Dahaka 1 860 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 Bez przesady z tym hejtem na PB. Pod koniec się zrobiła choojówka, ale jeśli lubi się średniaki takie jak Arrow etc. to dla sezonów 1,2 a nawet i 3 warto obejrzeć. Mnie tam się podobało do połowy 4 sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 Pamiętam jak im się pomysły skończyły co mają tam dalej robić, to wsadzili ich razem do kolejnego więzienia, tym razem w Panamie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 No to akurat bynajmniej żadnym failem z ich strony nie było Niczym się to nie różni od wyciągnia nowych wątków z doopy np. w Supernaturalu po 5 sezonie. Problem leżał w realizacji. Robiło się coraz głupiej, ale imo nadal rozrywki serial dostarczał. Bawiłem się lepiej niż przy ostatnich sezonach Dextera, Supernaturala czy Arrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 problem z prison brejkiem jest taki że nakręcili na mega brudny klimat południowo-amerykańskiego więzienia w ostatniej scenie drugiego sezonu, a jak to wyglądało na prawdę wszyscy doskonale pamiętamy. dwa pierwsze sezony to na tamte czasy bardzo dobry serial rozrywkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 I na tych dwóch sezonach powinno się to skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Ja prdl, Fox, staaahhp!!! Paczcie kogo obsadzili w nowej odsłonie "24"... http://www.ew.com/article/2016/01/25/24-corey-hawkins?kj Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 beka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Nie rozumiem. Co jest w tym niesamowitego? Że kolor skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Oprócz tego, że hejtowanie czarnych jest teraz modne to gość wg mnie się w ogóle nie nadaje do serii w klimacie 24. Równie dobrze mogliby braci Mroczków wziąć... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 (edytowane) Nie rozumiem. Co jest w tym niesamowitego? Że kolor skóry? Nie jest Kieferem Sutherlandem to po pierwsze. Po drugie 24 to Jack Bauer. Po trzecie gość ma taki poziom charyzmy, że śmiać się chce. A po czwarte origin postaci, którą ma grać jest debilny i nie przystoi poziomowi 24 i Jacka Bauera. Edytowane 26 stycznia 2016 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Nie rozumiem. Co jest w tym niesamowitego? Że kolor skóry? Jakby cezarego pazure obsadzili jako lead actor to tez nic w tym dziwnego, wszystko ok prawda ? To juz lepiej jakby reaktowali Chase'a z jakąś bioniczną ręką zamiast dawac typa z ryjem jak jakis autystyczny smieszek. Jestem swiezon po obejrzeniu Compton i NO WAY ze to sie uda z taka morda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 twarz ma śmieszną to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 27 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=u7K0ecPen2c sciagam pilot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 3 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2016 Stacja BBC złożyła zamówienie serialu Rillington Place, który opowie o seryjnym mordercy, grasującym w Londynie w latach 40. i 50. XX wieku. Serial Rillington Place skupi się na prawdziwej historii seryjnego mordercy Johna Christie, jego żony Ethel i ich sąsiada Timothy’ego Evansa. Wydarzenia zostaną opowiedziane z punktu widzenia każdego z nich. Będzie to dokładna relacja wydarzeń, które doprowadziły do tragicznej pomyłki sądowej i przyczyniły się do zniesienia kary śmierci w Wielkiej Brytanii. Christie zamordował co najmniej osiem kobiet, w tym swoją żoną Ethel, dusząc je w swoim mieszkaniu. Działał na terenie dzielnicy Notting Hill w Londynie. W 1953 roku wyprowadził się ze swojego mieszkania, w którym odnaleziono później ciała trzech jego ofiar. Christie zamordował także Beryl, żonę swojego sąsiada Timothy’ego, za której zabójstwo niesłusznie został oskarżony jej mąż. Timothy Evans został skazany na śmierć i powieszony, za co otrzymał pośmiertne przeprosiny w 1966 roku. John Christie także został poddany karze śmierci. Rillington Place będzie składał się z trzech odcinków. Scenariusz napisali Ed Whitmore i Tracey Malone. Zdjęcia do serialu rozpoczną się pod koniec marca tego roku. Historia ta została już raz przeniesiona na duży ekran. W 1971 roku powstał film 10 Rillington Place, w reżyserii Richarda Fleischera, z udziałem Richarda Attenborougha, Johna Hurta i Judy Geeson. http://naekranie.pl/aktualnosci/bbc-zamawia-serial-oparty-na-faktach-o-seryjnym-mordercy-772605 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 5 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2016 Długo było cicho o powstających dwóch seriach o X-Menach na telewizory, czyli Hellfire i Legion. Ostatnie newsy to utrata producenta wykonawczego przy Hellfire i odseparowaniu obu seriali od filmowego uniwersum. Najnowsze wiadomości to jak dla mnie spełniające się mokre sny ze względu na obsadę pilota Legiona. Aubrey Plaza, Dan Stevens i Jean Smart dołączają do serialu zaraz obok Rachel Keller. DAVID (Dan Stevens) – Diagnosed as schizophrenic at a young age, David is a haunted man, trying to find his way back to sanity, but he’s getting tired and is about to give up when he meets the girl of his dreams. LENNY (Aubrey Plaza) – David’s friend, who despite a life of drugs and alcohol abuse, knows that any day now her life is gonna turn around, which gives Lenny the likeable energy of the impossible optimist despite her rough demeanor. MELANIE (Jean Smart) – A nurturing, demanding therapist with a sharp mind and unconventional methods. SYD (Rachel Keller) – Self-sufficient and street smart, Syd uses her sharp and prickly demeanor to protect her soft core, because even though it makes her a sucker and puts her at risk, she still believes in happily ever after. Serial wciąż ma szansę wylądować gdzieś pod koniec 2016 roku. No i Aubrey Plaza wśród mutantów :rose: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 2 odcinek Lucyfera całkiem ok. Mi pasuje ten klimat, komiksu nie czytalem, główny bohater na plus. Czekam co dalej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 showrunnerem nowego star treka został Bryan Fuller (Hannibal, pushing daisies). premiera w styczniu 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 O KURWA JEGO MAĆ No to szykuje się najlepszy Star Trek w dziejach. Idę zasięgnąć jak najwięcej info. Warto jeszcze wspomnieć, że kolo ma wręcz encyklopedyczną wiedzę o świecie ST i kiedyś napisał sporo odcinków do ST: Deep Space Nine oraz ST: Voyager. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 2 odcinek Lucyfera całkiem ok. Mi pasuje ten klimat, komiksu nie czytalem, główny bohater na plus. Czekam co dalej będzie. Obejrzałem te dwa od. i kicha straszna. Ogólnie bo z komiksem to ma wspólne w sumie tylko nazwy niektórych postaci. Lucyfer i Mazikeen Amenadiel Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 Skonczylem ogladac 3 odcinki Lucyfera i jak dla mnie bardzo solidny serial, komiksu nie czytalem wiec nie jestem uprzedzony, jesli komus sie jeszcze nie znudzily seriale typu detektyw + cos nadnaturalnego to na pewno bedzie sie dobrze bawic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=CXuGLswn2l0 Co się tutaj odpierdala to ja nawet nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 Pełniejsza chata .... oryginału nie przebije niestety i sióstr Olsen nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 I dobrze. Za młodu szajba im odbiła ale dobrze, że młodsza siostra bliźniaczek ogarnia się. Która zaćpała Ledgera? Scarlet Witch czy któraś z bliźniaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 http://richestcelebrities.org/wp-content/uploads/2015/05/Mary-Kate-Olsen-Net-Worth.jpg Mary-Kate Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=CXuGLswn2l0 Co się tutaj odpierdala to ja nawet nie ja pie.rdole co za zenujace guwno. ładnie trzeba mieć na bani, żeby takie rzeczy ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi