Skocz do zawartości

PS3 - Komentarze/aktualności/inne rozmowy o PS3

Featured Replies

Opublikowano

Własnie wczoraj zauwazyłem Iple. Super sprawa. Duże zasoby. Sporo komediowych seriali polsatowskich, czyli to co lubie. Nic mi nie tnie. Wielki plus.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 234,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w skrócie: tak.

• Ostatnio wyszedł nowy soft, ale też dostałem maila:   Ponieważ zdarzyło Ci się grać ostatnio na PlayStation®3, PlayStation®Vita lub PSP™ (PlayStation®Portable), chcieliśmy Cię poinformować o

• Witam, mam pytanko czy oplaca sie kupic PS3 czy lepiej poczekac na next gen i kiedy mozna sie spodziewac nowej generacji??

Opublikowano

Tylko jakość pozostawia sporo do życzenia. I szkoda że seriale nie są od początku.

Opublikowano

Nie no fajna sprawa ta Ipla a już na pewno lepsza niż ten cały AXN.

Jest Pierwsza Miłość, Ludzie Chudego są Kiepscy jest dobrze he he.

Jestem tylko ciekaw czy na bieżąco będą wrzucać nowe odcinki.

Opublikowano

I Am Alive grą na PSN?:o

http://www.ppe.pl/ne..._tylko__po(pipi)ka_.html

Niezła bieda :/

A jednak się okazało, że Francuzi (redakcja JeuxVideo) to najwięksi żartownisie w branży. Wczorajszy news o wydaniu I am alive tylko przez cyfrową dystrybucją, to tylko żart. Gra będzie wydawana w normalny (pudełkowy) sposób. Całe szczęście. Cały czas liczę na tą produkcję.

http://www.gamezilla...cji-byla-zartem

http://www.jeuxvideo...ctu-394728.html

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Cholewa. Po cichu liczę na tę trylogię MGS HD, ALE! żeby tylko w 3 dali tryb online (marzenie sciętej głowy). Jak nie to niech mnie pocałują w du.pę złodzieje :). Mam i tak wszystkie części i 60GB, wiec "HD" jest ;p.

Opublikowano

Nie ma chyba tematu więc napiszę tutaj.

Zagrałem w demko nail'd. Od początku wiedziałem, że gry nie kupię bo wyscigi jedynie takimi pojazdami mnie nie bawią ale napiszę co imo na plus a co na minus.

plusy:

- muzyka - dla fanów cięższego brzmienia :D

- trasy - te są naprawdę wypasione.

- grafika (widać, że autorski silnik Polaków to niezły rzeźnik)

niestety minusy są równie duże co plusy:

- model jazdy - zbyt sztywny.. a z miejsca niezależnie od tego jak wcisniemy gaz zawsze ruszamy jak z procy <_<

- straaaaszny ghosting - takiego czegoś jeszcze nie widziałem w żadnej grze.. bleh

Edytowane przez Emet

Opublikowano

A co to jest ten ghosting?

No trasy są świetne to znaczy te dwie w demie. Szczególnie ta druga w kanionach ale sama gra raczej kiepska jak dla mnie. Świetne trasy, ładna grafika i to wszystko; muza kiepska, jazda denna-sztywna. Wszystko takie bez polotu, iskry o wiele bardziej podobał mi się Pure.

Za Nail'd podziękuję.

Opublikowano

Lipne rozmycie.. jakby smuzenie ale nie wywołane wadami TV lecz przez samą grę.

Opublikowano

Pograłem trochę w Nail'da i najlepsze są traski szybkie i zróżnicowane w pewnych momentach za szybkie. :D Ale grywalność fakt sztywna ja w to nie zainwestuję choć tematykę tą lubię.

Opublikowano

No to teraz SONY powinno już polonizować wszystkie exlcusive'y , bez wyjątków jak, np. Ratchet & Clank: A Crack in Time.:whistling:

Opublikowano

Jak na kraj o populacji 37-38 mln to nie jest to chyba zbyt duża liczba :whistling: . Oczywiście sądzę, że u nas są jakieś 2 mln graczy, prawda? Sony już na pewno nie spolonizuje Crack in Time'a, a szkoda, za to All4One już na pewno dostaniemy w polskiej wersji.

Opublikowano

"Uncharted 3: Oszustwo Drake'a"

Wolałem angielską nazwę. Ale nie ma co narzekać, tylko cieszyć się, że Sony zdaje sobie z tego sprawę, że taki kraj jak Polska istnieje :)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ale polskie okładki mogli by sobie darować.

Opublikowano

Chwila, chwila to znaczy, że teraz Uncharted 3 kupiony w Polsce będzie miał polski tytuł na okładce? :blink: wtf

Opublikowano

tak mozna wywnioskowac z tej notatki sony ze tytuly a raczej podtytuly tez beda spolszczone. mnie to w sumie grzeje jak bedzie na okladce ale pewnie sie podniesie zaraz lament. zeby sie przekonac to poczekajmy do premiery nowego motorstorma, ale z tego co widac na reklamie w nowym psx to tez bedzie apokalipsa zamiast apocalypse