Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ps3 u schyłku. Na jakie gry jeszcze czekacie? Czy playstation 3 czekają jeszcze jakieś nowości godne uwagi czy pozostaje tylko ogrywanie zaległości i zbieranie kasy na ps4? Dyskutujmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Persona 5 będzie z tych większych gierek, ale nie wygląda to zbyt różowo jak tak patrzę wprzód. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Far cry 4. Czekam jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ps3 u schyłku. Na jakie gry jeszcze czekacie? Czy playstation 3 czekają jeszcze jakieś nowości godne uwagi czy pozostaje tylko ogrywanie zaległości i zbieranie kasy na ps4? Dyskutujmy. No w sumie nie wiadomo już czy warto serio wykładać po 200 zeta za nowości na PS3 ze świadomością, że na PS4 jest lepsza wersja w prawie identycznej cenie. Ostatnią gierką, którą kupuje na ps3 premierowo będzie Obcy. Tak to biorę się za gierki pokroju Puppettera czy Soulsów. Jednak dziś to ps3 jest najlepszym wyborem dla graczy - największa biblioteko różnorodnych exów + dużo świetnych multiplatform. A konsolka jeszcze nie umiera xD Ciekawe kiedy Sony wyłączy online. Mi się wydaje, że dopiero za jakieś 3-4 lata. Kto się wtedy pisze na ostatni mecz w Uncharted 2xD? Cytuj Odnośnik do komentarza
gianbuffon 11 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Witam, nie wiem, czy w dobrym temacie piszę , ale liczę, że pomożecie Czy po wpisaniu kodu online, ale nie pobraniu jego zawartości, ten kod jest nadal ważny? Chodzi mi konkretnie o The last of Us. Wpisałem kod online, ale jednak zrezygnowałem z gry online i nie ściągnąłem zawartości potrzebnej do gry online. I teraz nie wiem, czy na innej konsoli ten kod będzie do użycia. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Wpisałeś, czyli zużyłeś na swoim koncie. Na innej konsoli zadziała jak podasz swoje dane do konta. dlatego polecam założyć jakieś konto na spółę, jak masz zaufanego kolegę i tu kupować PS+, czy składać się na gierki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Przy wpisywaniu kodu trzeba potwierdzić jego realizację, sprawdź przez www czy kod jest aktywny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dKc 9 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Witam, Dziś na darmowym steamie pograłem sobie w Payday 2 i bardzo mi się spodobało. I tak się zastanawiam nad kupnem wersji na PS3 i mam w sumie jedno zasadnicze pytanie: czy w wersji na PS3 jest autocelowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
LwiaNerka 3 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mam pytanie dotyczące założonych kont na PS3 i jej sprzedaży. Mam konto główne (moje) i parę kont, na których kupowałem gry na spółkę z innymi osobami. w przypadku sprzedaży, gdy deaktywuję moje główne konto, jak rozumiem gry z kont, których nie deaktywowałem będą dalej aktywne (nie będę ich usuwał z dysku) chcę sprzedać PS3 i nie wiem czy mogę w ofercie wskazać, że łącznie z konsolą będą sprzedane niektóre gry (nie chcę potencjalnego kupca w błąd wprowadzić) I drugie pytanie, czy poza deaktywacją konta na PS3 (jak rozumiem później bez problemu przeniosę konto na PS4) trzeba o czymś pamiętać przy sprzedaży (wyczyszczenie jakichś rubryk, danych itd?) Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Po dezaktywacji swojego konta i pozostawieniu tych na których masz gry z psn osoba która kupi twoją konsolę i założy swoje konto i ustawi jako główne będzie mogła grać w te gry które teraz masz na dysku. Poza dezaktywacją i usunięciem konta nic nie musisz robić. Bez problemów zalogujesz się też na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 http://niebezpiecznik.pl/post/sony-psn-znow-zhackowane/ PSN znowu hacknięte? Ja tam zawsze jak coś kupuję i płacę kartą, to od razu usuwam dane, ale i tak nie mam pewności, czy takie dane gdzieś nie wyciekną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kuba M. 2 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Dawno mnie nie było na PSN, ale mam pytanie odnośnie serwerów Sony - czy to mój net taki sałby, czy ich łącza takie marne? Kurde, mam 100Mb internet, a plik ok.50Mb idzie mi 4,5 minut. Nie mówię już o aktualizacjach do konkretnych gier... Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Wifi w Ps3 to kpina. Podłącz kabel. 100mbit i tak nie bedzie. Ja mam net 250mbit/s Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 196 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A gdzie tam,mnie działa prawie normalnie. Mam po wifi i czasem 50mb ściąga się 20s a czasem 5minut. Serwery sony to loteria.to albo badziewny router Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Raczej PSN . Przynajmniej w moim przypadku. O WiFi w PS3 można sobie poczytać :-) Oczywiście żadne WiFI 54Mbit nie osiąga maxa, ale PS3 nie osiąga nawet 50%... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 FPR2-B6NC-3R4R, GJJ4-9TNN-QFTG kody na jakiś dynamiczny motyw ps4 na ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Hej jak u was z przejściem na PS4. Ja póki co nie widze sensu. Tyle Gierek, większość wychodzi na obie platformy i póki co nic na ps4 co by mnie przekonało ze warto miec dwie konsole pod telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Rok temu kupilem ps3 wiec nie ma sensu robic przesiadki, bo jest kupa fajnych gier do ogrania. Moglem sie wstrzymac rok poczekac i wziac ps4 na premiere MKX plus Killzone i zaraz po nim Wiedzmina ktory rozwala system. Te trzy gry i nic wiecej mi przez ponad rok nie potrzeba, bo wiem ile h spedzilem przy KZ3, Skyrim i MK. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Plugawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja mam ps3 praktycznie od premiery kupione w grudniu 2007 i taka sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 U mnie to samo. Poza tym człowiek starszy to mniejsze ciśnienie ma. Choć GTA V bym ograł na ps4 z chęcią. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jedyna gra, która mnie przekona do siebie to MGS V. Na GTA V ciśnienia nie mam, a ścigałek dobrych jak nie było, tak nie ma. Wiedźka zamówiłem na PC bo zawsze ogrywałem na piecu. PS3 kupiłem w lipcu 2014 i zadrabiam całą generacje (no powiedzmy połowe, połowa ograna na piecu). I żeby było śmiesznie zacząłem też od kupienia konsoli zbierać naszego ukochanego szmatławca. Konsola to jednak konsola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lelo 1 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Siema. Czy opłaca się kupić PS3 używaną za 500 zł i pograć przez rok ?? Czy lepiej już teraz zainwestować w PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Siema. Czy opłaca się kupić PS3 używaną za 500 zł i pograć przez rok ?? Czy lepiej już teraz zainwestować w PS4? Jeśli nigdy nie posiadałeś ps3 a znasz poprzednie generacje (PSX i PS2) to czytając ten post powinieneś już mieć zamówioną trójkę. Ja nadrabiam zaległości, a końca nie widać. Moim zdaniem czwórka rozkręci się dopiero w 2016 roku na dobre ( będą już snejki projekt carsy i inne cuda po ludzkiej cenie do kupienia). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Kiedy dostaliście ostatniego maila promocyjnego od PlayStation? Dzisiaj dostałem maila z bonusem do GoW Ascension i nie wiem czy ma to związek z tym, że coś kombinują z tym moim problemem braku maili czy inni też to dostali. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja dostaję non stop: bym kupił plusa (a mam abonament, ale na drugim mailu), bym pobrał jakiś motyw, albo jakieś pierdoły o Vicie. Spamują mi na tym koncie w cholerę, a na tym, co mam plusa, prawie zero maili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi