Cahir aep Callah 59 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Drugi sezon Sherlocka leci. Moim zdaniem pierwsza klasa, dużo lepiej od sezonu pierwszego się zapowiada, po jednym obejrzanym odcinku. Trochę to wszystko nadmuchane, ale się po prostu świetnie ogląda. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 http://www.filmweb.pl/news/%22Chłopcy+z+ferajny%22+w+serialu+telewizji+AMC-81123 po walking dead i hell on wheels jestem sceptycznie nastawiony do amc Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 stycznia 2012 najciekawsze co szykuje AMC to reality show o sklepach z komiksami prowadzone przez kevina smitha Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 ooo wiadomo kiedy premiera? jaki tytul? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 stycznia 2012 comic book men. 12.02 Cytuj
Gość Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Chciałbym móc powiedzieć coś dobrego o Alcatraz, ale na litość boską, ten serial jest tak czerstwy, że szok. Dawno nie widziałem tak marnej stylizacji, nie słuchałem kiepskich dialogów i nie oglądałem mord aktorów tak pozbawionych talentu. Jeden Garcia ze śmiesznymi tekstami tego serialu nie uratuje, a nawet jeśli za tym wszystkim kryje się jakaś niesamowita i super pomyślana tajemnica, to i tak nie dotrwam by ją poznać. Dwa pierwsze odcinki mi wystarczą, żeby nie chcieć widzieć więcej. Kolejna porażka foxa w tym sezonie. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Fak, właśnie chciałem ściągnąć ;D Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Ściągnij, bo jednak przeważa ilość pozytywnych opinii. Kto wie. Cytuj
Gość Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Natomiast drugi sezon Sherlocka od BBC całkiem dał radę. Szkoda tylko, że takie to krótkie i zakończone takim wrednym cliffhangerem, że szok. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 No i to bardzo, imo dużo lepszy niż pierwszy, który czasem po prostu nudził. A cliffhanger wcale nie wredny. Sherlock żyje, przez cały czas udawał, że daje się pobić Moriartiemu. W sfabrykowaniu śmierci pomogła mu na 100% Molly. Nawet na podstronie BBC o Sherlocku jest parę fajnych faktów układających wszystko w całość, np. że ciało należące niby do Holmesa to ewidentnie ktoś inny. Cytuj
Gość Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) Tak, tak, wiem, tylko że liczyłem na to, że jednak skończą odcinek wyjaśnieniem, tak jak każdy inny, a nie zostawią to rozbabrane, tak, że za rok nie będę pamiętał tych detali więc nie obędzie się bez natrętnych retrospekcji dla ćwierćmózgów. Moriarty też pewnie żyje, no kur.wa, jak na prędce jeden mógł sfingować samobójstwo popełniając je na oczach Watsona, to czemu nie obaj. Tyle że za rok, jak mi się dobre wrażenie o finale zatrze, to pewnie sobie pomyślę tylko, że wyjaśnienie - jakiekolwiek by nie było - jest naciągane. Edytowane 19 stycznia 2012 przez Gość Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) Ej kur.wa, obejrzałem pilota Alcatraz. O JA JE.BE CO ZA GÓW.NO. Na plus: jakość obrazu, Hugo z Lostów, muzyka, minimalnie fabuła. Na minus: dosłownie wszystko inne. No kur.wa totalna hamburgeryzacja wszystkiego. Aktorstwo na poziomie tandetnej soap opery, intryga już od początku śmierdzi zakończeniem a la Lost (hibernacja? leki zatrzymujące proces starzenia?). Już teraz wyczuwam schemat: nowy ep = nowy więzień = bieganie za nim przez 40 minut. Do tego jakaś wskazówka co do największej zagadki na koniec sezonu. No i kur.wa ta babka detektyw xD Razem z Jorge Garcią to istny Asterix i Obelix. tl;dr : JEDEN WIELKI KAŁ Srsly, nawet FlashForward było lepsze. Edytowane 19 stycznia 2012 przez qb3k Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Cholera Kubek, no ale jednak obejrzę i sam się przekonam :< Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 lutego 2012 Autor Opublikowano 8 lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KnFxBOLUZ14 wczoraj była dwu-godzinna premiera, widział ktoś? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Ja nie, ale z nowości obejrzałem pilota 'Touch' z Kieferem Sutherlandem i bardzo mi się podobało. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 LOST 2? Aktorstwo wygląda na średnie, ale nie będę oceniał serialu po zwiastunie. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Ja nie, ale z nowości obejrzałem pilota 'Touch' z Kieferem Sutherlandem i bardzo mi się podobało. Mi też się podobało, jestem zaintrygowany tym serialem. A River sobie obejrzę albo później w nocy dla lepszego klimatu, albo jutro, jestem bardzo ciekaw jak to wypadło. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 lutego 2012 Autor Opublikowano 8 lutego 2012 (edytowane) powiem wam, że całkiem niezłe jeśli kogoś nie odrzuca format "found footage". touch też daje radę, ale nie do końca jestem przekonany czy formuła serialu sprawdzi się na dłuższą metę. niestety dalsze odcinki dopiero w marcu... Edytowane 8 lutego 2012 przez tk___tk Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Jak dla mnie straszne drewno. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2012 nowy serial aarona sorkina !!! Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) Nie chce wykrakac, ale ciekawe czy HBO znowu skasuje serial po 1 sezonie. A zapowiada sie calkiem ciekawe, zobaczymy czy popyt bedzie wystarczajacy. Edytowane 2 kwietnia 2012 przez Yabollek007 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2012 nie kracz nawet, będzie godny następna west wing. do tego na hbo jakoś na dniach premiera veep od ianucciego. dobry czas dla wielbicieli political-fiction na poziomie. Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 "Informowaliśmy, że szykowany jest nietypowy serial o detektywach pt. "True Detective", w któym główne role zagrają Matthew McConaughey i Woody Harrelson. Dziś dowiadujemy się, że projekt zakupiła stacja HBO!" oh god, yes Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi