Gość ladygaga Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 (edytowane) Cześć chłopaki. Od niedawna mam xboxa 360, ale chciałabym też pograć na ps3. Szukam na allegro ale nie bardzo wiem który model, czego się ustrzegać. Moglibyście mi pomóc w doborze konsoli ? Na konsoli chciałabym pograć w god of war, no i film bluray obejrzeć. Znalazłam taką aukcje: http://allegro.pl/konsola-ps3-500gb-super-slim-pad-gra-i6838953384.html http://allegro.pl/konsola-ps3-super-slim-500gb-pad-i6811119249.html#thumb/5 Czy w obecnej sytuacji żeby grać w multiplayer na ps3 trzeba wykupić abonament plus ? Edytowane 5 czerwca 2017 przez ladygaga Cytuj
łom 1 974 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 Z modeli bardziej polecam slim niż super slim, jest lepiej wykonany. Do muliplayera na PS3 nie potrzebujesz abonamentu ps + Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 A ja polecam bardziej super slim,bo mimo ze slabiej wyglada to ma nowsze komponenty i teoretycznie dluzej pociagnie. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 6 czerwca 2017 Opublikowano 6 czerwca 2017 no nie wiem.... super-slim to najbardziej budżetowa konstrukcja poprzedniej generacjitam cięli już tylko koszty, usprawnień dla użytkownika - raczej brakdo tego używany SS może wypaść drożej - bo teoretycznie jest nowszy.osobiście polecam slima pierwszej generacjimało prawdopodobne by coś w nim padło Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 6 czerwca 2017 Opublikowano 6 czerwca 2017 Ja mam PS3 Slima już 6 rok i chodzi jak złoto. A premierowy Fat niestety padł po 4 latach na YLOD. Premierowa PS4 też śmiga (i nie wyje) - odpukać. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 czerwca 2017 Opublikowano 6 czerwca 2017 Cześć chłopaki. Od niedawna mam xboxa 360, ale chciałabym też pograć na ps3. Szukam na allegro ale nie bardzo wiem który model, czego się ustrzegać. Moglibyście mi pomóc w doborze konsoli ? Na konsoli chciałabym pograć w god of war, no i film bluray obejrzeć. Znalazłam taką aukcje: http://allegro.pl/konsola-ps3-500gb-super-slim-pad-gra-i6838953384.html http://allegro.pl/konsola-ps3-super-slim-500gb-pad-i6811119249.html#thumb/5 Czy w obecnej sytuacji żeby grać w multiplayer na ps3 trzeba wykupić abonament plus ? Ta za 309 już niedostępna i jest to aukcja od prywatnego gościa, różnie z tym może być. Drugi link, za 330, to od jakiegoś komisu/lombardu i tu raczej sprzęt będzie pewny, bo jako firma nie chcą mieć babola. A poza tym pewnie sprawdzają wszystko przed wysyłką. Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 18 czerwca 2017 Opublikowano 18 czerwca 2017 a ta jest warta uwagi ? http://allegro.pl/konsola-ps3-160gb-gra-prince-of-persia-i6855630445.html#thumb/5 Cytuj
Kredo 0 Opublikowano 18 czerwca 2017 Opublikowano 18 czerwca 2017 Witajcie. Mam na oku dwie PS3 z lombardu z moim mieście i może mi ktoś poradzi co będzie lepiej wybrać? Pierwsza to Super Slim (pewnie z tym 12GB dyskiem) CECH-4204A. Druga to po prostu slim 120GB CECH-2004A. Obie praktycznie w tej samej cenie (jedna droższa o 10zł). Słyszałem, że super slimki są dość awaryjne, ale wolałbym się upewnić. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 18 czerwca 2017 Opublikowano 18 czerwca 2017 Nie są awaryjne, ale są tandetniej wykonane. Ja bym brak większy dysk, bo na 12 GB to chyba nawet w GTA V nie pograsz. Cytuj
Kredo 0 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 Powiem wam szczerze, że wtopiłem z tym PS3 niesamowicie. Wszystko kupione, wracam, podpinam, odpalam, a mym oczom ukazuje się jakieś przerobione g***o, które w dodatku nie czyta oryginalnych płyt. Czym prędzej oddałem ten szajs i zacząłem szukać nówki. Nigdy więcej używanego sprzętu sobie powiedziałem. I tutaj robi się mały problem. W sklepach internetowych właściwie brakuje PS3jek. Model Super Slim znaleziony w 3-4 sprzedawany jest za jakieś kosmiczne pieniądze. 7-8 stów za wersję 12GB? Pozostaje tylko allegro? Cytuj
