Opublikowano 12 września 201212 l HBO zleciło kolesiowi od Klanu, Magdy M. i Jutro idziemy do kina, serial o Jagiellonach
Opublikowano 15 września 201212 l Autor norman bates w serialu szykowanym przez A&E pomysł dość głupawy, ale chociaż normę gra vera farmiga
Opublikowano 20 września 201212 l http://www.filmweb.pl/news/James+Gandolfini+ponownie+w+serialu+HBO-89047
Opublikowano 21 września 201212 l Autor powieść/komiks o wampirach "the strain" od guillermo del toro wyląduje w formie serialowej na fx. del toro wyreżyseruje pilota, a show runnerem będzie carlton cuse ("lost"). polecam. Edytowane 21 września 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 25 września 201212 l Autor kolejna mocna propozycja od FX - we współpracy z braćmi coen stworzą serial na podstawie ich kultowego "fargo". Edytowane 25 września 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 8 października 201212 l Fox To Develop Action TV Series Based On Video Game ‘Battlefield: Bad Company’ EXCLUSIVE: Electronic Arts‘ hit video game Battlefield: Bad Company is headed to the small screen. Fox has put in development Bad Company, an hourlong action comedy based on EA’s bestselling video game from Alias alum John Eisendrath, Sony TV and studio-based Happy Madison. Written by Eisendrath, Bad Company features the main characters from the game. It follows four renegade soldiers as they exit military life and enter the private sector. But trouble is never far behind as they realize their commanding officer had used them to further the ends of a shadow unit within the government and now wants them dead to cover his tracks. Eisendrath is executive producing with Happy Madison’s Doug Robinson and EA’s Patrick Bach and Patrick O’Brien. Wolałbym grę.
Opublikowano 9 października 201212 l Autor showrunnerem "draculi" szykowanego przez nbc będzie daniel knauf odpowiedzialny wcześniej za "carnivale".
Opublikowano 10 października 201212 l No to jest szansa na klimatyczną produkcję, no chyba że sobie już inny kierunek obrał, np bardziej groteskowy.
Opublikowano 11 października 201212 l Arrow odc 1 nienajgorszy, może z tego coś będzie. Fajnie znów widzieć (lekko zmodyfikowaną) chatę Lexa ze Smallville ;]
Opublikowano 11 października 201212 l @up Trochę za dużo wątków jak na pilota. Podoba mi się pomysł z przemyśleniami Queena a'la Dexter, który rozpracowuje wszystko w myślach. Ode mnie 6/10, czekam na następne docinki. p.s. Muzyka na duży plus.
Opublikowano 11 października 201212 l Czekaj, czekaj... chcecie powiedzieć, że po skasowaniu Aquamana (z Justinem Hartleyem czyli Green Arrow ze Smallvielle)i falstarcie Wonder Woman, ktoś zabrał się za Green Arrow? Zaje*iście
Opublikowano 11 października 201212 l Czekaj, czekaj... chcecie powiedzieć, że po skasowaniu Aquamana (z Justinem Hartleyem czyli Green Arrow ze Smallvielle)i falstarcie Wonder Woman, ktoś zabrał się za Green Arrow? Zaje*iście Raczej nie inaczej. I jest całkiem ok, mi się podoba to, że w tym serialu Oliver zabija po kolei gości bez mrugnięcia okiem a to już jest coś w porównaniu do słodkiego pod tym względem Smallville czy Aquamana. Do tego przemyślenia a'la Dexter (o czym pisał Kalel) i może coś z tego być, będę oglądał dalej.
Opublikowano 12 października 201212 l Autor a po informacji, że głównym villainem w serialu będzie deadshot to już w ogóle podjara sięga sufitu.
Opublikowano 12 października 201212 l No fajnie się zaczyna. Liczę, że flashbacki z wyspy będą równo dawkować. BTW, maska Deathstroke'a była na wyspie zaraz na początku Martwi mnie jednak kilka rzeczy. Po pierwsze Green Arrow nie zabijał z tego co wiem (taka wspólna słabość herosów z DC) i gdy przez przypadek zabił jakąś postać to na spory czas wybył do klasztoru z poczucia winy. Ten tu zabija albo posyła do szpitala. Zdecydowałby się. I co on ma z tym sprayowaniem oczu? Przecież rozpoznać go łatwo. Pod tym względem wgrywa Ollie ze Smallville (okulary i zmiana głosu). Ale jak na razie jest ok i czekam na kolejny odcinek. Edytowane 13 października 201212 l przez Farmer87
Opublikowano 13 października 201212 l Rodzina kompa mi okupowała i musiałem skorzystać z alternatywy chociaż pisanie na padzie to koszmar.
Opublikowano 3 listopada 201212 l Autor są pierwsze foty ! ! ! don draper i harry potter w ekranizacji bułhakowa.