Gość Mr. Blue Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Premiera: 1.11.11 Debut Trailer Chateau Gameplay I Chateau Gameplay II Gameplay Evolution Story Interview Katherine Marlowe Cutscene (GDC Trailer) Multiplayer Debut Trailer 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 A mi się wydaje, że to będzie wersja na PSP. Mogę już tam założyć temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 To zależy czy posiadasz dar szóstego zmysłu, tak jak ja. Tak czy wspak wersja na PS3 jest pewna w 150%, gdy o PSP tylko przebąkiwano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Wiadomo że powstanie Uncharted 3, ale z tego co wiem, zanim założy się temat, musi być potwierdzenie oficjalne o powstawaniu tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Jak ma być o Atlantydzie to na pewno kolejna część na PS3. Co to za strona jest właściwie? Cytuj Odnośnik do komentarza
marchi7 0 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Nie na Atlantydzie, tylko na Antarktydzie. Czyli jedziemy dalej ze śniegiem. Wnioskuję więc, że mowa o dużym DLC, które pokażą nam na E3. Ewentualnie o wersji PSP (chyba , że launcherze PSP2). Najmniej prawdopodobne IMO to żeby na E3 2010 pojawiło się coś o U3. Również wskazywałbym wstrzymać się z zakładaniem tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Pan Niebieski po prostu chce być do przodu :smile: jednak przedwczesne zakładanie tematu nie ma sensu, bo gdyby wszyscy tak robili to przez lata kurzyły by się takie temaciki jak GTA:V, RE:6, DMC:5 itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) Producent: Naughty Dog Wydawca: Sony Poland Gatunek: gra akcji/TPP Premiera: nieznana Uncharted 3: World of Deceit (Świat Podstępu) został umieszczony na liście produktów francuskiego Amazona, jednocześnie do sieci wypłynęło kilkanaście artworków. Więcej szczegółów. Czy to fake? Trudno zawyrokować, jak dla mnie te arty są zbyt profesjonalne. Edytowane 24 Października 2010 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Jeśli prawdziwe to całkiem niezłe. Były już jakieś oficjalne informacje na temat trzeciej części czy tylko plotki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Wszystko jak na razie nieoficjalnie, sprawa jest bardzo świeża. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Wszystko jak na razie nieoficjalnie, sprawa jest bardzo świeża. Aha. Jak tak to w porządku. Już myślałem, że coś przespałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) Przed Naughty Dog bardzo trudne zadanie. Dorównać genialnej dwójce, która do samego końca zaskakiwała solidną akcją, nie wspominając już o stronie wizualnej (która obok GOW3 to obecnie szczyt na konsolach) będzie bardzo ciężko. Nawet jeśli znowu wrzucą jakieś mocarne skrypty, to muszą to tym razem zrobić tak, by człowiek nie miał uczucia deja vu. Edytowane 24 Października 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) Informacje na artach (oraz rzeźby) wskazują, że gra będzie miała miejsce w Indiach (zapewne nie tylko). Czyli znowu dżungla? Miejmy nadzieję, że chłopaki nie przynudzą i wylądujemy także w innych uroczych zakątkach naszego globu (np. na Antarktydzie). Podtytuł sugeruje fabułę podszytą zdradą... Tylko żeby wzorem nowego Indiany, nie zdradził nas stary przyjaciel :confused: Ja nastawiam się na grę lepszą od jedynki, ale trochę gorszą od dwójki - realistycznie. A nóż mnie zaskoczą. Edytowane 24 Października 2010 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) Trójka może się rozgrywać przez cały czas w dżungli...w jedynce mi to nie przeszkadzało,a grałem w nią po przejściu dwójki Mi naprawdę obojętnie...ważne żeby był Drake , jakaś dupa i ten genialny gameplay Edytowane 24 Października 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Fake, dzieło fana na zajęcia z architektury. http://albeeng.blogspot.com/search/label/uncharted%203 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 W trójce imo sprawdziły by się piaski, egipt etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) Hmm można było się skapnąć...rzeczywiście...pierwszy art za bardzo przypomina lokację z ostatniego poziomu w dwójce,to samo posąg tego słonia...już go gdzieś widziałem Edytowane 24 Października 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Renton 1 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) Trójka może się rozgrywać przez cały czas w dżungli...w jedynce mi to nie przeszkadzało,a grałem w nią po przejściu dwójki A mnie z kolei dwójka za bardzo przyzwyczaiła do różnorodności, więc w przypadku U:3 jedna miejscówka zdecydowanie odpada. Byłoby też miło gdyby ograniczono trochę tereny urbanistyczne, których w Among Thieves była cała masa (a więc więcej świątyń, jaskiń, grobowców itp). Chętnie zobaczyłbym Egipt. E: a jednak Edytowane 24 Października 2010 przez Renton Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) Nic na razie nie wiadomo. Studencik mógł po prostu "przygarnąć" sobie te arty :potter: (Zwróćcie uwagę że, na jego blogu jest tylko kilka z wszystkich artów.) Edytowane 24 Października 2010 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Oby nie przegięli z zamkniętymi terenami, świątyniami i podziemiami bo to nudzi. Chcę otwarte przestrzenie jak miasto gdzie się z helikopterem walczyło w dwójce. I tak pre-order robię jak tylko będzie w Ultimie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 No dobra, to może być i fake. Ale nie dziwi Wat to, że w tym samym czasie Amazon we Francji umieścił grę na liście sprzedaży? Od premiery Uncharted 2 minął już ponad rok. Czas najwyższy wspomnieć coś o kolejnej części. A może celowo powiedziano, że to fake? Możliwe, że ktoś z ekipy ND się pospieszył i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 jaki jest sens rozpisywać sie na temat plotek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Bo to podnieca kąsolomaniaków? Dlaczego niby nie mamy pisać o U3? Gra POWSTAJE, jest to pewne tak jak śmierć i podatki. Nawet jeżeli to spekulacje, to już wystarczają do prowadzenia interesującej dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Ja szczerzę liczę, że to fake, bo mam nadzieję w trójce odwiedzić nowe miejscówki (egipt, piasek, piramidy albo atlantyda woda, lodowce, albo, teraz mi przyszło na myśl, jakaś świątynia ukryta we wulkanie i pełno ognia i lawy, czad), a nie mieć powtórke z rozrywki (świątynia i dżungla). W ogóle jak się patrzy na te screeny to od razu przychodzi na myśl U2 - i tak sobie myślę, że to może jakiś wyciek starych atworków z dwójki właśnie. Poza tym dziwi sam wyciek, wiem że Sony niestety nas do tego przyzwyczaiło (że ma przecieki), ale nie pamiętam, żeby kiedyś coś wyciekło z Naughty Dog. I tytuł też jakoś dziwnie podobny do poprzedniego - pośród złodziej, świat podstępu. Ile można wałkować temat zdrady? Myślę, że panowie (i pewnie jakieś panie) z ND są bardziej kreatywni. Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 To jest fake. Gra powstaje. Przyjdzie VGA i przyjdzie pierwszy teaser U3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi