Skocz do zawartości

PS3 - Komentarze/aktualności/inne rozmowy o PS3

Featured Replies

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze slowo klucz to 'zarejestrowani' a nie 'zalogowani' :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 234,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• w skrócie: tak.

• Ostatnio wyszedł nowy soft, ale też dostałem maila:   Ponieważ zdarzyło Ci się grać ostatnio na PlayStation®3, PlayStation®Vita lub PSP™ (PlayStation®Portable), chcieliśmy Cię poinformować o

• Witam, mam pytanko czy oplaca sie kupic PS3 czy lepiej poczekac na next gen i kiedy mozna sie spodziewac nowej generacji??

Opublikowano
For eligibility for the welcome back programme consumers must be an account holder on 20 April 2011

Tak jest, teraz jarzę;) Kamień z serca...

Opublikowano

Dwie gry do wyboru są na konto czy konsolę ? Tzn, jeśli używane są dwa konta (moje i brata) to mogę wybrać dwie gry na jego i moje konto czy tylko dwie ogólnie ?

Opublikowano

Rekompensata moim zdaniem syta. Spodziewałem się minisów, może klasyków z PS One, a oni za darmo wrzucają gry pudełkowe jakby nie patrzeć. A że żadna z nich mnie w tej chwili nie interesuje to już mój problem :P

Opublikowano

Ktoś się orientuje, czy WipeOut będzie z dodatkiem czy "/" oznacza to albo to.

Opublikowano

Wipek będzie jako całość. Wszystkim nie dogodzą, w miarę nowi posiadacze bedą bardzo zadowoleni, ci starsi już nie bardzo.

Opublikowano

Nie jest najgorzej. Teraz pytanie, bo inFamous biorę na pewno, a co do tego? Myślę czy Wipeout czy Ratcheta.

PS. Na niemieckim PSS zamiast InFamous i Dead Nation do wyboru będzie Super Stardust HD i Hustle Kings na PS3, a na PSP zamiast Pursuit Force i Killzone Liberation - Everybody’s Golf 2 i Buzz Junior Jungle Party.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

No właśnie to jest najważniejsze pytanie :P

Ja mam jeszcze inne.. LBP z PSN jest PL czy ANG i czy ma w sobie dodatki (czy to wersja goty)?

To samo inFamous - wersja PL czy ANG?

Ktoś z PS+ na pewno wie ;)

e: obie te gry przeszedłem już dawno.. ale jeśli LBP to goty to by wpadły dodatki odrazu.. a inFamous po prostu dobrze by było mieć. Poza tym na pewno biorę Dead Nation.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Chętnie wezmę LBP i Dead Nation. Można pobrać wszystkie gry (no w tym przypadku cztery) za pośrednictwem np. dwóch innych kont z jednej konsoli czy ten myk jakimś cudem nie działa?

Opublikowano

Nie jest tak źle z tymi grami, co prawda sam połowę mam a druga mnie nie interesuje ale... Bardziej od gier cieszy mnie, że dają 2 miesiące PSS.

http://www.joystiq.com/2011/05/16/multiple-playstation-store-updates-coming-each-week-until-caught/ Multiple PlayStation Store updates coming each week until caught up

To tak odnośnie zaległych updatów PSStore. A przy okazji podali może ofertę PSS na maj?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Oprocz Dead Nation wszystko mam :( takze lipa jak dla mnie.

To wipeout fury to czym sie rozni od HD? To jakis dodatek? Mam HD, jak bym to sciagnal to mialbym dwa WP czy cos sie doinstaluje? :)

Opublikowano

Wipeout HD/Fury jest to pełna gra + dodatek. Po prostu ściągniesz klucz aktywacyjny jeżeli masz wipka na dysku.

Mnie jedynie interesuje LBP bo resztę mam, ale będzie można fajnie pograć w kooperacji.

Opublikowano

Mam wszystkie tytuły w wersji pudełkowej jednak skuszę się na LBP i Wipeouta.

Opublikowano

Ciekawe czy jesli bylem uzytkownikiem ps plus przez 3 miesiace, ale nie przedluzylem, dostane miesiac czy dwa PS+

Opublikowano

Mam takie pytanie: w chwili obecnej moja PS3 leży zdechnięta. Naprawa raczej nie odbędzie się w przeciągu najbliższych 30 dni, więc.....

Mogę dać kumplowi passy do konta PSN, tak żeby on ściągnął dwie wybrane przeze mnie gry z tego 'Welcome back packa', żeby w PSS mi je oznaczyło jako nabyte (czerwona ikonka sklepiku przy nazwie produktu), a potem jak moja konsola wróci z serwisowania (za np 2 miesiące) ściągnął je sobie na swoją konsolę?Głupio by było stracić taką możliwość.

Drugie mini pytanie: inFamous to wersja PL, czy ang?

Opublikowano

Nie da rady, Twoje konto musisz najpierw aktywować (zmiana hasła) na konsoli która obecnie jest zepsuta.

Opublikowano

to jest testowy program sony. obecnie nie ma planów wydania tego w US/EU. Jeśli sie sprawdzi w Azji to pewnie zawita to do nas.

gdzies czytałem, ze opcja PSP<>PS3 bedzie regionalizowana (cos jak nasza ipla).

nie ma info o trophy

Opublikowano

Nie da rady, Twoje konto musisz najpierw aktywować (zmiana hasła) na konsoli która obecnie jest zepsuta.

Yyyy, moje konto ma zmienione zarówno hasło jak i adres e-mail od kilku już dni....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ps store działa ps+ rownież. Mamy burnouta razem z dodatkami za free na plusie ^_^

Edytowane przez kajd