Skocz do zawartości

PS3 - Komentarze/aktualności/inne rozmowy o PS3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie pociągnę jeszcze temat: może macie jakieś namiary na pudełka do gier PS3?

Nie muszą być 'oryginalne', ale ważne żeby miały logo Playstation 3 albo Blu- Ray w prawym górnym rogu (czyli tak jak były wydawane gry).

Na allegro znalazłem niestety tylko takie z logiem Blu-Ray na środku (czyli typowo filmowe). A to już mi się gryzie :(

https://allegro.pl/oferta/pudelka-amaray-na-1-blu-ray-14mm-ps3-clear-1-szt-4998468147

Najlepiej kupić jakąś tanią nową grę i podmienić. Chyba dungeon siege iii kosztuje 15 zł.

Ja jedną gierkę w kolekcji zamieniłem się z pudełkiem z kolegą (pewnie myślał że zwariowałem ale właśnie trafiłem na grę „nowa w folii” zafoliowana na zgrzewarce, bez paska ps i z logo bluray). 

• Dzięki 1
  • 3 tygodnie później...

@TheMajster1337 multi jest popsuty, oto moje ustalenia dot. multi:

COD4 MW - wyłączyć net, włączyć z powrotem w menu (wyłączyć router lub lepiej wypiąć i wpiąć kabel sieciowy)

MW2 - działa, mało ludzi, hacki. Nie zapisuje się progress.

MW3 - błąd communication with the activision servers Has been interrputed. Konta, które zalogowały się PO 2018/ 2019 nie będą działać. Przestało działać po wprowadzeniu możliwości zmiany nazwy konta 

GHOSTS - zwiesza się przy starcie gry i podobno tylko ja tak mam, ludziom działa.

BO2 - wypisać się z PSN, odpalić local, pograć kilka minut z botami, wpisać się znów

BO1 - bez problemów, w momencie testów około 900 osób. Nie zapisuje się progress.

2 godziny temu, ProstyHeker napisał(a):

@TheMajster1337 multi jest popsuty, oto moje ustalenia dot. multi:

MW3 - błąd communication with the activision servers Has been interrputed. Konta, które zalogowały się PO 2018/ 2019 nie będą działać. Przestało działać po wprowadzeniu możliwości zmiany nazwy konta 

Ło kurła. Tego nawet nie byłem świadom. Dobrze, że nigdy nicka nie zmieniałem. Miałem przeczucie, że to może coś napsuć w starych wersjach gier po sieci :notlikethis:

Powiem tak - do grania w OG COD polecam mimo wszystko X360. Trzeba płacić za gamepass core, ale wszystko działa bez problemów. Na PS3 trzeba mieć naprawdę dużo samozaparcia, żeby pograć. Ewentualnie jakieś hacki i co każda grę max level. Do tego mantyka z odpinaniem kabli, no nie no.