Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 W przyszłym roku nowy serial HBO od Scorsese i jednego z twórców The Sopranos i Boardwalk Empire. W planach na przyszły rok HBO ma m.in. rockowy serial "Vinyl", za którym stoją Martin Scorsese i Mick Jagger. Zobaczcie pierwszy zwiastun. W 2016 roku w HBO zadebiutuje serial dramatyczny o muzykach rockowych. Martin Scorsese, Mick Jagger i Terence Winter zabiorą nas do Nowego Jorku z lat 70., w którym króluje seks, dragi i nowe style muzyczne, jak punk, disco czy hip-hop. Bobby Cannavale wcieli się w szefa wytwórni muzycznej, Richiego Finestrę, który stara się ocalić swoją firmę i własną duszę, nie niszcząc przy tym wszystkich i wszystkiego po drodze. W stałej obsadzie znajdują się ponadto Olivia Wilde (która zagra żonę Richiego, Devon, byłą aktorkę i modelkę), Ray Romano, Juno Temple, Jack Quaid, Birgitte Hjort Sørensen, Ato Essandoh, Max Casella, P.J. Byrne, James Jagger i Paul Ben-Victor. - To nie jest historia Rolling Stonesów ani Micka Jaggera, choć zobaczycie w serialu kogoś, kto będzie bardzo podobny do Micka - powiedział dziennikarzom Michael Lombardo, dyrektor programowy HBO, podczas TCA Press Tour. Serial pojawi się w 2016 roku, pierwszy sezon będzie liczył 10 odcinków. Poniżej możecie obejrzeć pierwszy trailer, a także zdjęcia Bobby'ego Cannavale i Olivii Wilde. https://www.youtube.com/watch?v=n2irZnQMovI http://www.serialowa.pl/104100/vinyl-trailer-rockowego-serialu-micka-jaggera/ Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zwyrol jest już temat jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 edit a nie, jednak nie zignorują the final break, ale podobno mają dobre wyjaśnienie dlaczego żyje zobaczymy dobre wyjasnienie ? tylko nanomaszyny aby to się trzymało kupy Sara wróciła z obciętą głową sezon pozniej i jakoś nikomu się nie chciało tłumaczyć ... a nie chciało, zle spojrzeli do pudełka, a tak była podobna głowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=OM8HNuRLIBI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Dziki Zachód oraz androidy? Wchodzę w to Do tego Hopkins i Harris Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 podobno serial inspirowany RDR i bioshockiem - takie słowa mocno kuszą i budzą zaciekawienie jednak sam teaser za krótki by coś więcej stwierdzić. narazie mnie nie porwał, ale mam nadzieje że to tylko wina tego że jest krótki a nie tego że całość będzie średnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Dzis premiera lucyfera i raportu mniejszosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Lucyfera jestem mocno ciekaw i kreacji głównego bohatera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 ja (pipi)e, lucyfer to procedural Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 podobno serial inspirowany RDR i bioshockiem - takie słowa mocno kuszą i budzą zaciekawienie jednak sam teaser za krótki by coś więcej stwierdzić. narazie mnie nie porwał, ale mam nadzieje że to tylko wina tego że jest krótki a nie tego że całość będzie średnia serial jest inspirowany książka Michaela crichtona na podstawie której powstaje, a nie jakimiś gierkami wideo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Camillus 242 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 podobno serial inspirowany RDR i bioshockiem - takie słowa mocno kuszą i budzą zaciekawienie Widać nie grałeś w Bio, skoro łapiesz się na takie farmazony Yanku. @tk ma rację, to adaptacja, i to nie pierwsza. W latach siedemdziesiątych powstał film. Ciekawe, czy tutaj skupią się tylko na dzikim zachodzie, czy będą również średniowiecze i starożytny Rzym. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 yano widzi dziki zachód i od razu w rudej głowce zapala się lampka "o, rdr!". tak jakby to był pierwszy western w historii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Zapowiedź nowego serialu Star Wars trololololo Musiałem to wrzucić, świetną robotę ktoś wykonał łącząc motyw z True Detective 1 sezon z SW Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Premiera 17 Stycznia Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 ja (pipi)e, lucyfer to procedural Że padaka czy co ? Lubie tego aktora od czasu gdy widziałem serial "Rush" z nim w roli gł. Komiksów nie czytałem także nie mam porównania więc nawet fajnie sie pilot oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 w takim razie nie odczujesz jaka to jest profanacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Profanacja czy nie, pilot był niezły i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jeżeli (a mam nadzieje ze tak) FOX kupi choćby 1szy sezon. Mam nadzieje, że każdy odcinek to bedzie inna historia a nie combo Lucek i sztywna policjantka the ultimate crime fighters. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 ponoć niedługo netflix w polsce, chyba wykupie abonament Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jeżeli (a mam nadzieje ze tak) FOX kupi choćby 1szy sezon. Mam nadzieje, że każdy odcinek to bedzie inna historia a nie combo Lucek i sztywna policjantka the ultimate crime fighters. Shen pisał wyżej, że to będzie tzw. procedural. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jeżeli (a mam nadzieje ze tak) FOX kupi choćby 1szy sezon. Mam nadzieje, że każdy odcinek to bedzie inna historia a nie combo Lucek i sztywna policjantka the ultimate crime fighters. Przeciez FoX zamowil pierwszy sezon :facepalmz: Ale nie oszukujmy sie,serial raczej bedzie anulowany po pierwszym sezonie. A nie bede zdziwiony gdy anuluja go po kilku odcinkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 To zależy. Komiksowym geekom może się nie podobać ale wystarczy, że randomy będą się jarać i będzie spora oglądalność to przeciśnie dalej. Teraz jest przecież moda na seriale typu laska (gliniarz) i cywil-ekscentryk (Castle, Mentalista, Jeździec bez głowy itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9gMpvnEi3kM Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ej ekoledzy "Lucyfer" jest dobry a główny bohater dobry w chuuuuuuj. Jego szatański uśmiech rozwala wszystko. Al Pacino może się czuć zagrożony, jest nowy szatan dzisiejszych czasów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 plusik leci, zapomniałem że ten serial już wyszedł przez wakacyjny zawrót głowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi