Skocz do zawartości

PS3 - Komentarze/aktualności/inne rozmowy o PS3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no fajna sprawa ta Ipla a już na pewno lepsza niż ten cały AXN.

Jest Pierwsza Miłość, Ludzie Chudego są Kiepscy jest dobrze he he.

Jestem tylko ciekaw czy na bieżąco będą wrzucać nowe odcinki.

Opublikowano (edytowane)

I Am Alive grą na PSN?:o

http://www.ppe.pl/ne..._tylko__po(pipi)ka_.html

Niezła bieda :/

A jednak się okazało, że Francuzi (redakcja JeuxVideo) to najwięksi żartownisie w branży. Wczorajszy news o wydaniu I am alive tylko przez cyfrową dystrybucją, to tylko żart. Gra będzie wydawana w normalny (pudełkowy) sposób. Całe szczęście. Cały czas liczę na tą produkcję.

http://www.gamezilla...cji-byla-zartem

http://www.jeuxvideo...ctu-394728.html

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano

Cholewa. Po cichu liczę na tę trylogię MGS HD, ALE! żeby tylko w 3 dali tryb online (marzenie sciętej głowy). Jak nie to niech mnie pocałują w du.pę złodzieje :). Mam i tak wszystkie części i 60GB, wiec "HD" jest ;p.

Opublikowano (edytowane)

Nie ma chyba tematu więc napiszę tutaj.

Zagrałem w demko nail'd. Od początku wiedziałem, że gry nie kupię bo wyscigi jedynie takimi pojazdami mnie nie bawią ale napiszę co imo na plus a co na minus.

plusy:

- muzyka - dla fanów cięższego brzmienia :D

- trasy - te są naprawdę wypasione.

- grafika (widać, że autorski silnik Polaków to niezły rzeźnik)

niestety minusy są równie duże co plusy:

- model jazdy - zbyt sztywny.. a z miejsca niezależnie od tego jak wcisniemy gaz zawsze ruszamy jak z procy <_<

- straaaaszny ghosting - takiego czegoś jeszcze nie widziałem w żadnej grze.. bleh

Edytowane przez Emet
Opublikowano

A co to jest ten ghosting?

No trasy są świetne to znaczy te dwie w demie. Szczególnie ta druga w kanionach ale sama gra raczej kiepska jak dla mnie. Świetne trasy, ładna grafika i to wszystko; muza kiepska, jazda denna-sztywna. Wszystko takie bez polotu, iskry o wiele bardziej podobał mi się Pure.

Za Nail'd podziękuję.

Opublikowano

Pograłem trochę w Nail'da i najlepsze są traski szybkie i zróżnicowane w pewnych momentach za szybkie. :D Ale grywalność fakt sztywna ja w to nie zainwestuję choć tematykę tą lubię.

Opublikowano

Jak na kraj o populacji 37-38 mln to nie jest to chyba zbyt duża liczba :whistling: . Oczywiście sądzę, że u nas są jakieś 2 mln graczy, prawda? Sony już na pewno nie spolonizuje Crack in Time'a, a szkoda, za to All4One już na pewno dostaniemy w polskiej wersji.

Opublikowano

tak mozna wywnioskowac z tej notatki sony ze tytuly a raczej podtytuly tez beda spolszczone. mnie to w sumie grzeje jak bedzie na okladce ale pewnie sie podniesie zaraz lament. zeby sie przekonac to poczekajmy do premiery nowego motorstorma, ale z tego co widac na reklamie w nowym psx to tez bedzie apokalipsa zamiast apocalypse