Opublikowano 29 września 201014 l Dwa nowe tytuly od Capcomu na 3Ds-A http://www.gry.wp.pl...apcomu-na-3ds-a,48774,1.html Ups sorki pomylilem temat:P Edytowane 30 września 201014 l przez DaniDevil mistrzu? co to za temat i dział?
Opublikowano 30 września 201014 l ale wypas...Beyond God and Evil HD na ps store w nowym roku - świetna , po prostu świetna nowina
Opublikowano 30 września 201014 l ale wypas...Beyond God and Evil HD na ps store w nowym roku - świetna , po prostu świetna nowina Bierzemy Zwłaszcza że mnie ten tytuł na ps2 ominął...
Opublikowano 1 października 201014 l odnosnie przyszłych premier na październik.... ololol.. 6 gier, które mnie interesują >.< na jedną złozyłem preordera ale co z reszta? ciekawe czy portfel studenta to wytrzymie xD
Opublikowano 1 października 201014 l odnosnie przyszłych premier na październik.... ololol.. 6 gier, które mnie interesują >.< na jedną złozyłem preordera ale co z reszta? ciekawe czy portfel studenta to wytrzymie xD A to i tak tylko najciekawsze tytuły. Jeszcze trzeba doliczyć gry na Move (m.in. Shoot) oraz gry z cyfrowej dystrybucji (m.in. Dead Nation, echochrome II czy PJ: Shooter 2). W listopadzie choć premier jest mniej, ale za to JAKICH: GT5, Black Ops, AC: Brotherhood, N4S: Hot Pursuit. Nie dziwi zatem że przed taką czwórką reszta tytułów ucieka do przyszłego roku. I bardzo dobrze Sony zrobiło że przerzuciło LBP2 na styczeń, bo sprzedaż byłaby faktycznie marna. Edytowane 1 października 201014 l przez MBeniek
Opublikowano 15 października 201014 l Ale październik wypadł obficie najpierw dead rising2, potem castlevania teraz enslaved a maniacy fpsów(ja nim nie jestem), mają nowego Medala, gdzies tam po droszę death spank 2(mniam) i nowa lara croft... Listopad prezentuje się również obficie (ciekawe co z tym GT5) Edytowane 15 października 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 15 października 201014 l A co ma być ? Nie wiadomo kiedy będzie, ale napewno nie w listopadzie A listopad to Black Ops
Opublikowano 20 października 201014 l Pytanie... Czy gry z PS ONE są jakoś poprawiane i coś z nimi robione, czy też po prostu odpalam starego hiciaka tyle że na ps3 i NIC więcej, żadnej różnicy od podłączenia do tego samego tv szaraka z tą gierką. Pytam bo nie wiem co się czasami lepiej opłaca - gierka na szaraka czy ps store. Dziękuję i pozdrawiam
Opublikowano 20 października 201014 l niestety nie... sam się nadziałem kupując ff7,8,9(tu jeszcze ujdzie ) i na 42 calach nie da się w to grać... Edytowane 20 października 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 20 października 201014 l No właśnie mam taki problem... bo do takich gierek lepiej mieć stary telewizor crt - lepszy klimat tamtych lat i gier Bylem ciekaw bo szkoda mi nawet tych 20 zł by sprawdzić jakąś gierkę na moim ekranie ( choć am tylko 32 cale ).
Opublikowano 21 października 201014 l Wiedźmin 2- - Co z tym portem na konsole? http://www.joystiq.com/2010/10/20/witcher-2-questing-on-consoles-now-in-question/
Opublikowano 21 października 201014 l niestety nie... sam się nadziałem kupując ff7,8,9(tu jeszcze ujdzie ) i na 42 calach nie da się w to grać... CTR, RE i MGS wyglądają bardzo dobrze na dużym ekranie. Grafika w ogóle nie razi w oczy. Tylko ta czarna ramka wkurza :confused:
Opublikowano 23 października 201014 l Mam pytanie: Jeśli usune gre z dysku to znikną też trofea z niej czy one zostaną??
Opublikowano 23 października 201014 l Mam pytanie: Jeśli usune gre z dysku to znikną też trofea z niej czy one zostaną?? Oczywiście, że zostaną ;].
Opublikowano 24 października 201014 l Ciekawi mnie tylko kiedy dowiemy się, że to plotka. Francuski Amazon na swojej liście produktów umieścił bowiem Uncharted 3: World of Deceit. Ciekawostką jest jeszcze ta strona, na której mamy kilka artworków. Sprawdźcie to koniecznie. Prawda czy fake? W końcu od premiery Among Thieves minęło już sporo czasu. Artworki poniżej: Edytowane 24 października 201014 l przez NEMESIS US
Opublikowano 24 października 201014 l Takie informacje (z sklepów internetowych) są bardzo często prawdziwe, więc... :woot: :woot: :woot:
Opublikowano 24 października 201014 l Kurde niech już nas nie trzymają w niepewności oficjalnie zapowiedzą nową część przygód Drake'a
Opublikowano 24 października 201014 l .... Musze się przyznać ze w żadna część nie grałem. Wiem, wstyd. Nic jak tylko nadrobić. Wszędzie same przednie oceny, tylu fanów wiec coś musi być na rzeczy. Tylko kiedy znajdę na to czas
Opublikowano 26 października 201014 l Ruszył nowy projekt twórców Enslaved ... Po tak słabej spredazy Enslaved mało prawdopobne( a raczej niemożliwe) jest, że powstanie druga część. Ja osobiście liczę na sequel przygód Nariko
Opublikowano 26 października 201014 l Ruszył nowy projekt twórców Enslaved ... Po tak słabej spredazy Enslaved mało prawdopobne( a raczej niemożliwe) jest, że powstanie druga część. Ja osobiście liczę na sequel przygód Nariko Też za słaba sprzedaż i do tego decyzja należy do SONY
Opublikowano 28 października 201014 l Ciekawe kiedy my się doczekamy takich spotów TV Świetne po prostu. Edytowane 28 października 201014 l przez sprite
Opublikowano 30 października 201014 l Castle Crashers 3 listopada w europie!! link no nareszcie. Jeszcze niech podaja date wydania Dead Nation i nic mi wiencej nie potrzeba
Opublikowano 2 listopada 201014 l Crytek UK i nowa część Timesplitters: http://www.joystiq.com/2010/11/01/crytek-uk-still-shopping-around-new-timesplitters-title/ Teraz już tylko czekać na info, ze robota ruszyła ;]
Opublikowano 5 listopada 201014 l Jakby co to na PSS US od wtorku można ściągać pierwszy epizod The Tester 2.