grzybiarz 10 310 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 (edytowane) Witam. Robię dokument o PE i potrzebuję wiedzieć, jaka gra została użyta na tę okładkę . Jest to numer trzeci, z '97 roku. W środku nie pisze, co to za gra, jeno na okładce - Psygnosis. To art z G-Police? Proszę Redaktorów o odpowiedź, ponieważ nie mogę kończyć swojej pracy. Pozdro. Edytowane 21 maja 2010 przez grzybiarz Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 21 maja 2010 Autor Opublikowano 21 maja 2010 Tak wlasnie myslalem Okej, niebawem dam linka do trailera. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Grzybiarz, domyslalam sie, ze w takim razie okladka z numeru 1 zostala przez Ciebie rozszyfrowana ? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Grzybiarz, domyslalam sie, ze w takim razie okladka z numeru 1 zostala przez Ciebie rozszyfrowana ? :D Fenix może opiszesz szerzej okładkę w PE#1,to był ciekawy twór Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 23 maja 2010 Autor Opublikowano 23 maja 2010 Fenix: Nie chce pisać swojego pomysłu, by ktoś mi tu nie odgapił, ale poradziłem sobie z pierwszym numerem (skoro okładkę zrobił "Scenowiec" od demek amigowych, to... (i tu cenzura:) Aha, i wiem, że nie można korzystać z materiałów PE w sensie, nie można ich skanować i takie tam. Użyłem jednak skanu tipsów z pierwszego numeru, bo nie sposób było o tym nie wspomnieć. Niby robię "dokument" od 1 do 100#, ale wrzucę na YT może po 10-sciu zrobionych numerach. Elo! PS. Miałem Was już nie zbierać ,a tu jeszcze to :| Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 4 czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 czerwca 2010 (edytowane) Hej, to znowu ja: Z jakiej to gry? Piąty numer. Wiem, głupio tak pytać praktycznie co numer, ale tych artów nie ma w całym piątym numerze. Pozdrawiam i wielkie dzięki za odpowiedzi! Edit: Oki to Overboard. Dziwne, bo recka była we wcześniejszym numerze, a po miesiącu, dopiero trafiła na okładkę - pewnie z braku laku, Edytowane 4 czerwca 2010 przez grzybiarz Cytuj
Gość Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Overboard? fck, nie zauważyłem edyty ;/ Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 1 lipca 2010 Autor Opublikowano 1 lipca 2010 Witam. można skasować cały ten temat. Bo nieco tu nie pasuje - co było na okładce juz wiem i wykorzystałem to w innym temacie (Historia PE). Z góry dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi