Gość MasterShake Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 (edytowane) Zapomniałeś o Edytowane 28 września 2011 przez MasterShake Cytuj
Gość Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 (edytowane) Ale czerstwa ta Terra Nova. edit: Poprawka, po drugiej części pilota oglądanej na fast forward stwierdzam, że to jest dno. Edytowane 28 września 2011 przez Gość Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Ringer z Sarah Michelle Gellar nie jest zły. Ale mogę być nieobiektywny bo uwielbiam tą aktorkę Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Ale czerstwa ta Terra Nova. edit: Poprawka, po drugiej części pilota oglądanej na fast forward stwierdzam, że to jest dno. Potwierdzam. Problemy rodzinne jak z Plebanii, tylko na innej planecie. Do tego CG, którego nie da się oglądać. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Na jakiej innej planecie? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Podróż w czasie, inna planeta, jeden ch.uj. Słaby serial tak, czy inaczej. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 (edytowane) Co do Terry Novy to jest to typowy średniak. Taki Falling Skies tylko w innej otoczce. Oby tylko szybciej się rozkręcił. [sarkazm mode on] Co do odcinka to najbardziej rozwaliła mnie ostatnia scena. Prawie się wzruszyłem [sarkazm mode off] Edytowane 30 września 2011 przez sprite Cytuj
yaczes 14 481 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Dawno nie widzialem takiego gniota O_O Gra aktorska na poziomie Mroczkow i Cichopek. Efekty specjalne jak w filmie s-f z Azji sprzed 10 lat. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Naprawdę Terra Nova taka słaba? Myślałem, że to będzie co najmniej niezły serial. Cytuj
Gość Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 (edytowane) Marketing. Póki co nie ma żadnych fajnych premier, a przynajmniej ja nic dla siebie nie znalazłem. No ale sezon jeszcze nie ruszył pełną parą. (Homeland'a jeszcze nie oglądałem, bo to jakiś rip) Edytowane 1 października 2011 przez Gość Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) @Grigori Oblukaj American Horror Story. Premiera pilota za 3 dni. Edytowane 2 października 2011 przez sprite Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 new girl bardzo mnie zaskoczyl, sciagnalem bo uwielbiam zoey, ale serial okazal sie naprawde dobry, sciagam 2 ep Cytuj
Gość Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Ten Homeland jest ciekawy, niezłe aktorstwo, bez dłużyzn których można by się spodziewać po scenariuszu w którym zaginiony mąż wraca po 8 latach do żony, która ma nowego faceta i dzieci które nie pamiętają ojca. Zamiast tego akcja skupia się na głównym wątku szpiegowskim i choć jestem zaskoczony jak szybko sprzedali kto jest dobry a kto zły, to jednak zastanawiam się w którym kierunku serial teraz pójdzie i może okaże się to wcale nie tak jednoznaczne. No i dwie prześliczne dup.cie, mniam. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 (edytowane) Homeland jest naprawde dobre. Nie wydaje mi sie wcale, zeby definitywnie pokazali kto ma racje, bo wszystko mozna dwuznacznie interpretowac i niektore rzeczy sa wyrwane z kontekstu. W kazdym razie chyba powinni pozostac przy jednym sezonie bo fabula wydaje mi sie, hhhmm, jednosezonowa, bo dalej byloby ciagniecie na sile. Z innej beczki zaczal sie drugi sezon Happy Endings, nadal calkiem dobra komedia. Edytowane 6 października 2011 przez Mq Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 października 2011 Autor Opublikowano 7 października 2011 http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,10427163,Touch_bedzie_pokazywany_w_polskiej_TV.html jack bauer wraca do telewizji! Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 (edytowane) Jestem po pierwszym odcinku American Horror Story i mogę tylko tyle powiedzieć, że zapowiada się zajebiście schizowy serial. Już nie mogę doczekać się kolejnego odcinka. Edytowane 8 października 2011 przez sprite Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 października 2011 Autor Opublikowano 8 października 2011 (edytowane) również polecam ahs, aż trudno uwierzyć, że takie porąbane pomysły zrodziły się w głowie twórcy glee. co prawda w zasadzie nie wiadomo jak się to wszystko rozwinie i czy na prawdę tematyka pozwala pociągnąć to jako dłuższą serię, a poza tym wydaje się, że to mamy tu do czynienia z przerostem formy nad treścią, ale z braku innych tego typu produkcji myślę, że warto obejrzeć chociaż pilota. Edytowane 9 października 2011 przez tk___tk Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 The Shadow Line - 2011 - BBC Swietny miniserial. Od razu mi sie przypomnialo dlaczego nie lubie wielosezonowych seriali, ktore nigdzie nie prowadza lub maja w zwyczaju zmieniac sie o 180 stopni, bo zmieniaja sie aktualne tendencje/ogladalnosc. Macie cos jeszcze na dobrym poziomie i z zamknieta fabula rozpisana na niewiele odcinkow? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 października 2011 Autor Opublikowano 12 października 2011 (edytowane) appriopriate adult, generation kill, broken trail, john adams - to pierwsze co przychodzi mi na myśl. o i jeszcze "red riding hood", ew. "the take" (tom hardy w roli głównej) i "devil's whore" (kostiumowy - w obsadzie między innymi michael fassbender, dominic west i peter capaldi). Edytowane 12 października 2011 przez tk___tk 1 Cytuj
Mq 73 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 (edytowane) Z nowszych brytyjskich Jekyll albo Sherlock - fajne wspolczesne spojrzenie na klasyczne historie. Ze starszych From the Earth to the Moon, jesli cie interesuje program Apollo. Edytowane 13 października 2011 przez Mq Cytuj
Gość Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Nie nie, absolutnie nie oglądaj tego Sherlocka, to jest znacznie słabsze niż niedawny film rozrywkowe spojrzenie na tą postać, dedukcja i logika w tym serialu funkcjonują tylko jako niezrozumiałe dla widza pojęcia i dla takiego odbiorcy właśnie ten serial jest przygotowany. Poza tym, chciałeś coś kompletnego, a ten serial będzie mieć drugi sezon. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 października 2011 Autor Opublikowano 13 października 2011 przypomniało mi się jeszcze jedno - zen. trzy odcinki, brytyjska seria kryminalna rozgrywająca się we włoszech. w roli głównej trochę już zapomniany rufus sewell. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Nie nie, absolutnie nie oglądaj tego Sherlocka, to jest znacznie słabsze niż niedawny film rozrywkowe spojrzenie na tą postać, dedukcja i logika w tym serialu funkcjonują tylko jako niezrozumiałe dla widza pojęcia i dla takiego odbiorcy właśnie ten serial jest przygotowany. Poza tym, chciałeś coś kompletnego, a ten serial będzie mieć drugi sezon. Nie wiedzialem, ze bedzie drugi sezon, w takim razie technicznie sie nie liczy. Nie zgadzam sie jednak w kwestii jakosci serialu. W takim razie moze The Corner. W klimatach The Wire. Cytuj
Gość Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 (edytowane) Czy aby na pewno mówimy o tym samym serialu? Z tym gejowatym brytolem z kręconymi włosami? Jak mogłeś nie wiedzieć, albo przynajmniej przypuszczać, że będzie następny sezon, skoro pierwszy skończył się totalnym cliffhangerem? To jest zdecydowanie rozrywkowy serial do oglądana jednym, najlepiej przymrużonym okiem, a ambitny i wymagający widz nie ma w nim czego szukać. I nie mogę uniknąć porównania, że charakter głównego bohatera to w wyniku drętwego aktorstwa nieudolna kalka House, tylko setting jest inny. Serial natomiast ratuje postać Watsona, ale przed Moriartym już ratunku nie ma. W sumie fajny jest pierwszy odcinek, pozostałe dwa ją już delikatnie mówiąc kiczowate i absurdalne. Edytowane 13 października 2011 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi