Skocz do zawartości

Nowości serialowe

Featured Replies

Opublikowano

Ja ostatnio zacząłem oglądać nowy serial "Between". Historyjka dość prosta: w małym miasteczku gdzieś w USA wybucha epidemia, umierają ludzie (ale tylko powyżej określonego wieku), rząd USA otacza ich murami w celu "kwarantanny" i gównażeria rozrabia. Aktorstwo trochę drewniane, koncept samej choroby był popularny nawet w latach 90-tych (pamiętam serial "Plemię" kręcony na podobnym motywie)... Zobaczymy. Oglądał ktoś?

Na razie widziałem tylko pilot i wydaje się słabe, ale to się okaże jeszcze.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 137,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mocno polecam "sleepy hollow", z nowych propozycji wielkiej trójki to chyba najciekawsza pozycja bo "hostages" i "blacklist" nie porywają jak do tej pory. niezły gotycki klimacik, fajna czekoladka w r

• Pierwszy zwiastun Gotham.   https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI

Opublikowano

slabe to malo powiedziane, szkoda lacza i czasu na to. paradoksalnie jest wiele innych slabych seriali, ktore sa slabe i jednoczesnie lepsze

Opublikowano

Oglądał już ktos to Sense8 od Straczynskiego i Wachowskich?

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Też obejrzałem wczoraj pilota i jest nawet intrygujący. Fajny motyw "przenoszenia się" w różne miejsca, ciekaw jestem jak to się rozwinie. Zostaję!

Opublikowano

6 odcinków zrobilem i jaranko, siadł mi ten serial

Opublikowano
  • Autor

veep, sillicon Valley, getting on.

Opublikowano

Veep jakoś nie przypadł mi do gustu. Z Doliną Krzemową jestem na bieżąco - świetny serial. Getting on - sprawdzę.

A Grace and Frankie od Netflixa ktoś oglądał?

Opublikowano
  • Autor

tylko w getting on to przygotuj się raczej na czarny humor. jak jesteśmy przy hbo to jeszcze hello ladies + film.

Opublikowano

Veep przypada kazdemu do gustu, wystarczy przycisnac pare odcinkow. W temacie Iannucciego to jak ktos sie na silach czuje, to The Tick of It polecam, tylko to juz mocno brytolskie, nawet bardziej niz Peep Show.

Opublikowano
  • Autor

*thick

a potem film "in the loop". również polecam, ale to mniej przystępne i chyba nawet o polskie napisy trudno.

Opublikowano

2 pierwsze epizody mega, jak mi cholernie brakowało Sekcji 20 :D

Opublikowano

eztv cos podupadlo, myslalem ze przegapilem a oni opublikowali dzisiaj dopiero realease 3 odcinka, o pozostalych ani widu ani slychu

fak ju izitiwi!

omg zepsuli intro i skrocili piosenke :|

Opublikowano

Nie czytałeś o akcji z eztv? Od jakiegoś czasu ktoś inny przejął stronę: http://www.ibtimes.com/eztv-hacked-scammers-take-control-tv-torrent-sites-popular-domain-1847234

Polecam zabierać się z tej strony jak najszybciej, bo nigdy nie wiadomo jakie gratisy dadzą w torrentach. Zawsze pozostaje niezawodny kickass.

Opublikowano

Jest już plakat promujący do Heroes Reborn jak i data premiery pierwszego odcinka

Heroes-Reborn-Official-Poster.jpeg

Premiera 24 września

Opublikowano

Ktoś śledzi  The Making of the Mob: New York o historii Luciano? Mini serial od AMC  z 8 epizodami. Niedawno miał premierę.

Opublikowano

pierwotne heroes było tak słabe, że przestałem oglądaćw 4 sezonie, co praktycznie nigdy się nie zdarza, ciekawe co teraz wymyślili