JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 Hmmm. Warrenowie i ich najmroczniejsza, najpoważniejsza (chyba... bo z tego co słyszałem, tak było) sprawa w zakresie walki ze złem i demonami/mrocznymi bytami. Tym razem w formie 4 odcinków miniserialu na Apple TV+ .... Niespodziewana nowość w ofercie streamingu Apple. Może być konkretnie. albo i nie. Detektywistycznie, suspensowo, surowo i nastrojowo. Apple robi bardzo dobre serial w zakresie dokumentu i reportażu. Zobaczymy, co z tym tytułem będzie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 https://www.metacritic.com/tv/all-the-light-we-cannot-see/ Chyba coś nie pykło Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 16 listopada 2023 Opublikowano 16 listopada 2023 (edytowane) Nowy serial Żulczyka mocno średni po trzech odcinkach. Edyta: tak głupi i nielogiczny że szkoda czasu. Jakubik jako podstarzały rockman jest żałosny okrutnie. Edytowane 17 listopada 2023 przez Absolem Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 18 listopada 2023 Opublikowano 18 listopada 2023 W dniu 16.11.2023 o 21:50, Absolem napisał: Nowy serial Żulczyka mocno średni po trzech odcinkach. Edyta: tak głupi i nielogiczny że szkoda czasu. Jakubik jako podstarzały rockman jest żałosny okrutnie. Obejrzyj do końca, bo tam jest drugie dno i dobry twist w tej historii. Też po 2-3 odcinkach miałem mieszane odczucia, ale tam w drugiej połowie opowieści dopiero zaczyna się wyjaśniać że to wszystko nie do końca jest jak się wydaje. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 18 listopada 2023 Opublikowano 18 listopada 2023 10 minut temu, LeifErikson napisał: Obejrzyj do końc Obejrzałem, moja opinia dotyczy całości. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego 39 minut temu, Sep napisał: Kurde dobrze to wygląda i Kid Cudi w obsadzie Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 16 sierpnia Opublikowano 16 sierpnia Najlepsze i najkonkretniejsze przy okazji trailerowe zapowiedzenie sezonu 3 "From", jakie można sobie wyobrazić! Damn it! Tiuuuu tiuuuu. Powiem tak: dajcież mi to ,,na wczoraj!". Najlepiej od razu z pięć odcinków na platformę MAX! To może być jedna z najlepszych serii czegokolwiek z ostatnich lat! Klimat małomiasteczkowej stephenkingowskiej rzeczywistości jest? Jest, i to z nawiązką! Bang! 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano niedziela o 12:55 Opublikowano niedziela o 12:55 O ropie naftowej od Paramount dziś wyszło LANDMAN https://www.imdb.com/title/tt14186672/?ref_=vp_vi_tt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi