cortezon 1 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 W tym tygodniu nie ma aktualizacji na psn? Żadnym (US)? Niet. Ja nie miałem czasu jeszcze odpalić wszystkich dem z poprzedniej aktualizacji więc nawet i dobrze Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 czy adapter memorek z ps2 dziala z memorkami z psx? nie moge sie doszukac takiego info, a zależy mi na kilku save'ach tak, wiem powinienem zapytac w hardware ;] Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Plany lokalizacyjne EA Polska: Mass Effect 2 na PS3 (data premiery: 21 stycznia) - brak polskiej wersjiDead Space 2 (data premiery: 28 stycznia) - brak polskiej wersji BulletStorm (data premiery: luty) - polskie napisy Fight Night Champion (data premiery: marzec) - brak polskiej wersji Shift 2: Unleashed (data premiery: marzec) - polskie napisy Dragon Age 2 (data premiery: marzec) - polskie napisy Crysis 2 (data premiery: marzec) - pełna polska lokalizacja Gamezilla.pl Dla mnie to jest powalone na maksa. Brak napisów do ME2, DS2 za to tłumaczenie do Shifta 2 wtf albo do Bulletstorm tam mogą być jaja jak będą tłumaczyć kille i teksty. Ale i tak najgorzej boli brak napisów do ME2 - no przecież mają gotowe ;/. Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Mnie najbardziej dziwi pełna lokalizacja Crysis 2. Czyżby EA z całego tego zestawu liczyło na największą sprzedaż tego tytułu? Myślę, że DS2 jak i ME2 ma większe szanse (z polskimi napisami pewnie i jeszcze większe) stać w czołówce wyników sprzedaży. Rezygnując z napisów do ME2 sami strzelili sobie w kolano - zapewne decyzja ta zniechęci wiele osób do zakupu tego tytułu. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Mnie nic tu nie dziwi, Crysis wychodzi przede wszystkim na PC, nadal najpopularniejszą platformę w naszym kraju. Widocznie sprzedać DS i ME2(wychodzącego tylko na PS3) nie jest szacowana zbyt wysoko, więc chłopakom nie chciało się moczyć rączek bez potrzeby. Mi to tam zresztą wsio jedno w właściwie nawet się ciesze, że nie ma J. polskiego w ME2 PS3, bo jeszcze komuś by się zachciało umieścić tylko tą jedną, słusznie patriotyczną wersję, bez możliwości wyboru. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 z perspektywy czasu strasznie boli "wyrzucenie" kasy na dubbing do me 2 i bc 2....wyszło fajnie ale należy mierzyc zamiary na siły -bo aktorzy jak Pazura, Baka czy grajek-cpun Malenczuk zapewne sobie krzykneli fortune...a teraz nie ma na zrobienie napisów... a to juz paranoja. Słucha ktos podcastu niezgrani.pl? udzila sie tam niejaki Rysław (pozdrawiam, szacun dla ciebie ) , kolws który założył firme, która zajmuje sie tłumaczeniami. Mówił kiedyś , że tłumaczenie gry jak mw ( a wiec pokroju ds2 ) to koszt 5-6 koła i mamy DOBRE tłumaczenie (czyt nie jak w black opss) a potem zaczynają sie schody bo trzeba wynając hakera, który podmieni pliki txt. wiec do sie ku.rwa w tej firmie dzieje? Może czas zwolnić "kuzyna cioci " i zatrudnic profesjonalistów... i jeszcze ten dubbing Crysisa 2 w obecnej sytuacji .... Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 No dubbing do C2 to też śmiech na sali... Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 (edytowane) DC Universe Onlien -Launch trailer http://www.youtube.com/watch?v=vZYeA5GZJQ8&feature=player_embedded Ciekawe ile osób rzuciło się na abonament w dniu premiery Edytowane 12 stycznia 2011 przez sprite Cytuj
mishka 5 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 DC Universe Onlien -Launch trailer http://www.youtube.com/watch?v=vZYeA5GZJQ8&feature=player_embedded Ciekawe ile osób rzuciło się na abonament w dniu premiery wlasnie ciekawi mnie ta pozycja... jak wyglada sprawa z abonamentem? jakies oplaty czy cos? kompletnie zielony w kwestii gry on-line. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 DC Universe Onlien -Launch trailer http://www.youtube.com/watch?v=vZYeA5GZJQ8&feature=player_embedded Ciekawe ile osób rzuciło się na abonament w dniu premiery wlasnie ciekawi mnie ta pozycja... jak wyglada sprawa z abonamentem? jakies oplaty czy cos? kompletnie zielony w kwestii gry on-line. Wszystko masz na storze, abonament miesięczny 47 zł, za pól roku chyba 235 zl i jest jeszcze opcja na 3 miesiące. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 (edytowane) Mam pytanie, ktore wielu moze wydac sie dziwne, aczkolwiek patrzac na opis na PSS wydaje sie to w miare prawdopodobne. Czy abonament z DC Universe da sie dzielic? W opisie na PSS pisze, ze moze byc aktywowany na 5 systemach. Jesli ktos ma mozliwosc, to prosze o sprawdzenie - jesli mozna to dzielic, calkowicie zrewolucjonizuje to polska spolecznosc w tej grze (na pewno masa osob bylaby gotow grac w ta gre przy 5 krotnie mniejszym abonemencie - w przypadku takiej opcji sam bym sie chetnie skusil). Edytowane 15 stycznia 2011 przez Yabollek007 Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 (edytowane) Trylogia Metal Gear Solid w HD na PS3!? http://www.gram.pl/news_8QPlJ,27_Trylogia_Metal_Gear_Solid_juz_niedlugo_w_HD.html Czekam, czekam i czekam na tą zapowiedź ;]. Tylko trylogia!? I co niby MGS-a pierwszego mieliby wrzucić w HD? No to mi się nie widzi kompletnie przecież wyglądałoby to paskudnie. Jak coś to chciałbym tylko 2-3 w HD z trophy lub bez ewentualnie jedynka w niezmienionej formie na płycie. Ot tak żeby ładniej się prezentowało pudełko i napis trylogia ;]. Z drugiej strony z całym szacunkiem ale OPM nie wierzę. Oni walą takie ploty, nie zapomnę ich newsa z przed 2-3 lat o Bullym 2 na Ps3 jako ex-ie ;/. Edytowane 21 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 Trylogia Metal Gear Solid w HD na PS3!? http://www.gram.pl/news_8QPlJ,27_Trylogia_Metal_Gear_Solid_juz_niedlugo_w_HD.html Z drugiej strony z całym szacunkiem ale OPM nie wierzę. Oni walą takie ploty, nie zapomnę ich newsa z przed 2-3 lat o Bullym 2 na Ps3 jako ex-ie ;/. Co jak co, ale byla to po czesci prawda. Przeciez nie od dzis wiadomo, ze Rockstar tworzy exa dla ps3, tyle ze nie chodzi tu o Bully 2, a o Agenta Tak wiec z tym exem mieli racje, jednak podali falszywy tytul gry - w mysl zasady, w kazdej plotce ziarnko prawdy - i sprawdzilo sie! Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 Myślę, że jakby była tam "jedynka" to wykorzystaliby remake z GCN. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 Myślę, że jakby była tam "jedynka" to wykorzystaliby remake z GCN. To nierealne, gdyz czesciowe prawa do tej gry ma chyba Nintendo Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 Dokładnie i tak samo jest z RE Remake/Zero. Natomiast samo podciągnięcie MGS1 do wyższej rozdzielczości to byłaby gruba przesada i totalne pójście na łatwiznę. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 To może zrobiliby częściowo nowy remake z wykorzystaniem elementów grafiki z Twin Snakes i dorzucając jakieś nowe (np MGS'y na PS2 ogólnie miały lepszą grafikę i lepsze modele postaci). Przy tym wszystkim zabrakłoby dodatkowych scen z TS (pewnie do nich głównie prawa ma N). Tak tylko sobie teoretyzuję bo takiej składanki jednak i tak na pewno nie kupię... Jedyne na co może się skuszę (jak stanieje) to zestaw ICO i SotC Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 co to za cicha akcja z iPla? chodze po XMB i nagle ciach...pojawila sie ikonka Cytuj
