Skocz do zawartości

PS3 - Komentarze/aktualności/inne rozmowy o PS3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nic takiego nie dostaję, ale też nigdy plusa nie miałem. Może biorąc go zgadza się jednocześnie na tego typu pierdoły? Jedyne co dostaję na mail od Sony to potwierdzenie "kupna" dema  albo gry.

Opublikowano

Plugawy zobacz czy masz w ustawieniach konta zaznaczone, że chcesz otrzymywać powiadomienia. Mój problem polega właśnie na tym, że od zawsze mam to zaznaczone, a od kilku lat nie dostaję maili (jedynie te z potwierdzeniami zakupów).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam.

Mam pytanie.

Chciałbym kupić 1 DLC do CoD AW w sklepie PS

I mam takie pytane jeżeli kupię kartę prepaid taką jak tu http://www.agito.pl/karta-sony-playstation-plus-psn-100-pln-108-1045096.html?cid=6104

i doładuje nią portfel w sklepie PSN to po miesiącu wg. mojego kumpla   będę musiał kupić kolejną  kartę  o wartości 100 zł bo po 30 dniach rzekomo zablokują mi portfel czy to prawda?

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to właściwe miejsce na takie zapytanie, ale czy ktoś mógłby wycenić taki zestaw:

PS3 Slim 320GB, zakupione w UK,  w bardzo dobrym stanie, z całym osprzętem ( pad, kabel HDMI itp).

Do tego pudełkowe wersje:

Heavy Rain PL
Killzone 3 PL
God of War Collection ENG
God of War 3 PL
God of War Ascension PL
Uncharted ENG
Uncharted 2 PL
Uncharted 3 PL
Resistance 3 PL
Beyond Two Souls PL
The Last of Us PL

Przeszedłem już na nową generację konsol, i PS3 leży zupełnie nieużywana. Dziękuję z góry za pomoc.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

nie sądzicie, że jest obecnie dobry czas, żeby zacząć skupować gry na PS3 w celach kolekcjonerskich? że niedługo zacznie tych gier brakować i będą rosły ceny?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak mam internet, grając na PC zawsze ping był bez zarzutu. Ostatnio nabyłem PS3, podłanczam i sprawdzam jak działa w sieci no i mam lagi, czuć je dość wyraźnie. Zastanawia mnie czy wysoki ping to coś normalnego w graniu na konsoli? Przyzwyczajacie się do tego? Czy może to wina czegoś innego?

Opublikowano

Czy was też co parę minut randomowo wyrzuca z PSN-u? Od trzexh dni ludziki mają problem, wywaka błąd jakby routerowy błąd i Sony na to zwala, ale to by takiej skali nie było.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Journey, Flower - obie te gry są w cyfrowej dystrybucji, ja jednakże zbieram pudełkowe TOP 10 PS3 (i PS2 i PSX). Co gdy za x lat nie będzie mi działał net, albo PSS zostanie zamknięte?

Słyszałem, że kiedyś te gierki mają wyjść na płycie. Ale nic na Allegro nie widzę. Spotkał się ktoś z takowym wydaniem?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Który MotorStorm wspierał telewizory 3D? I czy były w nim te superciężarówki, co mkną przez pustynie? :)

Dobra, chyba dwójka pacific rift, miała ciężarówki ,a trójka - apocalypse, wsparcie dla 3d.
Ogólnie przymierzam się do wymiany telewizora i nie wiem czy jest sens pakować się do czegoś z tak kiepskim wsparciem.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Obecny też 3D, niektóre nowe mają wsparcie 3D, ale z tą częstotliwością używania, chyba lepiej sobie darować (i przyoszczędzić). Tak wyliczam za i przeciw, to będzie mi brakowało kilku gier (Wipeout, czy Uncharted np.), no i mam jeden koncert na blureju - "aż" tyle zebrałem do oglądania 3D od 2012 roku.