Opublikowano 21 maja 201014 l Witam. Robię dokument o PE i potrzebuję wiedzieć, jaka gra została użyta na tę okładkę . Jest to numer trzeci, z '97 roku. W środku nie pisze, co to za gra, jeno na okładce - Psygnosis. To art z G-Police? Proszę Redaktorów o odpowiedź, ponieważ nie mogę kończyć swojej pracy. Pozdro. Edytowane 21 maja 201014 l przez grzybiarz
Opublikowano 21 maja 201014 l Grzybiarz, domyslalam sie, ze w takim razie okladka z numeru 1 zostala przez Ciebie rozszyfrowana ?
Opublikowano 21 maja 201014 l Grzybiarz, domyslalam sie, ze w takim razie okladka z numeru 1 zostala przez Ciebie rozszyfrowana ? :D Fenix może opiszesz szerzej okładkę w PE#1,to był ciekawy twór
Opublikowano 23 maja 201014 l Autor Fenix: Nie chce pisać swojego pomysłu, by ktoś mi tu nie odgapił, ale poradziłem sobie z pierwszym numerem (skoro okładkę zrobił "Scenowiec" od demek amigowych, to... (i tu cenzura:) Aha, i wiem, że nie można korzystać z materiałów PE w sensie, nie można ich skanować i takie tam. Użyłem jednak skanu tipsów z pierwszego numeru, bo nie sposób było o tym nie wspomnieć. Niby robię "dokument" od 1 do 100#, ale wrzucę na YT może po 10-sciu zrobionych numerach. Elo! PS. Miałem Was już nie zbierać ,a tu jeszcze to :|
Opublikowano 4 czerwca 201014 l Autor Hej, to znowu ja: Z jakiej to gry? Piąty numer. Wiem, głupio tak pytać praktycznie co numer, ale tych artów nie ma w całym piątym numerze. Pozdrawiam i wielkie dzięki za odpowiedzi! Edit: Oki to Overboard. Dziwne, bo recka była we wcześniejszym numerze, a po miesiącu, dopiero trafiła na okładkę - pewnie z braku laku, Edytowane 4 czerwca 201014 l przez grzybiarz
Opublikowano 1 lipca 201014 l Autor Witam. można skasować cały ten temat. Bo nieco tu nie pasuje - co było na okładce juz wiem i wykorzystałem to w innym temacie (Historia PE). Z góry dzięki.