vip77 237 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 widac taka niespodziewajka musza to jeszcze dograc bo sie rozjezdza za bardzo w oknie przegladarki Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 co to za cicha akcja z iPla? chodze po XMB i nagle ciach...pojawila sie ikonka Też to wczoraj przyciąłem. Obejrzałem jeden odcinek Kiepskich i całkiem spoko. Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Czy jest sens wymieniać mojego 60GB na slimkę? Zaczyna trochę brakować miejsca, kiedy pojawia się coraz więcej pełnych więcej wersji na PSS. Poza tym roczna gwarancja dawno minęła, a mimo tego, że konsola nigdy nie sprawiała problemów to wiem, że serwis jest kosztowny. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 (edytowane) Czy jest sens wymieniać mojego 60GB na slimkę? Zaczyna trochę brakować miejsca, kiedy pojawia się coraz więcej pełnych więcej wersji na PSS. Poza tym roczna gwarancja dawno minęła, a mimo tego, że konsola nigdy nie sprawiała problemów to wiem, że serwis jest kosztowny. Ja posiadam stare PS3 40 gb i w tym roku najpewniej wymienie konsole na slimke. Co chwile musze cos kasowac z dysku, zeby zainstalowac cos nowego, co juz mnie drazni. Mozna wsumie rozwiazac to kupujac sam dysk twardy, jednak kupujac nowe PS3 masz na nia gwarancje. Osobiscie mam nadzieje, ze niebawem Sony spusci z ceny swojej konsoli, chociaz o 50 euro, co sprawi, ze PS3 stanie sie jeszcze bardziej kuszaca propozycja PS. poza tym kiedys czytalem, ze modele 60 gb po jakims czasie uzytkowania padaly jak muchy. Moze twoj egzemplarz to wyjatek, jednak warto miec to na uwadze. Jeszcze gorzej bylo z PS3 40 gb, w ktorych nawalal naped. Sam tego doswiadczylem w swoim egzemplarzu, na szczescie byl jeszcze na gwarancji Edytowane 25 stycznia 2011 przez Don_Pedro Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Ta cała ipla to miły ukłon ze strony Sony, w końcu mam telewizję w konsoli Szkoda tylko, że ta ipla zawiera tylko programy polsatowskie i tv4-owe. Mogliby np. wrzucić kreskówki, które kiedyś nadawali na ich stacjach no i przynajmniej hity z innych kanałów np. z TVN-u. Bo z obecnej zawartości to ja obejrzę tylko część kabaretów, Kiepskich, Włatcy Móch i ewentualnie Daleko od Noszy (szkoda, że nie ma 13 Posterunku), bo sorry, ale reszta seriali Polsatowych to dno, tak samo programy. Ale jak to inni mówią - zawsze to coś. Don Pedro - sześćdziesiątki padały, ale bardzo rzadko i to najczęściej z niedbania, taka prawda. Ja dbam o swoją konsolę i efekty - dopiero po 4 latach użytkowania wymieniłem pastę termoprzewodzącą i nie miałem jeszcze żadnej awarii w mojej 60GB. Wendiego - nie warto, jeśli umiesz być oszczędny w dysku. Ja owszem, kupiłem parę gier na PSS, ale jak już w nie nie gram to po prostu kasuje, by nie zagracać miejsca. A jeśli zechcę znów zagrać w tę grę? To pomęczę się te kilka dni i ściągnę grę jeszcze raz (to nie jest tak, że zapłacisz raz i tylko raz ściągasz, zawsze możesz dać na "View downloads" i ściągnąć to, co kiedyś kupiłeś). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi