Słupek 2 141 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 (edytowane) 30 najważniejszych bohaterów gier tej dekady według Gameinformer'a: http://media1.gamein...010/image1.html Taka też będzie okładka jego grudniowego numeru . Szczerze mówiąc to z 10 postaci w ogóle nie znam. Kto to jest ten gówniarz maksymalnie po lewej zaraz obok Ethana? Co to za gówniarz na dole obok Drake? Jest Nathan (Elena wtf), jest Marston, jest Kratos, jest Niko, jest Tommy Vercetti, jest Altair jest bardzo dobrze i jest moja najlepsza postać growa ZIELONA PUSZKA AKA MASTER CIF I kompletny szok, że wrzucili Jimmiego Hopkinsa z The Bully, ekstra. Brakuje mi Marcusa z Girsów zresztą jeżeli to są postacie aż z całej dekady (a nie z tej generacji) to trochę jeszcze osób brakuje. Edytowane 6 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
konrado0905PL 0 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Maksymalnie po lewej to chyba bohater ICO. Nie ma Nariko... Nie kojarzę kilku postaci: *Panienki (druga postać od lewej) *Gościa z fajkiem za MC *Panienkę na barze kojarzę, ale nie wiem skąd *Chłopak w krawacie przed panienką wyrzej *No i postać na pierwszym obrazie Ktoś pomoże? Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 No właśnie ten chłopak w krawacie on mi w ogóle kogoś z filmu przypomina. Gość, ze szlugiem za MC to Illusive Man z Mass Effect 2. Haha z tą babką na barze mam podobnie kojarzę i to dobrze ale nie mam pojęcia skąd. Może Metroid? A jeszcze typ ten obok Kratosa po lewej (jak się patrzy) w zbroi, kuca a za nim jest typ z Shadowa to kto to? Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Panienkę na barze, znaczy The Boss z MGS3? Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 'Ten chłopak w krawacie' to nie czasami główny bohater Braid'a? Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Hej! Co jest potrzebne do pogrania w EA Sports Active na PS3? Kamerka i PS Move Starter Pack? Cytuj
konrado0905PL 0 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 'Ten chłopak w krawacie' to nie czasami główny bohater Braid'a? Też mi się tak kojarzyło. A The Boss miała białe wdzianko. Ta mi przypomina Nine, ale dać ją jako najważniejszą postać? Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Hej! Co jest potrzebne do pogrania w EA Sports Active na PS3? Kamerka i PS Move Starter Pack? Tak :] Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Dzieki za odpowiedz. Wychodzi na to ze to drogi biznes jest Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 (edytowane) 'Ten chłopak w krawacie' to nie czasami główny bohater Braid'a? Też mi się tak kojarzyło. A The Boss miała białe wdzianko. Ta mi przypomina Nine, ale dać ją jako najważniejszą postać? Wygląda jak Samus z Metroid Prime http://www.google.pl/images?hl=pl&biw=1440&bih=710&q=samus%20aran&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi Brakuje Agenta 47. Edytowane 6 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 30 najważniejszych bohaterów gier tej dekady według Gameinformer'a: http://media1.gamein...010/image1.html Taka też będzie okładka jego grudniowego numeru . Szczerze mówiąc to z 10 postaci w ogóle nie znam. Kto to jest ten gówniarz maksymalnie po lewej zaraz obok Ethana? Co to za gówniarz na dole obok Drake? Jest Nathan (Elena wtf), jest Marston, jest Kratos, jest Niko, jest Tommy Vercetti, jest Altair jest bardzo dobrze i jest moja najlepsza postać growa ZIELONA PUSZKA AKA MASTER CIF I kompletny szok, że wrzucili Jimmiego Hopkinsa z The Bully, ekstra. Brakuje mi Marcusa z Girsów zresztą jeżeli to są postacie aż z całej dekady (a nie z tej generacji) to trochę jeszcze osób brakuje. Russell, albo Gary powinni być zamiast Hopkinsa. :] Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Hej! Co jest potrzebne do pogrania w EA Sports Active na PS3? Kamerka i PS Move Starter Pack? Tak :] PS Move Starter Pack zawiera w sobie różdżkę i kamerkę, to jest komplet... więc drugiej kamerki nie potrzebujesz. Do wyrwania są już w marketach za 200 zeta. Cytuj
konrado0905PL 0 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 (edytowane) 'Ten chłopak w krawacie' to nie czasami główny bohater Braid'a? Też mi się tak kojarzyło. A The Boss miała białe wdzianko. Ta mi przypomina Nine, ale dać ją jako najważniejszą postać? Wygląda jak Samus z Metroid Prime http://www.google.pl...=og&sa=N&tab=wi Brakuje Agenta 47. A po co jej nóż? Jednak The Boss, ale chyba trochę odmłodzona. Ogólnie to te "30 najważniejszych" to z dupy wzięte Edytowane 6 listopada 2010 przez konrado0905PL Cytuj
triboy 973 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Czy jest jakaś strona podająca wyniki sprzedaży dlc? No właśnie. Jest? Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 (edytowane) Dragon Ball Raging Blast 2 - Launch Trailer: Po prostu usprawniona jedynka. Edytowane 8 listopada 2010 przez sprite Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 GT5 "oficjalnie" i "ostatecznie" 24 listopada http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-release-date-november-24th-in-europe/ Szkoda, wolałbym jakby wyszło w połowie grudnia, za duzo tytułów teraz jest. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 GT5 "oficjalnie" i "ostatecznie" 24 listopada http://www.gtplanet....24th-in-europe/ Szkoda, wolałbym jakby wyszło w połowie grudnia, za duzo tytułów teraz jest. Lepiej nie mów tego głośno, bo Cie Yamauchi usłyszy i jeszcze przełoży datę premiery na 2011 Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 GT5 "oficjalnie" i "ostatecznie" 24 listopada http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-release-date-november-24th-in-europe/ Szkoda, wolałbym jakby wyszło w połowie grudnia, za duzo tytułów teraz jest. Wiem, że to jest śmiechu warte ale zgadzam się ;p. Dosłownie od godziny czy tam ilu jak ogłosili oficjalną datę, zachodzę w głowę czy NFS czy GT5? I nie mam zielonego pojęcia, nie wiem po prostu nieeeeee wiem. Chyba będą rzucał monetą. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Kup obie. Noo jak wydrukuje sobie świnki ;]. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 No weź Słupek przestań. Nawet mi nie mów, że nie łykniesz NFS'a Wyobrażasz sobie co to się bedzie działo w multi w 8 osób z tego forum? To będzie po prostu istna sieka. Ja się nie mogę już tego STRASZNIE doczekać, a Ty mi tu takie farmazony gadasz Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Słupek daj spokój. Wiadomo, że NFS się bierze. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Ekranizacja 'Uncharted' pełna gwiazd?! Pojawiły się plotki jakoby w tym projekcie miały wystąpić takie gwiazdy jak: Robert de Niro ( ), Joe Pesci czy Mark Wahlberg (Nathan?). Czyżby zapowiadało się na najlepszą (przynajmniej jeśli chodzi o obsadę) ekranizację gry?! Oby. De Niro jak Sullivan? Hmm a Pesci? No z taką obsadą może piątą wodą po kisielu coś by z tego wyszło. Tylko Wahlberg niech spier... już w jednej ekranizacji growej zagrał... jakże cudnej. A kto zagra Chloe? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 To raczej ma być film na podstawie pierwszej części więc Chloe tam nie będzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi