Opublikowano 6 czerwca 20159 l Ja ostatnio zacząłem oglądać nowy serial "Between". Historyjka dość prosta: w małym miasteczku gdzieś w USA wybucha epidemia, umierają ludzie (ale tylko powyżej określonego wieku), rząd USA otacza ich murami w celu "kwarantanny" i gównażeria rozrabia. Aktorstwo trochę drewniane, koncept samej choroby był popularny nawet w latach 90-tych (pamiętam serial "Plemię" kręcony na podobnym motywie)... Zobaczymy. Oglądał ktoś? Na razie widziałem tylko pilot i wydaje się słabe, ale to się okaże jeszcze.
Opublikowano 6 czerwca 20159 l slabe to malo powiedziane, szkoda lacza i czasu na to. paradoksalnie jest wiele innych slabych seriali, ktore sa slabe i jednoczesnie lepsze
Opublikowano 6 czerwca 20159 l Oglądał już ktos to Sense8 od Straczynskiego i Wachowskich? Edytowane 6 czerwca 20159 l przez Shen
Opublikowano 7 czerwca 20159 l No wlasnie sie dzis przymierzam bo Netflix juz chyba ze sto maili wyslal ze MUSZE obejrzec. To co zrobie?
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Też obejrzałem wczoraj pilota i jest nawet intrygujący. Fajny motyw "przenoszenia się" w różne miejsca, ciekaw jestem jak to się rozwinie. Zostaję!
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Veep jakoś nie przypadł mi do gustu. Z Doliną Krzemową jestem na bieżąco - świetny serial. Getting on - sprawdzę. A Grace and Frankie od Netflixa ktoś oglądał?
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Autor tylko w getting on to przygotuj się raczej na czarny humor. jak jesteśmy przy hbo to jeszcze hello ladies + film.
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Veep przypada kazdemu do gustu, wystarczy przycisnac pare odcinkow. W temacie Iannucciego to jak ktos sie na silach czuje, to The Tick of It polecam, tylko to juz mocno brytolskie, nawet bardziej niz Peep Show.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Autor *thick a potem film "in the loop". również polecam, ale to mniej przystępne i chyba nawet o polskie napisy trudno.
Opublikowano 18 czerwca 20159 l eztv cos podupadlo, myslalem ze przegapilem a oni opublikowali dzisiaj dopiero realease 3 odcinka, o pozostalych ani widu ani slychu fak ju izitiwi! omg zepsuli intro i skrocili piosenke :|
Opublikowano 18 czerwca 20159 l Nie czytałeś o akcji z eztv? Od jakiegoś czasu ktoś inny przejął stronę: http://www.ibtimes.com/eztv-hacked-scammers-take-control-tv-torrent-sites-popular-domain-1847234 Polecam zabierać się z tej strony jak najszybciej, bo nigdy nie wiadomo jakie gratisy dadzą w torrentach. Zawsze pozostaje niezawodny kickass.
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Jest już plakat promujący do Heroes Reborn jak i data premiery pierwszego odcinka Premiera 24 września
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Ktoś śledzi The Making of the Mob: New York o historii Luciano? Mini serial od AMC z 8 epizodami. Niedawno miał premierę.
Opublikowano 26 czerwca 20159 l pierwotne heroes było tak słabe, że przestałem oglądaćw 4 sezonie, co praktycznie nigdy się nie zdarza, ciekawe co teraz wymyślili