xtik 261 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 Sony zakończyło produkcję ps3, więc w sklepach nówek nie dostaniesz już. Na allegro i olx szukaj. Co do super slim to mam już 4 lata i chodzi jak nówka. Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 O nówce możesz zapomnieć 800zł wzwyż kosztuje. Cena podyktowana jest tym, że super slimka praktycznie nie miała żadnych awarii. Brałbym na twoim miejscu używaną od prawdziwego gracza, a nie yanusza. Polecam kupic na brytyjskim amazonie. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 24 czerwca 2017 Opublikowano 24 czerwca 2017 Powiem wam szczerze, że wtopiłem z tym PS3 niesamowicie. Wszystko kupione, wracam, podpinam, odpalam, a mym oczom ukazuje się jakieś przerobione g***o, które w dodatku nie czyta oryginalnych płyt. Czym prędzej oddałem ten szajs i zacząłem szukać nówki. Nigdy więcej używanego sprzętu sobie powiedziałem. I tutaj robi się mały problem. W sklepach internetowych właściwie brakuje PS3jek. Model Super Slim znaleziony w 3-4 sprzedawany jest za jakieś kosmiczne pieniądze. 7-8 stów za wersję 12GB? Pozostaje tylko allegro? to, że kupiłeś konsolę z jakimiś modyfikacjami nic nie oznacza... po prostu wtopiłeś, miałeś pecha w sumie jest to dla mnie zaskakujące, bo używanych plejek i boxów w życiu kupiłem na pewno około 10ciu i nigdy nie miałem żadnych problemów -trzeba wiedzieć czego się szuka. wystarczy odpalić OLX, znaleźć ładne ogłoszenie, porozmawiać z normalnym człowiekiem -dobry kontrahent sam zaproponuje Ci, że przy odbiorze osobistym włączy konsole, pokaże gierki, usunie konsolę z SEN sam robiłem tak przy sprzedaży Cytuj
TidesX 0 Opublikowano 15 listopada 2017 Opublikowano 15 listopada 2017 Panowie , Ponieważ temat dedykowany w pchlim targu widnieje jako" zamknięty" zapytam tutaj , czy cex bierze wydania essentials ? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 Dziś wyszedł nowy soft 4.83 poprawiający stabilność systemu, a raczej blokujący hacka, który pozwalał odpalać gry-piraty na nieprzerobionym pleju. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Ulubiona gra redakcji PSX Extreme - zjazd fotelikiem na Sokolskiej Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Wkręciłem się na nowo w PS3. Wymieniłem ten dysk 500GB (ze 160) i pobieram wszystko z dwóch kont jak leci. A dodatkowo kupiłem wczoraj Split/Second (fajne wyścigi, taki Crash Team Racing w oprawie Gran Turismo) + A Bugs Life, które miałem demko PSM z numeru 4/99, potem pirata, potem oryginał, a potem oryginał spyliłem bo miał sporo rys. Z tego co pamiętam, to gra od tych ludków, co robią serie Lego, a i nie potrafili sobie poradzić z kamerą Cytuj
ProstyHeker 1 869 Opublikowano 12 stycznia 2019 Opublikowano 12 stycznia 2019 (edytowane) Czy ktoś z Was ogrywał Amplitude na PS3? Łyknąłem ostatnio z plusa, ale to jest niegrywalne. Nie wiem czy mam konsole osrano, czy port taki jest, ale gra ma ze 20fps. Na PS4 demko śmiga elegancko, tutaj framerate jest taki, że odechciewa się grać. Jakieś takie chrupiące i ociężałe to to jest. Ktoś może potwierdzić/zdementować? Edytowane 12 stycznia 2019 przez ProstyHeker Cytuj
second 3 693 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Ktoś się orientuje może z jakim budżetem mogę zacząć startować na model CECHA lub CECHB i gdzie ewentualnie takie poszukiwania zaczynać? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 11 grudnia 2019 Opublikowano 11 grudnia 2019 to już retro? ale ten czas zapilala ps. ładnie zmontował archonik Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 stycznia 2020 Opublikowano 21 stycznia 2020 https://allegrolokalnie.pl/oferta/official-playstation-3-magazine-demo-disc nie wiedzialem że w dobie neta, wychodziły demka na blureju w gazetce. no ale 1200 - jak zwykle cena z czapy. Większość dem pewnie już nie ma na PSN. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 24 stycznia 2020 Opublikowano 24 stycznia 2020 Jaki jest sens wydawania takiej kasy na kilkanaście płyt z demami gier? W dobie Internetu wszystko można sprawdzić w sieci. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 stycznia 2020 Opublikowano 24 stycznia 2020 Ja bym kupił, ale nie za taką kasę+ wolałbym w komplecie z gazetkami. Wiesz... nie każde demko już ograsz. A z sentymentu jestem w stanie dać te kilka stówek (ale nie 1200) - wszak sporo godzin na PSXie grało się w demko, to dobry sposób na poznanie gier. Tyle że dziś nawet demek nie robią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi