CoATI 1 051 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 no nie jest, ale takie opinie były na forach internetowych [u nas tez]. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Ja nie jestem zafascynowany światem Oddworld więc gra jak znalazł. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 15 rocznica istnienia Playstation: http://www.ps3site.pl/playstation-to-juz-15-lat/52876/ widzial ktoś, gdzies tą tapete z 15-ką w wersji na pc? ;] w sensie tapete z theme do xmb, ktory jest do pobrania z pss Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 widzial ktoś, gdzies tą tapete z 15-ką w wersji na pc? ;] w sensie tapete z theme do xmb, ktory jest do pobrania z pss Znalazłem tylko taką tapetkę: Zapewne z czasem pojawi się ich więcej. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 FPS-owe wspomnienia. Jak to było kiedyś? http://www.ps3site.pl/fps-owe-wspomnienia-jak-to-bylo-kiedys/53041/ Może nie zauważyłem, ale brakuje chyba Blacka. Co decydowało o kolejności ? Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Niedawno kupiłem Ps3 i w sumie chce się podzielic kilkoma refleksjami. A jako posiadacz obu konsol jestem niejako przyzwyczajony do funkcjonalnosci Xbox'a ale maszyna Sony powala mnie swoim brakiem funkcjonalności, tak potężna zabawka a tak naprawde mało potrafi. No ale przejde do rzeczy po pierwsze rażącym błędem jest brak automatycznego wykrywania plików na pendrivie. Nastepna denerwująca rzecz to brak playlisty dla plików Video, brak custom soundtracków w grach i w menu bo tak naprawde jak ktoś chce coś poustawiać i posłuchać muzy to nie ma opcji i jest to rażącym niedociągnięciem. Tak samo pobieranie dem i ich pużniejsza instalacja też daje wiele do życzenia jak i półgodzinne aktualizacje gier. To że większość gier nie obsługuje 1080p to szkoda mówić jak i brak jakiegokolwiek headseta w zestawie to kpina. A i wygląd friendlisty też pozostawia wiele do życzenia. Ale też napisze coś o zaletach takich jak np.darmowe granie online, możliwośc zakupów w zł, brak jakiejkolwiek blokady regionalnej co że tak powiem strasznie denerwuje w usłudze M$. Także mozliwość bezpośredniego kopiowania mediów na dysk konsoli jest też niezaprzeczalnie plusem. W sumie tylko tyle przychodzi mi do głowy. Na koniec napisze tylko tyle że Ps3 kupiłem tylko dla Exklusiwów bo jednak tytuły Multiplatformowe wole ogrywać na konkurencyjnym sprzęcie. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 na PD musisz miec odpowiednie katalogi [w instrukcji powinno byc] zeby wszystko było wykrywane playlisty w xmb tez mozna zrobic z tym headsetem to jest plus i minus, bo masz wybór jakiego hs'a bedziesz uzywac [współpracują chyba wszystkie hs'y BT]. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 No fakt PS3 ideałem nie jest. A te półgodzinne aktualizacje gier to zależą od szybkości łącza. I co Ci nie pasuje w instalacji gier? Przecież możesz zostawić konsole na pobieraniu, jak skończy to wszystko się samo zainstaluje i konsola się sama wyłączy. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 "wielkie pliki" zawsze sciagam w nocy ewentualnie wlacze sciaganie przed wyjsciem z domu. wracam/budze sie - wlaczam konsolke i wszystko zassane/zainstalowane ;] trzeba sie dostosowac ;] Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Tak ale jak chce w cos zagrac w danym momencie i mam czekac mnóstwo czasu to mnie coś trafia. A dla plików wideo nie da sie zrobić playlisty. A co do katalogów to nie ma znaczenia zrobilem tak jak na psp i efektu nie przynioslo zadnego, robiłem inne i tez to nic nie dalo jedynie folder motywów normalnie był wykrywany. Ale cuż nie czepiam sie to tylko moja opinia że sprzet jest troche skopany softowo w XMB. A łoncza nie mam wolnego. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 (edytowane) Tak ale jak chce w cos zagrac w danym momencie i mam czekac mnóstwo czasu to mnie coś trafia. A dla plików wideo nie da sie zrobić playlisty. A co do katalogów to nie ma znaczenia zrobilem tak jak na psp i efektu nie przynioslo zadnego, robiłem inne i tez to nic nie dalo jedynie folder motywów normalnie był wykrywany. Ale cuż nie czepiam sie to tylko moja opinia że sprzet jest troche skopany softowo w XMB. A łoncza nie mam wolnego. Cóż, polecam łącze 20mbps... wzwyż - jakoś na nic nie czekam... Nie rozumiem nadal o co Ci z tym pkt. chodzi? A co do wykrywania to mi działa więc nie wiem jak Ty robisz... http://ps3explained....lder-structure/ P.S. Wielkość liter ma znaczenie przy folderach. Ale jak już wspomniałem - PS3 na pewno ideałem nie jest xD Edytowane 18 września 2010 przez Kyo Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Cóż, polecam łącze 20mbps Znalażł się pan piszący poprawnie i wytykajacy błędy. Ale co do struktury jest to uciazliwe tej wersji nie sprawdzałem ale dla osoby która się nie zna na kompach ty myslisz ze będzie siedziała pół dnia i szukała jak się to robi dlatego jest to gówniane rozwiązanie przy tak dużej mocy obliczeniowej i Sony dalo przysłowiowej D**y. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 odpuść sobie takie komentarze albo dorośnij do użytkowania forum internetowego. Ręce opadają. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Nie rozumiem o co chodzi z tymi folderami - wystarczy przeciez najechac na nosnik, nacisnac trojkat i wybrac opcje show all, wtedy wszystkie foldery spokojnie pokazuje. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Kogoś widocznie to przerasta. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Znowu: http://www.joystiq.c...ted-by-uk-reta/ Prince of Persia, Splinter Cell HD collections listed by UK retail site Jeżeli te gierki pojawiły się na Zavvi to coś musi być na rzeczy. Teraz to już pozostaje nam tylko czekać na konkrety Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 na zavvi sa od jakiegos tygodnia... ale zawsze moga zostac wycofane ;] Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Firmware 3.50 odcina pady bez licencji http://www.ppe.pl/news-2991-Firmware_350_odcina_pady_bez_licencji.html bardzo dobry pomysl - zablokowac shity typu fragx uzywane przez noobow i bedzie gites Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Panowie piszemy jakąś petycję by na grach z polskiej dystrybucji nie przyklejali tych białych nalepek na pudełkach ? Takie ładne okładki, a tak oszpecone. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 ja bylbym jak najbardziej za! Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 Panowie piszemy jakąś petycję by na grach z polskiej dystrybucji nie przyklejali tych białych nalepek na pudełkach ? Takie ładne okładki, a tak oszpecone. Ja też jestem jak najbardziej za. Ale i tak wiadomo, że by to nic nie dało Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 wy sie cieszcie, ze tego nie drukuja, a tylko naklejają... przy odklejaniu polecam suszarkę ;] Cytuj
vip77 237 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 ale na sports champions ktora jest 3xPL o dziwo nie ma tej naklejki. zapomnieli czy co? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 Firmware 3.50 odcina pady bez licencji http://www.ppe.pl/ne...z_licencji.html bardzo dobry pomysl - zablokowac shity typu fragx uzywane przez noobow i bedzie gites Taaa - dodadzą obsługę Move i ciekawe co wtedy Może to specjalnie zrobili (joke) Cytuj
_mike 318 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 Capcom zapowie jutro dwie nowe gry: http://www.vg247.com/2010/09/28/capcom-to-announce-two-new-games-tomorrow-morning/ Ciekawe co to będzie Onimusha! Onimusha!!! Onimusha!!!!!!111 Capcom wierzę w was, nie zawiedźcie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi