Rudiok 3 356 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 Żenada to mało powiedziane, gorzej niż drapanie paznokciami po styropianie... Cytuj Odnośnik do komentarza
AiszA 91 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 Adaptacja cyklu powieści Terry'ego Brooksa. Obejrzałam kilka odcinków i nie powiem, wciągnęło mnie.Niczego sobie efekty, plenery zdjęciowe ale za to muzyka powalająca.Znakomicie zespala akcję i mroczne lokacje w całkiem dobre kino Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 (edytowane) This is the latest high-profile movie remake greenlighted this TV development season, joining the straight-to-series Taken at NBC, and pilots Training Day at CBS and Frequency at the CW.For Wayans, Sr., who was identified for the role of Murtaugh about a month ago, this marks a return to acting after a five-year break. He is repped by ICM Partners and Kleinberg Lange Cuddy & Carlo. After lengthy negotiations, Fox and Warner Bros. TV have closed a pilot-order deal for Lethal Weapon, an hourlong series based on the cop buddy action comedy movies that starred Mel Gibson as Martin Riggs and Danny Glover as Roger Murtaugh.In Living Color alum Damon Wayans Sr. is set to play Murtaugh in the remake, with Charlie’s Angels helmer McG set to direct the pilot for Warner Bros. TV.Written by former Chuck executive producer and Forever creator Matt Miller, Lethal Weapon, like WBTV’s Rush Hour series for CBS, is a relatively straight remake featuring the movies’ central characters. Masakra, Zabójcza broń w formie serialu... Edytowane 12 lutego 2016 przez Timmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Serio? Major Payne jako Murtaugh? Zresztą serial skończy podobnie jak serialowe Godziny Szczytu (choć te nawet jeszcze się nie zaczęły ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Ktoś zaczął może Billions? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 15 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2016 (edytowane) Ja jestem po 3 odcinkach Billions (prawie 3h), które wchłonąłem w walentynkowy wieczór. Damian Lewis, Paul Giamatti i David Costabile naprawdę dają rade ! Serial wciąga fajnie widza. intryga, tajemniczość. Ma nieco z Wilka z Wall Street i The Big Short. Myślę, że będzie naprawdę mocarny, na razie jednak dla mnie to mocna 8 i serio, warto zobaczyć. Edytowane 15 lutego 2016 przez Koleś88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 17 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2016 (edytowane) Scorsese i Jagger. Pierwszy sezon liczy 10 odcinków. Po obejrzeniu 1szego mamy kolejny HICIOR od HBO. EDYTA:Mówta co chceta o Lucyferze ale muza w serialu jest kapitalna. Świetnie dobrane kawałki w każdym odcinku. Jak do końca dnia nie bedzie tematu to sam załoze Edytowane 17 lutego 2016 przez Mani Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2016 masz temat o vinylu http://www.psxextreme.info/topic/110991-vinyl-hbo/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Mówta co chceta o Lucyferze ale muza w serialu jest kapitalna. Świetnie dobrane kawałki w każdym odcinku. Jak do końca dnia nie bedzie tematu to sam załoze Zakładaj bo serial powinien mieć własny topic. Pewnie będzie sporo maruderów co czytali komiks ale ja nie miałem styczności i mi serial podszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza
firian 3 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny W wątku nic nie znalazłem na ten temat - szok, bo zostało tylko 5 dni do premiery. Ja już nie mogę się doczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 no ładnie a jeszcze niedawno miałem chęc obejrzec jakis chinski film o latajacych wojownikach typu Hero(2002) a tutaj nawet serial zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 Deutschland 83 --> młody szpion z NRD wyjeżdża do RFN z misją wykradzenia dokumentów NATO. Tłuuuuuuuuszcz! Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny W wątku nic nie znalazłem na ten temat - szok, bo zostało tylko 5 dni do premiery. Ja już nie mogę się doczekać Ale będzie oglądane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 23 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2016 Na hataku polecają jakiegoś "Nocnego recepcjonistę" - widział ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 23 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EGCc_jtuz44 The Night Manager mini serial produkcji BBC oraz AMC, oparty na książce "Nocny Recepcjonista". Niezła obsada: Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Tom Hollander, Elizabeth Debicki i Olivia Colman Jaka obsada o_O' W ciemno biorę, to się musi udać. Ps. premiera 19 kwietnia. Tak, ale poczekam chociaż na 3 odcinki. Oceny jak na razie bardzo wysokie ma pilot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 (edytowane) Taboo mini seria od stacji FX, Ridley Scott i Tom Hardy Edytowane 25 lutego 2016 przez Malibu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2016 Sorry ale 5 odcinek "Lucyfera" to stagnacja i trochę mnie znudziło. Mam nadzieję, że w następnym EPie coś ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 WGN (ci od Manhattan czy salem) zabiera się za adaptacje komiksu scalped pióra Jasona Aarona. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Na torrenty wypłynął juz 1szy ep Damiena. Wieczorem seans. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Damien #nikogo On Metacritic, the series holds an average score of 37 (out of 100 points) based on 17 critics, indicating generally unfavorable reviews.[7] Review aggregator website Rotten Tomatoes reported that 15 of 18 critical responses were negative, averaging a 17% rating. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 E tam gadasz. Nie było aż tak źle. Ocena na IMDB narazie to 7.5/10 i ja daje mocne 7. Ale fakt faktem hype był za wysoki. No nic zobaczymy co przyniosą kolejne epy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Amazon zamówił pilot "Kleszcza" To jest Kleszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Chyba lepiej go zrobić nie mogli Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Ale wiesz, że to Kleszcz z serialu z 2001, który po 9 odcinkach wylądował w koszu. Ron Perlman też tam był. Na razie nie wiadomo czy i kto w ogóle pojawi się ze starej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi