowny jest otwarty na Ew kolejne sezony x-files po zapowiedzianej na początek 2016 mini-serii -Fox szykuje serial "liga niezwykłych dźentelmenów" Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 "Humans" - premiera 14 czerwca nowy serial od stacji Channel 4. Nie wiem, czy był już serial o takiej tematyce, ale dla mnie coś świeżego, no i całkiem dobrzy aktorzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 https://www.youtube.com/watch?v=U94litUpZuc Pilot jest całkiem niezły, ciekawe jak będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) zaczyna się: firma produkcyjna założona przez dwójkę prominentnych figur amerykańskiego komiksu niezależnego (Matta fractiona i Kelly sue deconnick) ogłosiła swój pierwszy projekt. będzie to adaptacja nominowanego do eisnera "the wicked + the divine" w którym bogowie przedstawiani są jako współczesne gwiazdeczki popu. myślę, że to początek prawdziwego wysypu projektów telewizyjnych, w których autorzy zachowują kreatywną kontrolę nad losem swoich dzieł co zapoczątkował już poniekąd Robert kirkman. fajna przeciwwaga chociażby do tego co Fox odpie.rdala z "luciferem". Edytowane 30 Maja 2015 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Polecam serial Mr Robot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ja bardzo polecam Dobry budżet i wciągająca historia. Do tego chemia między dwójką głównych bohaterów aż się wylewa z ekranu a przy tego typu serialu powinna być to rzecz podstawowa. Dobrze, że zacząłem oglądać dopiero teraz bo serial po odcinku nr 8 zaliczył półroczną (!) przerwę. Fajnie można się również doedukować z życia codziennego Szkotów w połowie 18ego wieku. Największym kozakiem Outlander bez wątpienia jest ale zapewniam, że chyba każdy aktor został bardzo dobrze obsadzony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Mr. Robot-po 20min pilota stwierdzam kozak ku,rwa serial, znany ze swietnej roli w pacifiku rami malek jako cierpiacy na fobie spoleczna, mizantropiczny haker? jestem kupiony do tego fabula zapowiadajaca poruszanie watkow okolo NWO a ostatni raz cos o spiskach w tv to byl chyba rubicon na amc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Niestety Mr. Robot ma jeden duzy problem,robi go USA Network. Oni na bank spieprza ten serial,jeszcze nie wiem jak ale predzej czy pozniej spieprza ten serial . O ile przetrwa 1 sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zaciekawiliście mnie tym Mr. Robot dziś oglądnę . A już dziś nowy sezon Hannibala Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Istnieje duże prawdopodobieństwo że jedna z najlepszych historii przedstawionych w X-Files doczeka się kontynuacji. (Reszta w spoilertagu) We know that FOX is reviving "The X-Files" for a six-episode limited series which goes to air starting in January next year. Previously it has been indicated that the six episodes will include a mix of mythology and stand alone 'monster of the week' episodes.Today, TV Line reports that the second episode of the new season could be a sequel to the second episode of the show's fourth season, the infamous episode "Home" about an in-bred family.The new season's second episode is entitled "Home Again" and is being penned and directed by Glen Morgan who co-wrote the original "Home" with James Wong."Home Again" is scheduled to go to air on January 25th 2016, almost twenty years since the original episode went to air. Jeśli plotka się potwierdzi to nie mam pytań. Oryginalny odcinek to jedna z najbardziej obrzydliwych rzeczy jakie można było zobaczyć w tv. Do tego jeszcze ta muzyka: https://www.youtube.com/watch?v=IH0_XfxnXWI Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ja ostatnio zacząłem oglądać nowy serial "Between". Historyjka dość prosta: w małym miasteczku gdzieś w USA wybucha epidemia, umierają ludzie (ale tylko powyżej określonego wieku), rząd USA otacza ich murami w celu "kwarantanny" i gównażeria rozrabia. Aktorstwo trochę drewniane, koncept samej choroby był popularny nawet w latach 90-tych (pamiętam serial "Plemię" kręcony na podobnym motywie)... Zobaczymy. Oglądał ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Istnieje duże prawdopodobieństwo że jedna z najlepszych historii przedstawionych w X-Files doczeka się kontynuacji. (Reszta w spoilertagu) We know that FOX is reviving "The X-Files" for a six-episode limited series which goes to air starting in January next year. Previously it has been indicated that the six episodes will include a mix of mythology and stand alone 'monster of the week' episodes. Today, TV Line reports that the second episode of the new season could be a sequel to the second episode of the show's fourth season, the infamous episode "Home" about an in-bred family. The new season's second episode is entitled "Home Again" and is being penned and directed by Glen Morgan who co-wrote the original "Home" with James Wong. "Home Again" is scheduled to go to air on January 25th 2016, almost twenty years since the original episode went to air. Jeśli plotka się potwierdzi to nie mam pytań. Oryginalny odcinek to jedna z najbardziej obrzydliwych rzeczy jakie można było zobaczyć w tv. Do tego jeszcze ta muzyka: https://www.youtube.com/watch?v=IH0_XfxnXWI Wspaniale, tylko niech to zrobią z głową, a nie tylko na zasadzie "teraz mamy takie możliwości, że będzie jeszcze obrzydliwiej". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi